Buradan alıp poswallete atacam. Cryptopia ya normal üyeyim poswallete atmakda bir sıkıntı yaşarmıyım ?
Crytopiada sıkıntı yaşayan oldumu ?
genelde ltc gönderip btc'ye çevirip alıyorum alacaklarımı. Bi çok coin için kullandım. Posw için de kullandım. Posw'leri kendi cüzdanına çektim sorun yok.
Hocam onaylı üye misiniz normal üyemi.
Kimlik falan gönderdiniz mi ?
Bende üyeyim posw almak için kullanabilirim ama daha önce bu borsayı kullanmadığımdan korkuyorum.
Bir kaç kişi 5-10 gündür gönderdiğim hesabıma geçmedi gibi laflar ediolarda.
Benim sorum kimlik bilgilerini vermeden btc atıp posw alsam posw wallete aktarabilirmiyim ?
gönderim için onaylı üyelik istemi . Alacağım miktar 0,5 btc bile değil
sorularınıza tek tek cevap vermek adına copy-paste yapıyorum musadenızle:
Hocam onaylı üye misiniz normal üyemi.
NORMAL UYEYİM YUKLU ALIM YAPMAYACAK ISENIZ UYE ONAYINA GEREK YOK
Kimlik falan gönderdiniz mi ?
NORMAL UYE OLDUGUM ICIN KIMLIK ONAYINA GEREK DUYMADIM. CRYPTOPIA'DAN ALDIGIM 5-6 COINI DAHA SAGLAM GORDUGUM ICIN BITTREX'E VE POSW'LERIMI ISE POSWALLETCOM'A CEKTIM
Bende üyeyim posw almak için kullanabilirim ama daha önce bu borsayı kullanmadığımdan korkuyorum.
YAKLASIK 3 AYDIR ALIM SATIM WIHDRAW VE DEPOSIT YAPIYORUM. BU SITEYE PARA GONDERIRKEN LTC KULLANMANIZI TAVSIYE EDERIM.
Bir kaç kişi 5-10 gündür gönderdiğim hesabıma geçmedi gibi laflar ediolarda.
YUKARIDA DA YAZDIGIM GIBI DEFALARCA DEPOSIT WITHDRAW YAPTIM VE DAKIKALAR ICINDE GERCEKLESTI.
Benim sorum kimlik bilgilerini vermeden btc atıp posw alsam posw wallete aktarabilirmiyim ?
EVET KIMLIK BILGISI VERMEDEN DE YAPABILIRSINIZ AMA BTC YERINE LTC ATIN KI AZ FEE ODEYIN
Cevapları buyuk harflerle yazma sebebım soru-cevabın ayrılması ıcındır lutfen yanlış anlamayın. Umarım sorularınıza cevap olabılmısımdır.
Harikasın . 10 numara cevap oldu çok teşekkür ederim.