Pages:
Author

Topic: Primul taran din Romania care accepta Bitcoin - page 2. (Read 2330 times)

newbie
Activity: 59
Merit: 0
Update:

Prima tentativa a fost, sa zicem, inconcludenta. A plouat cateva ore si vremea inchisa a alungat cumparatorii (au fost cam 15-20% persoane fata de o zi normala).

Dincolo de asta, am primit o singura intrebare, anume "la ce fac reclama?", insa nu de la un cumparator ci de la un producator, vecin de stand. N-am avut ce sa-i explic pentru ca s-a declarat atehnic. Game over.
Sincer, nu tinteam vanzari in btc dar ma asteptam la cateva replici/remarci/intrebari din partea unor clienti (sau trecatori) insa n-a fost cazul. Reactie zero vs 200-300 persoane. Asta a fost al doilea dus rece al zilei (primul fiind ....ploaia  Grin).

Ramane de vazut ce se va intampla sambata viitoare cand voi incerca un afisaj mai agresiv...

Pareri/opinii/experiente similare?

Numai bine tuturor!
newbie
felicitari pentru initiativa..eu sunt din Cluj si promit ca am sa fac tot posibilul sa trec pe la tine sa cumpar o rosie:D
bafta

Great!!!
Sper sa ne intalnim cat de curand.
Multumesc pentru incurajari.
hero member
Activity: 762
Merit: 500
felicitari pentru initiativa..eu sunt din Cluj si promit ca am sa fac tot posibilul sa trec pe la tine sa cumpar o rosie:D
bafta
administrator
Activity: 3962
Merit: 3162
Cand esti prin Bucuresti da un semn!
Valabil pentru oricine e prin zona asta a tarii si are chef de-o sueta Smiley
newbie
Multumesc mult!
Rasuflu usurat ca nu ofenseaza.
Poate ne vedem la Bucuresti sau in alta parte.
("Taranul"e mai mult cu ...mapa si ...altii cu sapa.)
administrator
Activity: 3962
Merit: 3162
Foarte tare! Daca eram din acelasi oras veneam cu cea mai mare placere!

Am sa mut threadul in sectiunea principala pentru o mai buna vizibilitate.
hero member
Activity: 826
Merit: 1000
'All that glitters is not gold'
IMHO = In My Humble Opinion
Se mai poate folosi si IMO, ca sa renuntam la HUMBLE (umila)
newbie
Ma rog, la partea cu "taranul" nu dati prea tare, pls  Grin
(Sau /adica alternativ - p'asta am invatat-o la CAP seral/, dati cat de tare puteti ca oricum nu mai simt mare lucru...  Wink)

Deci, cum ar veni, si totodata pentru ca:
1. s-a deschis piata volanta de legume/fructe din Cluj Napoca, Sala Sporturilor (parcarea mare), in fiecare sambata intre 08:00-15:00
2. am un f. mic biz de familie in domeniu (producator legume)
3. am vandut in 2013 cateva tone de produse (in special tomate) celor mai multumiti clienti din Cluj  Grin
4. am multumit clientilor cum am putut mai bine (legume cu gust adevarat, bonus-uri etc), pentru sprijinul pe care-l acorda productiei locale si, prin asta, (micro)economiei romanesti (sau "economiei sociale", cum ar zice unii experti, eee domni scoliti de la oras,... dar eu nu sunt asa de social, in puii mei!)
5. in vara 2013 nu auzisem despre bitcoin (dar acum lucrurile stau altfel: am auzit cate ceva doar ca nu inteleg mai nimic  Grin)
6. sezonul 2014 a inceput
7. bitcoin are imho (nu stiu ce inseamna - am copiat de pe net) nevoie de deschidere, tranzactii locale, producatori, cumparatori, reclama etc
9. vreau si eu sa fiu primul la ceva, ca de ultimul loc m-am cam saturat  Grin
10. poate va trimite prietena/sotia etc dupa cumparaturi
11. sau poate nu va trimite dar aveti chef de o bere/plimbare etc, caz in care v-ati putea oferi din proprie initiativa  Wink
Dar mai ales pt multe alte motive cat si cele de la punctul 8 de mai sus  Wink

Asta e. Ar mai fi ceva?
A, da, era sa uit: va astept incepand de sambata asta (17.05.2014) in piata, pentru toate (sau hai, treaca de la mine, fie si pt unul dintre) motivele enumerate. Preturi de producator si -10% fata de afisaj pt btc.

Iar ca sa va puteti uita la mine nestingheriti, in piata deci (precizare importanta/parerea mea), si fara ca eu sa stiu de ce va uitati asa, o sa afisez, ca taranul, un mare semn:
https://i.imgur.com/CjRGy6c.jpg
Pentru ca si eu sa stiu de ce va uitati la mine, va trebui sa-mi spuneti, ca nu sunt telepat. Nu-i bai daca nu aveti nimic de cumparat. Putem doar vorbi insa la discutii pretul e mai mare cu 10%...

Va rog sa-mi spuneti aici, frank si verde in fatza, daca nu veniti, ca sa nu mai car laptop-ul de pomana...
Deci, hai cu un post primul care nu vine, pls? (Locurile sunt limitate)
(Nu ma intereseaza atat motivele, cat opiniile si criticile -pe bune-, apoi ati face un pustiu de bine cat va cresteti numarul de posturi sa tinem thread-ul live pana afla si cei doi mineri din Bulgaria. Aaaa... Bulgaria din Cluj, cartierul... care este)

PS: Rog admin sa ma corecteze si sa ma aseze in banca mea daca locul postului nu e ok (Sincer, anunt e... dar important nu prea, posibil spre deloc.) Doar ca nu am gasit unde sa-l plasez mai potrivit. Daca se muta, as ruga pentru putina vizibilitate; raman dator pt asta si dau sucul de tomate de langa vodka.  Cheesy Vine si palinca ceva mai tarziu, dupa ce se coc prunele.
Multumesc mult!
Pages:
Jump to: