Pages:
Author

Topic: PrimeBit.com - P2P Para Birimleri için 200x'e kadar Kaldıraçlı P2P Alım-Satımı - page 2. (Read 395 times)

legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
Ne düşüneceğiz? Sitede hiçbir iletişim, takım, firma bilgisi yok, aslında dandik bir kapak sayfasından başka bir cacık yok. alan adı kaydında domain name sahibi bilgisi gizlenmiş, https sertifikası 10 Haziran 2019 - 8 Eylül 2019 arası geçerli.
Bir de vazelin görseli koysalarmış da millet bunların amacı nedir diye araştırmak zorunda kalmasaymış.
jr. member
Activity: 187
Merit: 3
Herkese merhabalar,

Ben PrimeBit temsilcilerindenim.

Geçtiğimiz aylardan beri, şeffaf ve eşler arası kripto para ticaret platformu olan yepyeni ürünümüz PrimeBit’i pürüzsüz hale getirmek için çalışıyoruz.
PrimeBit, kripto paralar için bir p2p alım satım platformudur. 200x'e kadar kaldıraçlı ve bitiş tarihi olmayan kalıcı sabit değerli değer sözleşmeleriyle işlem yapabilirsiniz.
Güvenlik ve bütünlük, bizler için her şeyden öndedir. Bu nedenle herkes için basit ve şeffaf, sözleşme değişimi yürüten ticaret platformu PrimeBit'i oluşturduk.

PrimeBit yakında işleme açılmış olacak. Şu anda ise isteyen herkes erken kayıt olabilir ve PrimeBit premium hesabına sahip olabilir. Ne kadar erken kayıt olursanız, o kadar çok avantaj sizinle olur!

Bugün kaydolursanız,%50 daha düşük bir komisyon ile Platinum PrimeBit Hesabı elde edebilirsiniz.

PrimeBit hakkında bilmeniz gerekenler:

• P2P Trading - doğrudan başkalarıyla alım-satım yapın
  • MetaTrader 5 - PC ve mobilde gelişmiş yatırım platformunu kullanın
  • Son kullanma tarihi yok - kârınızı sınırlamayan kalıcı sözleşmelerle işlem yapın
  • Sabit nokta değeri - doğrusal getirilerle anlaması kolay fiyat modelleri
  • Uygun fiyat işaretlemesi - dış ölçütlere göre stop loss ve stop-outlar
  • Tam şeffaflık - herkesin eşit noktada olduğundan emin oluruz
  • Yüksek Kaldıraç - sahip olduğunuzdan 200x’e kadar daha değerli fazla sözleşme alabilirsiniz
  • Ortaklar programı - şeffaf ortaklık yönetim aracı ve birçok reklam aracı
  • Mobil kullanım dostu - mobil uygulama ve mobil webtraderda rahatça işlem imkanı

İşlem yapabileceğiniz Kripto Paralar: Bitcoin, Ethereum ve Litecoin Detaylar için tıklayın.

Para yatırma komisyonu: (Yok)
Para çekme komisyonu: (0.0001 BTC)

Ne düşünüyorsunuz? Bizlerle paylaşın ve erken erişim için kayıt olun. PrimeBit Ağustos ayının sonunda sizlerle olacak. Elbette premium hesabınızın özelliklerinin tadını çıkarmaya ilk günden başlayabilmeniz için sizlere haber vereceğiz.

Diğer dillerdeki sayfalarımız:

English: PrimeBit English Topic
Russian: PrimeBit Pyccкий Teкcт
Spanish: PrimeBit Tema en Español
German: PrimeBit Deutches Thema
Portuguese: PrimeBit Tópico em Português
Filipino: PrimeBit Philippines Topic
Pages:
Jump to: