Pages:
Author

Topic: [PRE-ANN] deCLOUDs Kıymetli metal destekli Blockchain Kripto Platformu - page 2. (Read 4902 times)

hero member
Activity: 518
Merit: 500
yatırım için bi az biraz giriş yapalaım  3-5 ne çıkarırsak kardır Cheesy .

jr member oldum ilk imzam da bu olsun bakalım nasibiyle mi gelicek Cheesy
sr. member
Activity: 453
Merit: 264
forumda ana konusunu bulamadım , member seviyesine yükseldim linki eklermisin şunu düzeltsinler. Smiley

Imzana tikla :-)
hero member
Activity: 546
Merit: 501
forumda ana konusunu bulamadım , member seviyesine yükseldim linki eklermisin şunu düzeltsinler. Smiley
hero member
Activity: 630
Merit: 503
hero member
UPDATE: BONUS

İlk 72 saat ICO bonusu. 6 Ağustos - 9 Ağustos arası deCLOUDs token alan katılımcılar 20% bonus elde edecekler.

Kampanyaya 10 Ağustos - 19 Ağustos arası katılanlara 15% bonus.

Kampanyaya 20 Ağustos - 5 Eylül arası katılanlara 10% bonus.

Kampanyaya 6 Eylül - 6 Ekim arası katılanlara 5% bonus.
hero member
UPDATE:

Zaman çizelgesi ve White Paper.
full member
Activity: 256
Merit: 100
6 Ağustos - 6 Eylül İCO

http://www.declouds.com/
Teşekkürler imza ve twitte için katıldık bakalım ,şuan başka bir icoda yok kayda deger.
hayırlısı belki yatırımda yaparım ufaktan topladıgı btc göre.
hero member
hero member
Katılım başlangıç tarihi nedir katılım son tarihi nedir bu iconun benmi göeremedim yazmıyor biyerde .
lütfen çeviren arkadaş bu bilgileride eklesin yani başlangıç ve bitiş zamanı bellli degil kim nerden bilecek nezaman başlıyor ne zaman bitiyor.

Dostum şuan bu bilgiler mevcut ne varsa çevirdim. Tarih daha tam belli değil ama yakında İCO çıkar.
Yeni bir haber gelirse zaten güncellerim başlığı..
sr. member
Activity: 378
Merit: 250
Katılım başlangıç tarihi nedir katılım son tarihi nedir bu iconun benmi göeremedim yazmıyor biyerde .
lütfen çeviren arkadaş bu bilgileride eklesin yani başlangıç ve bitiş zamanı bellli degil kim nerden bilecek nezaman başlıyor ne zaman bitiyor.
hero member
Activity: 546
Merit: 501
İki aylık bir ico süresi nedir ya , fikir yeni geldi galiba.Bu kadar uzun sürmesi fiyatı için etkili olabilir fakat imza kampanyası sonunda birşey düşmez ise ağlanır.
hero member
Activity: 896
Merit: 515
 ICO lar bitti demek çok saçma bence , şimdi iyi bir fikirle yola çılacak coin olsa insanlar akın akın yatırım yapar.Tabi bu durum böyle coinler için pek geçerli olmuyor çünkü güven sorunu var.
hero member
Activity: 784
Merit: 502
katıldık bakalım bi yemek parası verseler iyi Cheesy
hero member
Aynı Rise gibi olmasında arkadaş zaten elimizde patladı oda Klon Falan ama buda aynı diğer icolar gibi vaatlerde bulunmuş bakalım ne olcak yinede boşta olanlar değerlendirebilir.

Rise maf etti beni 5 btc kitli durumda şuan değeri 2 btc. Adamlar o kadar para topladı sıfır icraat. Adamların slack channelinde  biraz bir şey söylemeye kalktım hepsi tepeme çıktı sürekli birbirlerini boş yere gazlıyorlar ortada bir olay yokken.
hero member
Activity: 882
Merit: 507
Aynı Rise gibi olmasında arkadaş zaten elimizde patladı oda Klon Falan ama buda aynı diğer icolar gibi vaatlerde bulunmuş bakalım ne olcak yinede boşta olanlar değerlendirebilir.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
İyi hoş ama bari şunu biraz özenle hazırlasalar fontlar yazılar dağıtım toplam arz hepsi aynı
hero member
Ambercoin havasi aldim biraz ama yinede imzasina katildim. Bos durmasin hesap

Aynen dostum hesabı değerlendirmek lazım. Bu arada developer legendary hesaba sahip ve +30 trust'ı var yani daha güvenilir, bakalım proje nasıl ilerleyecek.
twn
legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
Ambercoin havasi aldim biraz ama yinede imzasina katildim. Bos durmasin hesap
hero member
Pages:
Jump to: