Pages:
Author

Topic: Premier League 2021 Sezonu - page 8. (Read 2143 times)

legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
February 07, 2021, 06:46:48 PM
Dananın kuyruğu bugün kopacak asıl. Saat 19:30 da Liverpool city maçı var. Favori city ama Liverpool büyük maçlarda ayri bir konsantre ile oynuyor. Bu hafta sonucu en çok merak edilen maç

Manchester City ikinci yarı gelen gollerle aldı maçı. Bu saatten sonra şampiyonluğu bırakacaklarını sanmam. Maç eksiğine rağmen rakiplerine fark atmaya başladılar.
hero member
Activity: 1442
Merit: 256
February 07, 2021, 11:40:36 AM
Dananın kuyruğu bugün kopacak asıl. Saat 19:30 da Liverpool city maçı var. Favori city ama Liverpool büyük maçlarda ayri bir konsantre ile oynuyor. Bu hafta sonucu en çok merak edilen maç
member
Activity: 588
Merit: 10
$CYBERCASH METAVERSE
February 07, 2021, 07:50:11 AM
Manchester united son saniyede kalesinde gördüğü golle dramatik bir şekilde 2 puan kaybetti.Manchester City ise Liverpool maçına çıkmadan önce en yakın takipçilerinden birinin son saniye puan kaybıyla biraz daha rahatlamıştır.

Manchester Utd-Everton maçı gerçekten harikaydı. Manchester Utd skoru 2-0'a getirdikten sonra içerde oynadıklarından dolayı rahat bir şekilde kazanabileceklerini düşünmeye başlamıştım. Fakat 49. ve 52. dakikalarda gelen ardarda gollerle Everton bir anda skoru eşitledi. Daha sonra 70. dakikada McTominay güzel bir kafa golü ile takımını tekrar öne geçirse de son sözü 90+5'te Calvert-Lewin söyledi. Çok dramatik bir şekilde Everton 1 puanı kurtardı.
full member
Merit: 125
February 07, 2021, 05:52:44 AM
Bugün Manchester City ve Liverpool maçı var. Ozan Kabak ilk kez forma giyecek. Ben Ozan Kabak’ın Liverpool’da başarılı olacağını düşünüyorum. Eğer Liverpool kazanırsa tekrar şampiyonluk yarışında favori olacaktır lakin Manchester City kazanacaktır.
member
Activity: 728
Trphy.io
February 07, 2021, 05:18:55 AM
Ozan Kabak beni çok korkutuyor bence bulunduğu yeri hiç hak eden bir oyuncu değil ama yanılmayı çok istiyorum. Schalke'nin hali ortadaydı dünkü maçta da Manu fırsat tepti, ben ankette de oyumu City'den yana kullandım bence hiçbir takım şu an çok iyi durumda değil ama en bi şey olacak gibi görünen Manchester City gibi sanki  Cheesy
member
Activity: 756
Merit: 17
February 07, 2021, 04:54:57 AM
Liverpool - Manchester City maçı var bugün. Zevkli bi maç olabileceğini düşünüyorum. Ozan kabak da bugün forma giyebilir. Onun da performansını merak ediyorum açıkçası.
full member
Activity: 854
Merit: 113
February 06, 2021, 05:03:21 PM
Manchester united son saniyede kalesinde gördüğü golle dramatik bir şekilde 2 puan kaybetti.Manchester City ise Liverpool maçına çıkmadan önce en yakın takipçilerinden birinin son saniye puan kaybıyla biraz daha rahatlamıştır.
member
February 06, 2021, 04:18:39 PM
İlk yarıda Manu baskılı oynadı ama ikinci yarıya Everton fişek gibi başladı 3 dakika arayla buldukları 2 golle durumu 2-2 ye getirmeyi başararak rüzgarı arkasına aldılar.Maç öncesi yorumumda da biraz hissettirdiğim gibi Everton'dan süpriz bekliyorum umarım gerçekleşir.
sr. member
Activity: 1666
Merit: 304
kycfree
February 06, 2021, 03:59:48 PM
Premier Lig'de yarın Manchester United sahasında Everton'ı konuk edecek.İki takım arasında şuan ligde 8 puan farkı bulunuyor ancak Everton'ın 2 maç eksiği göz önüne alındığı zaman Everton bu maçı kazanıp rakibinin üstüne çıkma şansını eline geçirmek isteyebilir.Oldukça kaliteli geçmesini beklediğim bu maçın başlama saati 23.00

Manchester United'ın evinde maçı vereceğini sanmıyorum. Kazanınca maç fazlasıyla da olsa liderliğe ortak olacaklar, bu fırsatı kaçırmazlar. Rashford ve Cavani yine gol atabilir.
Daha 4 gün önce Southampton'a 9 gol attılar, moraller yerinde. Everton Southampton'a benzemez tabi ama bu maçta büyük bir ciddiyetle oynayacaklarını düşünüyorum.

Fenerbahçe-Galatasaray maçından sonra Manchester United-Everton maçını izledim çok klişe olacak ama gerçek bu arada dağlar kadar fark var maalesef.Manchester United devreyi 2-0 önde kapadı ama sonuç çok daha farklı olabilirdi Everton beklediğimden çok daha silik bir ilk yarı oynadı sadece bir şut girişiminde bulundular o da isabetli olmadı.
legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
February 06, 2021, 02:57:02 PM
Premier Lig'de yarın Manchester United sahasında Everton'ı konuk edecek.İki takım arasında şuan ligde 8 puan farkı bulunuyor ancak Everton'ın 2 maç eksiği göz önüne alındığı zaman Everton bu maçı kazanıp rakibinin üstüne çıkma şansını eline geçirmek isteyebilir.Oldukça kaliteli geçmesini beklediğim bu maçın başlama saati 23.00

Manchester United'ın evinde maçı vereceğini sanmıyorum. Kazanınca maç fazlasıyla da olsa liderliğe ortak olacaklar, bu fırsatı kaçırmazlar. Rashford ve Cavani yine gol atabilir.
Daha 4 gün önce Southampton'a 9 gol attılar, moraller yerinde. Everton Southampton'a benzemez tabi ama bu maçta büyük bir ciddiyetle oynayacaklarını düşünüyorum.
member
February 05, 2021, 06:09:10 PM
full member
Activity: 1414
Merit: 161
February 05, 2021, 02:26:10 PM
Totthenham yarıştan kopar bu gidişle.Çok puan kaybı yaşadılar.Bu maçtan en kötü beraberlik çıkarmaları lazımdı.Mourinho bir an önce takımı toparlaması lazım artık yoksa dönüşü olmayacak bu puan kayıplarının.

Bence Tottenham için şampıyonluk yarışı çoktan bitti artık önlerinde tek hedef ilk 4e kalıp şampıyonlar ligi bileti almak.Bu form grafiğine baktığım zaman Mourinho'nun öğrencileri için bu hedefin de çok kolay olmadığını rahatlıkla söyleyebiliriz.
legendary
Activity: 1624
Merit: 1436
February 05, 2021, 12:58:08 PM
Totthenham yarıştan kopar bu gidişle.Çok puan kaybı yaşadılar.Bu maçtan en kötü beraberlik çıkarmaları lazımdı.Mourinho bir an önce takımı toparlaması lazım artık yoksa dönüşü olmayacak bu puan kayıplarının.
full member
Activity: 854
Merit: 113
February 04, 2021, 05:45:35 PM
Tottenham Chelsea karşısında aldığı bu sonuçla birlikte üst üste üçüncü maçından da mağlubiyetle ayrılmış oldu.Çanlar Mourinho için çalmaya başladı.Tottenham ligde 8.sıraya kadar gerilemiş durumda.
member
February 04, 2021, 05:35:01 PM
Harry Kane'nin oynamaması Totthenham açısından büyük eksiklikti ayrıca teknik direktör değişikliği takımlarda biraz elektroşok etkisi yaratabiliyor bu hafta Başakşehir'de Giuliano penaltıyı kaçırmasa belki Aykut Kocaman ile Başakşehir ilk maçında Galatasaray'ı deplasmanda yenecekti.
full member
Merit: 125
February 04, 2021, 04:16:05 PM
Tottenham Chelsea karşısında 1-0 geride. Chelsea Lampard sonrası toparlanmaya başladı. Ben sene başında söyledim arkadaşla konuşurken Lampard’ın Chelsea’nin başına geçmek için erken olduğunu başka takımlarda önce teknik direktörlük yapmalı diye yanılmadım.
full member
February 04, 2021, 02:28:23 PM
liverpool dün yine puan kaybetmiş. Maç fazlasına rağmen lider city ile arasında 7 puan fark var. premier ligde kapanması zor bir fark bu.

bugün zevkli geçeceğini düşündüğüm tottenham chelsea karşılaşması var. 23.00'da başlayacak ve S sportta yayınlanacak.

Chelsea bu sezon transfer döneminde en fazla para harcayan takım olmasına rağmen istediği sonuçları bir türlü alamadı ve Lampard ile yollar erken bir şekilde ayrıldı.Lampard yerine başka bir isim olsaydı bu ayrılığın çok daha önce yaşanacağı da kuşkusuz.Totthenham bence Londra derbisinde formsuz rakibini yenmeyi başaracaktır.
sr. member
Activity: 1778
Merit: 385
February 04, 2021, 02:07:29 PM
liverpool dün yine puan kaybetmiş. Maç fazlasına rağmen lider city ile arasında 7 puan fark var. premier ligde kapanması zor bir fark bu.

bugün zevkli geçeceğini düşündüğüm tottenham chelsea karşılaşması var. 23.00'da başlayacak ve S sportta yayınlanacak.
full member
February 03, 2021, 04:44:05 PM
Liverpool-Brighton karşılaşmasında ise Liverpool ilk yarıda oldukça vasat bir performans sergiledi. Eğer 2. yarıda da etkisiz oyunlarına devam ederlerse Brighton buradan sürpriz bir puan çıkarabilir.

Beklediğinizden de fazlası olacak gibi Brighton 56.dakika da Anfield'da 1-0 öne geçmeyi başardı ve Liverpool golden sonraki 10 dakikalık dilimde istediği baskıyı kurabilmiş değil.Bu yıl Premier Ligde çok süpriz puan kayıpları oluyor.
member
$CYBERCASH METAVERSE
February 03, 2021, 04:20:42 PM
Manchester City ve Leicester bugün ikisi de aynı skorla deplasmanda rakiplerini rahat geçmeyi başardılar. Manchester City'de Gabriel Jesus'un yeniden gol atması beni sevindirdi. Leicester'da da Maddison 2 asist yaparak harika bir performansa imza attı.
Leeds-Everton karşılaşmasında da son dakikaların içerisindeyiz ve Everton'ın 2-1 üstünlüğü sürüyor. Everton eğer üstünlüğü koruyabilirse 2 maç aradan sonra yeniden galibiyet almış olacak.
Liverpool-Brighton karşılaşmasında ise Liverpool ilk yarıda oldukça vasat bir performans sergiledi. Eğer 2. yarıda da etkisiz oyunlarına devam ederlerse Brighton buradan sürpriz bir puan çıkarabilir.
Pages:
Jump to: