Pages:
Author

Topic: Popüler Türk Bitcoin Borsası Hackendi! - page 2. (Read 321 times)

sr. member
Activity: 409
Merit: 250
October 29, 2019, 07:34:37 AM
Yazılanlara bakılırsa o kadar da popüler bir borsa değilmiş zaten. Piyasada duyduğumuz, bildiğimiz bir sürü borsa var halihazırda. Onları kullanmak her zaman daha garanti geliyor bana. Hiç adını duymadığın, başkasında görmediğin bir şeye de paranı emanet etmezsin yani. Akıllı olun biraz.
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
October 29, 2019, 06:41:33 AM
Bu nasıl popüler arkadaş ben hiç böyle bir borsa bilmiyorum. Çoğu kişinin de bildiğini sanmıyorum bu borsada volume falan olucağını da sanmıyorum demek ki çokta güvenlik önlemlerini almamışlar.

Borsayı biraz arattım, coinmarketcapte verisi bulunmuyor ama coingeckoda yer alıyor. 240 bin dolarlık hacimle 92. sırada yer alıyor. Veriler ne kadar doğrudur tartışılır ama sıralaması çok yukarıda değil. Günlük yaklaşık 10 bin hit alan bir site olduğunu görüyorum.
%90 kullanıcı yabancı diyorlar, ben gerçekten burayı kullanan hiç Türk görmedim de duymadım da. Türkiye'de güvenilirliği konusunda hiç sorun yaratmayan borsalar zaten var Smiley
sr. member
Activity: 518
Merit: 250
October 28, 2019, 04:55:06 PM
Bu nasıl popüler arkadaş ben hiç böyle bir borsa bilmiyorum. Çoğu kişinin de bildiğini sanmıyorum bu borsada volume falan olucağını da sanmıyorum demek ki çokta güvenlik önlemlerini almamışlar.
jr. member
Activity: 147
Merit: 7
Türkiye'nin Bitcoin ve Altcoin Borsası
October 28, 2019, 03:03:56 PM
Merhaba, borsamız tekrar aktif edilmiştir. Altyapı tamamen yenilenmiş güvenlik önlemleri iyileştirilmiştir. Sadece soğuk cüzdan haricindeki %5 lik kısımda bazı Altcoin lerde çalınma vakası gerçekleşmiştir. Tüm zarar tarafımızdan karşılanmış, kullanıcılarımızda herhangi bir kayıp yaşanmamıştır. %100 Türk borsasıyız ancak kullanıcılarımızın %90'nı yurtdışı kullanıcılardan oluşmaktadır. Türkiye'de ki operasyonlarımıza ve tanıtımlarımıza çok yakında hız vereceğiz. Borsamızı ziyaret edip izlenimlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. Musluk sayfası aktif edilmiştir. Borsamızı ziyaret edip ücretsiz Bitcoin ve Altcoin kazanabilirsiniz.
Saygılarımızla,
Bitexlive Ekibi
hero member
Activity: 2030
Merit: 402
September 12, 2019, 01:17:03 PM
Çok geçmiş olsun valla. Kripto para borsalarının hacklenme vakalarına daha önce de şahit olmuştuk. Hacklenme sonrası çalınan paraların başka şekilde değerlendirilmesini beklerken Coinbase'e aktarılması da hacklemedeki asıl amacın bambaşka bir şey olduğunu işaret ediyor gibi.
member
Activity: 630
Merit: 12
Stock
September 11, 2019, 06:02:18 AM
ben 1-2 kullandım hacim zaten düşüktü çöp coinlerde bol vardı işte1-2 kere transfer yaptım bozdurdum ve doge olarak cüzdana çektim zarar yok ama görünen yabancılardan zararda olan olabilir.
full member
Activity: 938
Merit: 115
September 10, 2019, 02:38:56 PM
Böyle bir borsanın ismini ilk kez duydum. Türk borsasımıymış? İsmine bakılırsa yabancı gibi duruyor. Umarım çok kayıp yoktur. Forumdan kullanan var mı acaba?
member
Activity: 980
Merit: 12
September 10, 2019, 06:25:58 AM
Görünüşe göre Bitexlive'ı çoğu kişi ilk defa duyuyor ve buna ben de dahilim. Öncelikle çok geçmiş olsun tabi. Bu borsadan popüler kripto paraların Coinbase'e aktarma amacıyla çalınması da ilginç.
member
Activity: 588
Merit: 18
September 08, 2019, 02:50:07 PM
Borsayı ilk defa duydum. Bu tarz işlere girenlerin paralarını böyle adı sanı duyulmamış borsalara yaptırmaları bana aşırı derece mantıksız geliyor. Bu borsa riske girmeye girecek ne gibi bir teşvik vermiş olabilir ki..
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
September 08, 2019, 10:59:53 AM
Her ne kadar ülkemizdeki borsalarda fazla işlem yapmasam da ilk defa bu borsayi duyuyorum. Prensip olarak linke tiklamadim bu yüzden haberin devamı var mı bilmiyorum. Ne kadar bir varlık çalınmış?
member
Activity: 632
Merit: 60
September 08, 2019, 10:43:12 AM
Kriptokoin.com – Türkiye’de faaliyet gösteren popüler Bitcoin ve kripto para borsası Bitexlive saldırıya uğradığını duyurdu. Bitexlive konuya yönelik yaptığı açıklamada çalınan kripto paralardan bazılarının dev Bitcoin borsası Coinbase’ye aktarıldığı vurguluyor.

Türkiye merkezli popüler Bitcoin ve kripto para borsası olan Bitexlive hack saldırısına uğradığını açıkladı.

Bitexlive’ın Twitter hesabından yaptığı açıklamaya göre, hack saldırısı 1 Eylül 2019 tarihinde yapıldı. Bitexlive ayrıca açıklamasında hack saldırısında ETH, XRP, LTC ve VITAE gibi popüler kripto paraların çalındığını belirtti.

https://kriptokoin.com/son-dakika-populer-turk-bitcoin-borsasi-hackendi-binlerce-ripple-ethereum-ve-altcoin-calindi/
Pages:
Jump to: