** siz ne diyorsunuz
Hocam anlıyoruz sizi. Dün güzel para kaldırdım 0.02210 da shortu kapatıp. o heyecanla gece 0.02340 dan tekrar short tüm bakiye yaptım. Dünki tüm karımı vermiş ve ekside gözüküyorum. Benimde aklıma gelmişti hatta poloniexde troll box.da millet 0.025 olacak gibi birşeyler konuşuyorlardı acaba dedim öyle bir anda ama yılların shortçusuyuz dedik long bozar dedik şimdi full stress. bu işin sancılı tarafı da bu kendini yiyip bitiriyorsun. Ortalık bu kadar hareketliyken bence sabretmek en güzeli. akşama doğru ether'in 0.022 li değerlere geleceğini düşünüyorum. Ha ether 16,50 olmuş. Bitcoin'in bir gazla 4900 ü denemesi lazım. 0.022li değerlere geldiği an durup bekle gör izle davran politikası yapacağım bitcoin için. Altcoin stressi daha doğrusu etherin bu geliş gidişleri sinir bırakmıyor insanda.
Bende bekleyeceğimde böyle pozisyonu saçmalayıp şu hareketli günlerde tüm bakiyeyi yanlış yönde kapatıp beklemek kadar kötüsü yok hep aynı hataya düşüyorum bende diyorum kendi kendime 1/3 ü ile oynayacağım baktım az getiriyor, full yapıştırıyorum.
Bakalım bekleyelim biraz. Bir yandan yeni para girişi yapıp ayrı al sata devam etsem mi diye düşünmüyor da değilim hani.
** siz ne diyorsunuz
Önerim btc de bekleyip diğer alt coinlerde sert düşüşleri alım fırsatı olarak değerlendirmeniz olacaktır. Ben btc de bekleyenlerin uzun vadede benim gibi altcoin maceracılarından daha çok kazanacağını düşünüyorum.
hocam doğru pozisyon alırsan öyle yoksa zarardasın.
Şöyle düşünün, hem btc arttırıyorsun hem artan btc fiyatı ile karın katlanıyor. Ama elde btc yi azaltıyorsan fiyat yükselmesine rağmen yerine sayıyorsun belki de daha kötüsünü yapabilirsin. yaptığın harekete göre