Pages:
Author

Topic: Popüler coin'lere bakabileceğiniz sade bir site yaptım - page 2. (Read 789 times)

hero member
Activity: 1078
Merit: 696
Kapatırsan kapat usta senin sitene kalmadı bu millet, site güzel olmuş demeye gelecektim ama bu yaklaşımın çok yanlış,
member
Activity: 448
Merit: 10
Elinde sağlık kardeşim güzel yapmışsında dediğinle yaptığın uyuşmuyor ama beklentisiz yaptım demişsin siteyi bağış yapmassanız kapatıcam hani beklenti yoktu.
full member
Activity: 420
Merit: 105
Elinize sağlık çok güzel olmuş. Daha iyi bir şekilde güncellerseniz daha güzel olabilir.
newbie
Activity: 112
Merit: 0
malesef çok amatörce bir site olmuş, üzerinde çalışılacak çok şey var. çok fazla göz yoruyor, bellek yiyor. umarım zamanla geliştirmeye devam edersin.
sr. member
Activity: 672
Merit: 306
sitenin ismine 10 puan Cheesy
member
Activity: 756
Merit: 16
İyi hoş olmusta eksiler çok yani biraz daha fazla coin olabilir. Ortadaki Twitter kısmı bayağı kötü olmuş onu kaldırın bence
member
Activity: 336
Merit: 11
Oncelikle emeklerin icin tesekkurler hocam. Coinmarketi sirkette pcden girdiğinde kullanamiyorum. Umarim bu guzel bir alternatif olur. Eyvallah
newbie
Activity: 25
Hevesini alır bırakırsın diye düşünmüştüm ama sürekli bir güncelleme ve kendini geliştirme peşindesin. Emeğine sağlık, çalışmalarının karşılığı alacaksın  Cheesy

Teşekkürler  Roll Eyes
member
Activity: 448
Merit: 12
Hevesini alır bırakırsın diye düşünmüştüm ama sürekli bir güncelleme ve kendini geliştirme peşindesin. Emeğine sağlık, çalışmalarının karşılığı alacaksın  Cheesy
newbie
38000 SAT seviyesinde beni ciddiye alan ve ICX alan takipçilerim şu an ne kadar mutlu? Smiley

Adımız ciddiyetsiz olabilir, işimiz ciddi beybi.
newbie
Domain'le ilgili sıkıntı benim yazım hatammış. Hatasız kul olmaz gençler. Yola devam:

http://kriptopipi.club

Ayrıca http://twitter.com/kriptopipi üzerinden güzel bilgiler paylaşıyorum.

Domain'i .com almayacağım. İnsanlar gelmiş burada bana iş modeli öğretmeye çalışıyorlar. Daha ilk mesajımda "Ücretsiz, beklentisiz, öylesine." yazmama rağmen.
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
1. buna literatürde web sitesi değil landing page diyoruz.
2. ciddiyetsiz. (Ölüyü çok kurcalarsanız ya osurur, ya sıçar demişler.)
3. bir alan adı almaya bile üşenilmiş.
4. coinmarketcap den içerik display etme ile site olmuyor maalesef.
5. Bir hedefi yok, yol haritası zaten geyik olsun diye yapıldığını söylüyor sitenin
6. Her şeye rağmen bir startup da ortaya konması gereken temel bir şey vardır oda gelir modeli. binance hesabınızın reflink ini koyarak en azından bunu yapmışsınız. Smiley

Amacım sizin hevesinizi kırmak değil. Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp. Herkes anasının karnından web tasarımcı veya içerik editörü olarak doğmuyor.

Önerim:
www.wordpress.com da kendinize bir blog açın
kriptopipi.wordpress.com gibi bir adresiniz olsun önce
sonra 40 TL bir para harcayın ve kriptopipi.com u tescil edin ve blogunuza bağlayın.
bağlama ile uğraşmak istemiyorsanız wordpress.com un kendi panelinden alan adı satın alabiliyorsunuz.
akabinde yine wordpress in admin panelinden bir tasarım beğenip aktif edin. ücretli / ücretsiz yüzlerce farklı tasarım var.
member
Activity: 146
Hayırlı olsun.
full member
Activity: 210
Merit: 100
güzel site tebrikler. umarım ileride çok daha fazla büyür ve güzel alış teklifleri gelir sitene kardeşim.
newbie
bence siz konuyu askıya alın, site çalışınca yenileyin, olmayan sitenin twitterını takip etmez ki insanlar, tam hazır hale getirince bence piyasaya çıkın

açıkçası bugüne kadar hiçbir sorun yoktu, benden kaynaklı değil, yönlendirme kaynaklı bir sıkıntı.

Orijinal adresi: https://kriptopipi.wixsite.com/kriptopipi
full member
bence siz konuyu askıya alın, site çalışınca yenileyin, olmayan sitenin twitterını takip etmez ki insanlar, tam hazır hale getirince bence piyasaya çıkın
newbie
Bağlantıda bir sıkıntı oldu da şu an düzeldi. Popüler coin'leri düzenli olarak güncelleyeceğim.

Twitter'dan da takip edebilirsiniz: https://twitter.com/KriptoPipi
full member
Pa1n hocam

site nasıl çok hoş olmuş Cheesy, link açılmıyor link adam paylaşmış kaçmış Cheesy siz diyorsunuz link açılmıyor Cheesy
member
Activity: 294
JOIN THE NEXT MEGATREND IN CRYPTO!
Site çok hoş olmuş , günlük girip bakılmalık olmuş sade ve güzel . İyi çalışmalar dilerim.
full member
Activity: 434
Merit: 111
Hydax Global Bounty Program
siteye şu an chrome dan ulaşamıyorum, bir sorun var sitede.
Pages:
Jump to: