Pages:
Author

Topic: PrimeDice - Bu İlletten Uzak Durun !!! (Kamu Spotu) - page 2. (Read 2891 times)

legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
Çok benzer bir konu vardı forumda, sanırım denk gelmediniz ona Smiley

Yok o konuya denk gelmedim, başımdan geçen bie olayı anlatmak istedim, hala psikolojisinden çıkamadım Smiley
bu senin kaybına göre daha az ama aynı pişmanlık Smiley https://bitcointalksearch.org/topic/primedice-sitesine-guvenmeyin-emeklerinize-yazk-811507
ama bu konu efsaneler arasında Grin https://bitcointalksearch.org/topic/primedice-sitesine-yatrdm-paralar-geri-almaya-calacam-845840
moneybookers primedice ilişkisini hala çözmeye çalışıyorum Grin

Senin yüzünden 3 sayfa yazı okudum Grin

Ben ne mal olduğumu bildiğim için kumara hiç bulaşmıyorum. Facebook poker oynarken bile acayip hırs yapıyorum. Duramiyorsan hiç bulaşma. Bu kolay kolay eğitilebilecek bir hırs değil. İstisnalar dışında herkes o kaybettiği btcleri geri almak için daha çok Btc harcar.
legendary
Activity: 1274
Merit: 1000
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★

Yok o konuya denk gelmedim, başımdan geçen bie olayı anlatmak istedim, hala psikolojisinden çıkamadım Smiley
bu senin kaybına göre daha az ama aynı pişmanlık Smiley https://bitcointalksearch.org/topic/primedice-sitesine-guvenmeyin-emeklerinize-yazk-811507
ama bu konu efsaneler arasında Grin https://bitcointalksearch.org/topic/primedice-sitesine-yatrdm-paralar-geri-almaya-calacam-845840
moneybookers primedice ilişkisini hala çözmeye çalışıyorum Grin
legendary
Activity: 2324
Merit: 1028
Arkadaşlara katılıyorum. Kısa vadede kazansanız bile artık o tadı alınca alışkanlığa dönüşüp neden daha fazla kazanmayım ki hissiyle uzun vadede her zaman kasa kazanır. Daha kumar oynatan bir yerin zarar ettiğine şahit olmadım. 1 2 kazanır sonunda da o elinizdeki ve kaybettiklerini geri kazanma hırsıyla birçok şeyinizi kaybedebilirsiniz...
legendary
Activity: 1848
Merit: 1023
I am a good bro
Kumardan uzak durun arkadaşlar, bir iki kazanırsınız daha sonra sabırlı ve şanslı değilseniz muhakkak kaybedersiniz.
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
Ben bu Internet'den kumar olayına karşıyım.
Madem sokağa atacak paranız var. Atlayın uçağa gidin kıbrısa güzel bir hafta sonu tatili yapıp kaybetmeyi göze aldığınız parayı kaybedip gelin.
yazık etmişiniz. 2btc uçmuş. yaklaşık 2500 TL. bu parayla bir hafta sonu kıbrıs'a gidip 1 gece 2 gündüz konaklama yapar canlı kumar oynar dönerdiniz.
hero member
Activity: 1103
Merit: 500

legendary
Activity: 952
Merit: 1006
Hocam bu herkesin başına gelen bir olay. Mesela bundan birkaç ay önce benimde başıma geldi. Hal böyle olunca oynamayı bıraktım. Fakat forumda güzel kampanyalar oluyor. Mesela betcoin.tm ücretsiz jadecoin filan dağıtıyor. Onlar ile oynuyorum. Hevesimi alıp bırakıyorum. Diğer türlü çok kaybettiriyor bu illet.
legendary
Activity: 1274
Merit: 1000
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
hero member
Activity: 714
Alenktrik Teknikeri
Bu Kumar İşinde Zaten Hep Nefsimize Yeniliyoruz.
Her İnsanda Olan Birşey Bu. (Konu Sahibi Yanlış Anlamasın)

Şu Kadar Kazanayım Bırakacağım.
Kaybettiğimi Geri Alayım Bırakacağım.
Bi Daha Yatırayım Belki Kazanırım.
Şu Eli de Bitireyim Oynamayacağım.

Normal Zamanda da Kumara Başlayınca, Rakipleriniz Önce Bilerek Kaybediyorlar ki Siz de Kendinizi Kazanıyor Zannediyorsunuz. Gerisi Malum.
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
bu insanoğlunun doğasında var bende rulette az kaybetmedim ama sizinki intikam alma işine dönmüş biraz
hero member
Activity: 1103
Selam Arkadaşlar,

Geçenlerde primedice ye üye oldum ve ufaktan zar atmaya başladım. 0.1 BTC 15 dk da 0.75 BTC oldu. 1 BTC olsun bırakacağım dedim kendime ama tüm paramı kaybettim.. Daha sonra ilk karda durmayı kafaya koyup poloniexde bekleyen XMR leri satıp 0.4 BTC ile tekrar zar atmaya başladım. 0.65 BTC ye ulaşmam kısa sürdü ama yine duramadım ve tüm paramı kaybettim.. 1 - 2 gün bilgisayar bile açmadan suratımda anlamsız bir gülümsemeyle sürdürdüm hayatımı. Ama aklım hep neden duramadım sorusuyla meşgul.. Dün cesaretimi topladım, bu sefer duracağım telkinleriyle 400 tl lik BTC alıp primedice hesabıma aktardım. Kısa sürede 0.45 BTC yaptım parayı. Ama aklım daha önce kaybettiğim BTC lerde. Bir kere daha zar atayım daha atmayacağım diyerek zarı attım, ve artık karanlık taraftayım.. Bu illetten uzak durun..
Pages:
Jump to: