Pages:
Author

Topic: Popüler Analiste Göre Sıradaki Boğada Düşünülmesi Gereken 3 Alt Koin - page 2. (Read 718 times)

sr. member
Activity: 924
Merit: 251
Bunları tahmin etmek için analist olmaya pek gerek yok sanırım. Forum ahalisi zaten bu 3 coin'e hem güveniyor hem umut bağlıyor. Sadece biraz daha tastiklenmiş oldu o kadar.
member
Activity: 633
Merit: 15
Etheriumdaki düşüş Zrx i direk etkiledi normalde zrx kendini yukarıya taşımış olmalıydı; hal böyle olunca da OAX ten çok şey beklememek gerekiyor. Şimdi ki yüksek fiyatını doğal bulmuyorum balinaların oyunu gibi.
full member
Activity: 770
Merit: 103
oax için söylenilenlerin gerçekleşmesini zor görüyorum. layer 2 tabanlı çünkü . kaldıki buzamana kadar elle tutulur bir olayları da yok. gündemde kalmak için devam eden bir imza kampanyaları vardı . o ne oldu hiç bilmiyoırum
member
Activity: 196
Merit: 12
Uzun vadede bir şeyler kazandırır umudu ile xlm ve oax a biraz attık bir şeyler bakalım göreceğiz yanılıp yanılmadığımızı
jr. member
Activity: 481
Merit: 1
XLM ve Holo'yu uzun zamandır hodl yapıyorum. Kenarda dursun kafasındayım biraz da. XLM'nin blockchain.com'la airdrop dağıtması coinin geleceğine güzel bir momentum katacaktır.
member
Activity: 518
Merit: 10
Bende bu üçlü arasından Stellar XLM taraftarıyım. OAX, HOT da  boğa piyasasında iyi para kazandıracak coinler arasında. Bakalım neler olacak bekleyip göreceğiz.
hero member
Activity: 2170
Merit: 640
Undeads.com - P2E Runner Game
Stellar zaten artık bilinen ve çoğu kişinin yatırım yaptığı bir proje, yatırımcılarını yarı yolda bırakmayacağını umut ediyorum. Holo’da son zamanlarda konuşulan bir coin oldu. Onun adını da yine burda bir arkadaşın açtığı başlıkta duymuştum, bakalım sonu ne olacak.
hero member
Activity: 1876
Merit: 524
OAX hariç katılıyorum. XLM ve HOLO zaten kendi ağları olan projeleri güzel projeler fakat OAX bildiğimiz pump coinidir.
member
Activity: 560
Merit: 12
Bu analist kimmiş nasıl bir güvenilirliği varmış onu bilelim. Boğa gelince zaten hepsi uçacaktır. Şuanda hangi coine güveniyorsanız ondan toplamaya bakın.
member
Activity: 532
Merit: 29
Oldukça yerinde öneriler fakat bu piyasada neyin ne olacağı hiçbir şekilde belli olmadığı için garanti girelim diyemiyoruz.

Bunun yanı sıra boğa gelince zaten yükselmeyen altcoin neredeyse kalmıyor; o zaman illa kar ediliyor. Boğanın gelmesi çok daha önemli bu noktada. Bir gelsin, bir şekilde kar ederiz. Yeter ki gelsin.
hero member
Activity: 728
Merit: 500
MenaPay - Crypto made easier than cash
OAX, HOT, XLM sıradaki boğa piyasasında güzel para kazandırmaya elverişli koşulları olan güzel kripto para birimleridir. Popüler analistler sıradaki boğa sezonunda düşünülecek altkoinleri sıralamış. Düşünülecek başka altkoinler mevcut. 
jr. member
Activity: 168
Merit: 1
Bu üç tanesi fena değil aslında. Ancak Hot coine  hiç güvenim yok. Bu işler azayım artık şans işi.Ne teknik ne de temel işliyor.Xlm fena değil ama araştırmak lazım..
member
Activity: 532
Merit: 22
Olurda bir boğa gelirse xlm boğanın yıldızı olabilir. Çünkü bir sürü borsada var. Araplar arasında kabul gören bir coin.
member
Activity: 350
Merit: 10
Adı üzerinde boğa o gelince altcoin ismi önemli olmuyor hepsi birden koşuyor, önemli olan hangisine güveneceğiniz ve ne kadar yatırım yapabileceğini...
member
Activity: 322
Merit: 32
Stellar çok iyi ama zaten yeteri kadar hacime ulaşmış durumda tabi bu daha artmaz anlamına gelmez ama Stelların 10 arttığı yerde diğer 2 proje 100x yapabilir. HOT a biraz yatırım yapmıştım zaten, Stelların geleceği oldukça parlak ama OAX ı da inceleyeceğim mutlaka.
member
Activity: 61
Merit: 11
Bu analistler ne ara popüler oldu bu piyasada ne kadar süredir varlar yıllardır şu forumda takılan adamlar bile kendinden emin konuşamazken bu kişiler ne kadar anlıyor bu işlerden de yorum yapıyorlar her geçen gün yeni bir fenomen çıkıyor başımıza
full member
Activity: 980
Merit: 152
Bu üç coin/tokenden yalnızca Oax'a yatırım yaptım. Uzun bir süre önce de elimdekileri satmıştım. Şimdi alsam sattıklarımı fazlasıyla yerine koyma imkanım var ama şu anda böyle bir aksiyon düşünmüyorum. Genel prensip olarak az coin sayısı, düşük fiyat göz önüne alarak yatırım yapıyorum. Tokenleri zaten yatırım listemden çıkardım. Swap yapmayı planlamayan hiçbir tokeni tutmuyorum.

Stellar için de pek ümitli değilim açıkçası, buradan çıkacağı maksimum fiyat 2 dolardır, o da güzel bir boğayı bekler. Zaten boğa piyasasında ne alsam beş katı kazandırır düşüncesindeyim.
jr. member
Activity: 448
Merit: 2
son boğadan sonra şişirilip şişirilip önümüze koyulan tüm projeler ve coinler bir bir eridi gitti. galiba inzivada kalmak en doğrusu olacak.
sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
Boğa geliyorum demez diyor ise o boğa değildir sizi orda bekletip aynı zamanda başka coinlerden çıkıp oraya geçmenizi sağladıktan sonra siz bu coinleri beklerken çıktığınız coinler gözünüzün önünde yükselir bakıp kalırsınız.
sr. member
Activity: 616
Merit: 259
OAX waves gibi laf var icraat yok. Öyle iyi olucak böyle iyi olucak demekle bir yere varılmıyor. Herkesin duyduğu bir isim ancak duyan herkes biliyorki,değer kazanması pek olası değil. Hal böyle olunca söylenen yapıldığında da fiyata etki etmiyor.
Pages:
Jump to: