Pages:
Author

Topic: Primedice | Creatorii Dicing 🎲 | Pariuri 20 Miliarde | Premiul Mare 111+ BTC! - page 6. (Read 1115 times)

sr. member
Activity: 1036
Merit: 332
DMs have been disabled. I am busy.
Pentru o experiență cu zaruri mai bună pe Stake.com, noi am decis să micșorăm marginea casei pe jumătate pe timp de o lună de zile.

Folosiți această oportunitate avantajoasă prin jucarea jocurilor de noroc cu zaruri pe Original sau pe Sphere acum doar cu marginea casei de 1%.

sr. member
Felicitări lui noyer, momentan numărul 1 pe panoul exclusiv de faimă cu peste 9btc câștigate.

sr. member
Ești tu un maestru de zaruri? Ai tu o strategie câștigătoare? Vino și încearcă-ți strategia astăzi!

sr. member
Cu sistemul nostru nou de afiliare, acum poți acumula 10% din rata de profit al casei pe toate referirile!

Primedice!
sr. member
Peste 50 btc câștigate în ultimele 24 de ore, primedice este locul de a fi.

sr. member
Prost cu monedele? Vino și folosește faucet-ul nostru gratis ca să începi!

Primedice
sr. member
Cu opțiunea de pariat automată, poți să îți lași strategia câștigătoare să meargă automat.

Primedice
sr. member
Vino și joacă acum, noi chiar îți vom și câteva bitcoin ca să începi 😊

Primedice
sr. member
sr. member
Dovedit cinstit, cu  rată de profit mică și ușor de folosit. Ce vrei mai mult de atât? Primedice!
sr. member
Nou cu jocurile de noroc? Noi îți dăm câteva BTC ca să începi acum la Primedice!
legendary
Activity: 3668
Merit: 6382
Looking for campaign manager? Contact icopress!
Ar trebui sa o lasi mai moale cu traducerile automate, ca sunt sesizabile pe ici-colo.

Nu folosesc tranducerea automata! Sunt Roman, numai cuvinetele (care totusi sunt putine in numar) sunt traduse, acestea sunt cuvintele care de obicei nu fac leagatura sau sens corect din Engleza in Romana! Sper sa te vad pe Primedice  Grin

Uneori exprimarea aduce prea mult cu cea de la motoarele automate. Dar na, poate gresesc eu si o fi de la "cuvinte".
Am cont pe Primedice, dar de o vreme nu mai joc la ei, imi place mai mult Bitsler.
sr. member
ici pe Primedice, poți tu să te înscrii pe lista cea mare de jucători?

sr. member
Ar trebui sa o lasi mai moale cu traducerile automate, ca sunt sesizabile pe ici-colo.

Nu folosesc tranducerea automata! Sunt Roman, numai cuvinetele (care totusi sunt putine in numar) sunt traduse, acestea sunt cuvintele care de obicei nu fac leagatura sau sens corect din Engleza in Romana! Sper sa te vad pe Primedice  Grin
legendary
Activity: 3668
Merit: 6382
Looking for campaign manager? Contact icopress!

You should stop overusing automated translation, it's quite noticeable here and there.
sr. member
Veniți și încercați acum jocurile noastre care sunt dovedite corect, și nu uitați să încercați faucet-ul (bani gratis) nostru.

Primedice!
sr. member
Vino și alătură-te pe cel mai bun site de jocuri de noroc cu BTC. Intră și conversează pe chat-ul nostru.

Primedice
sr. member
Cel mai mare site de zaruri cu bitcoin care există, vino și încearcăți norocul astăzi! Primedice.com
sr. member
Ai 5 minute? Vino și joacă astăzi pe Primedice.com

sr. member
Site-ul premier de zaruri cu Bitcoin, vin-o și joacă pe Primedice.com
Pages:
Jump to: