Da li ovo znači da te sada trebamo dobro izvrijeđati jer nam je možda posljednja prilika?
Strpi se s čestitkama, ovo je tek prvi korak. Sad ga još theymos mora prihvatiti za moderatora a to može potrajati i tek onda može početi ordinirati.
Zapravo, prvo treba uvjeriti theymosa da naš hrvatsk dio foruma uopće treba moderatora a tek onda ide drugi dio, izbor moderatora.
Nadam se da bi nam Lauda tu mogao pomoći.
Ovo je totalna glupost. Ne to što si napisao nego ta činjenica. Pa zar ne bi trebalo biti normalno da svaki podforum ima svog moderatora? Uostalom, nije mi jasno kako jedna osoba može "voditi" jedan forum ove veličine. Vjerojatno dobiva stotine poruka dnevno. Razumijem da nije sam u tome (ima i globalne moderatore) ali glupo je da o ovakvim stvarima odlučuje on sam. To je otprilike kao da direktor neke velike globalne kompanije (npr. McDonald's) odlučuje hoće li zaposliti voditelja računovodstva za McDonald's Hrvatska.
Slažem se s tobom ali realno, da je theymos mislio da nam nakon Laude treba novi moderator, već bi to riješio.
S obzirom da nije ništa napravio po tom pitanju, i to već dugo vremena, to mi govori da mu je naš dio foruma ''zadnja rupa na svirali'' i da će nagovaranje za novog moderatora biti jako teško.
Očito je da mu nismo nikakav prioritet a čovjek ima sve ovlasti i može raditi što hoće.