çok uçuk olmayacak , makul birşey isterse forumdan çoğu kişi alır bence.
zaten uzun yıllardır bu işi takip ediyorsa bu forumada üyedir zaten.Neyse Arkadaşınız forumda varsa birebir kendisiylede görüşebilirim.
Yok ilginç şekilde bitcointalk'da takılmıyor forum kullanmaz hiç hiç bir foruma üye olmuyor kendisine ilettim bu yazdığınızı uğraşamam abi dedi yani söz vermiyorum o yüzden. Bu konuyu açmamdaki amaç gelişmeleri sizinle paylaşmak sadece en azından şimdilik. Ama zaman geçtikçe aldığım altcoinlerin en fazla kar bırakanları ara ara paylaşırım en azından bu konuda bir faydam dokunur belki.
Bu arada yukarıdaki arkadaş ekran görüntüsüne ulaşamamış şuradan ulaşabilirsiniz belki bu da yeni alındı bir iki satış yaptı bot
http://prntscr.com/fkhv9t
Not : kesinlikle elle müdahale etmiyorum kendisi alıp satıyor
Bu görselleri atmanızın hiç bir faydası olmaz kimseye.
Konu açmanız bile anlamsız.
Tamam da birilerine faydam olsun diye açmadım zaten herkes deneyimlerini anlatırken benim de yazmamın kime ne zararı olabilir ? Altına da yazım önerileriniz olursa paylaşırsanız sevinirim diye, ne yapacaktım hiç bir şey yazmadan önerilerinizi yazar mısınız mı diyecektim? Kurallara aykırı ise moderatör silebilir konuyu.
Polemiğe gerek yok ayrıca yasak ta değil.
"Afferim", "yolun açık olsun", "bol kazançlar" dan fazla ne beklediğinizi anlamadım.
Tamam anladım yaptığım şeyin yanlış olduğunu anladım moderatör arkadaş silebilir konuyu kusura bakmayın forum kirliliği için.