Pages:
Author

Topic: Poloniex’den Amerika’ya Rest - page 2. (Read 2095 times)

full member
Activity: 457
Merit: 101
July 30, 2017, 10:10:03 AM
“Başkalarının adına sanal paraları barındırma iş modeli için borsa, tüm elektronik sistemlerin denetiminin üçüncü parti güvenlik sistemleri tarafından sağlamalıdır ki yönetmeliğe uygun şekilde kabul görsün.”

Adamların istedikleri şeye bakın resmen çakallık.Sanal borsanın kontrolü ele geçirme hamlasi resmen.Sömürgeci kafası işte ne olacak. Poloniex bu dik duruşu nedeniyle tebrik ediyorum.
hero member
Activity: 728
Merit: 501
July 30, 2017, 09:06:59 AM
Savundukları görüşü taktirle karşılıyorum poloniex'in yine de bu zamanlarda poloniex'den işlem yapacak kişileri bir kez daha düşünmeye davet ediyorum dikkatli olsunlar para çekmede yaşanan sorunlar mevcut.
newbie
Activity: 157
Merit: 0
July 30, 2017, 08:00:15 AM
Nisan ayından beri çalışmalarını sürdüren Washingtonlu politikacılar Bitcoin borsaları hakkında yönetmeliklerini tamamladı.
Yönetmelikte lisans başvurusunda bulunulması ve bu lisansın yanında denetimin 3. kurumlar ile yapılması gerektiğine değiniliyor. Bu da gizliliği tamamen ortadan kaldırıyor.

Poloniex bu yasa tasarından sonra tepki verdi

Gizliliğin ortadan kalkmasının mantıksız olduğunu düşünen Poloniex tepki gösterdi ve bu bölgede daha fazla işlem yapamayacağını açıkladı.

Yakında zamanda borsalar gelecek olan bu tarz yasalar ile dünya çapında anonimliğini yitirir mi dersiniz?

Kaynak: https://koinbulteni.com/poloniex-den-amerikaya-rest-1541.html
Pages:
Jump to: