In aceasta perioada minez pe un pool cu totul particular, poate ca s-a mai scris si pe alte forumuri, dar vazand ca in sectiunea de limba romana nu a deschis nimeni aceasta discutie, profit de aceasta, si o deschid eu. POOL-ul este
CoIntelect si am pus cu referal pentru ca spre deosebire de alte pool-uri se poate inscrie doar avand un cod de referal. ( Al meu este
0ca9dc3e si va multumesc daca a-ti vrea sa-mi dati o mana de ajutor, folosind codul meu ... in fond nu pierdeti nimic).
Ziceam ca acest POOL
CoIntellect este ciudat pentru ca spre deosebire de alte pool-uri acesta plateste foarte bine ( chiar prea bine) iar puterea maxima la care trebue minat pentru a aduce in medie 1,3 euro pe zi e de doar 375 - 450Kh/s . Nu face diferenta daca se mineaza cu putere mai mare, de fapt se presupune ca puterea suplimentara cu care se mineaza ar fi oferita gratuit in "Cloud" spre vanzare altor minatori. Interesant ar fi daca "s-ar da jos din pod" GridSeed-urile de 5 chip-uri care acum nu mai fac aproape nimic la capitolul SCRYPT si puse la munca pe acest pool ... de fapt cred ca un gridSeed de 5 chip, nu a facut niciodata mai mult de 1,3 euro la zi.
Acest pool poate plati in Doge ( care se pot incasa in fiecare zi incepind cu orele 0:00, moment in care se actualizeaza contorul ) si in euro prin PayPal dar in acest caz suma trebue sa fie mai consistenta ( vazand si taxele aplicate de PayPal).
Se poate incepe minarea inscriindu-va pentru inceput ( folosind un cod referal - obligatoriu) iar dupa logare in partea de sus, intr-un chenar rosu apare o cheie " de licenta " de genul: 93c2-d56b-e989-9832 ( folositi-o fara liniuta despartitoare - ).
Pool-ul sugereaza folosirea softului lor care nu e asa bun pentru ca nu reuseste sa foloseasca in mare parte ASIC-urile, ci doar CPU ( in unele cazui poate aparea si un fals pozitiv pentru antivirusuri - nu va alarmati, ca de obicei cele mai multe softuri de minat apar cu fals pozitiv pentru antivirus - chiar si cgminer ).
Pentru a folosi din plin posibilitatile unei GPU Card (care oricum in aceasta perioada nu prea mai face cine sitie ce castig) se poate folosi
o configuratie de genul:
NVIDIA cudaminer.exe --scrypt -o stratum+tcp://66.55.92.73:8000 -p 123 -u ( aici puteti introduce codul de licenta, dar fara - )
ATI intr-un fisier .bat:
GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
cgminer.exe --scrypt -d 0 -o stratum+tcp://66.55.92.73:8000 -p 123 -u codul personal de licenta -I 13 -g 2 -w 256 --lookup-gap 2 --auto-fan --shaders 2048
Important e ca si GPU sa mineze cu mai mult de 375Kh/s .
http://www.st.com/web/en/catalog/tools/PF257938#Bat : minerd.exe --freq=850 --gc3355=\\.\COM8 --url=stratum+tcp://66.55.92.73:8000 --userpass=codul vostru de licenta :123 --gc3355-timeout=180
( Controlati portul COM sa fie corect , codul de licenta e cel din site , iar pasword-ul de ca de obicei 123 )
minerd.exe --algo=scrypt --url=stratum+tcp://66.55.92.73:8000 --userpass=licenta voastra de mining :123 --threads=x
In threads=x puneti numarul de core cu care doriti sa minati cu procesorul .
Dupa o perioada ( cam 6 - 7 zile sau pina la echivalentul de 9,5 euro ) in care se poate retrage regular DOGE va aparea o cerere din partea pool-ului de autentificare - asa numitul Antiboot - in care minatoru-lui i se cere sa dea datele personale si un cod de card. In principiu se poate ocoli aceasta procedura daca in momentul activarii cererii antiboot se cumpara un contract demo cu echivalentul a 14,95 euro in bitcoin, moment in care deventi autentificat, pentu totdeauna , dovedit si printr-un simbol verde in dreapta sus cu adnotatia "Verified" ( cine are posibilitatea, poate sa dea si un cod de card virtual de tipul de la
Neteller de unica folosinta) caz in care nu va mai fi necesar sa se cumpere un contract Demo - oricum de pe acel card neaparand vreo miscare de bani sa poate niste sume derizorii , veti fi in siguranta ... oricum.
Aici si un exemplu:
Succes la Minat si multi bani.