Ma rog, la partea cu "taranul" nu dati prea tare, pls
(Sau /adica alternativ - p'asta am invatat-o la CAP seral/, dati cat de tare puteti ca oricum nu mai simt mare lucru...
)
Deci, cum ar veni, si totodata pentru ca:
1. s-a deschis piata volanta de legume/fructe din Cluj Napoca, Sala Sporturilor (parcarea mare), in fiecare sambata intre 08:00-15:00
2. am un f. mic biz de familie in domeniu (producator legume)
3. am vandut in 2013 cateva tone de produse (in special tomate) celor mai multumiti clienti din Cluj
4. am multumit clientilor cum am putut mai bine (legume cu gust adevarat, bonus-uri etc), pentru sprijinul pe care-l acorda productiei locale si, prin asta, (micro)economiei romanesti (sau "economiei sociale", cum ar zice unii experti, eee domni scoliti de la oras,... dar eu nu sunt asa de social, in puii mei!)
5. in vara 2013 nu auzisem despre bitcoin (dar acum lucrurile stau altfel: am auzit cate ceva doar ca nu inteleg mai nimic
)
6. sezonul 2014 a inceput
7. bitcoin are imho (nu stiu ce inseamna - am copiat de pe net) nevoie de deschidere, tranzactii locale, producatori, cumparatori, reclama etc
9. vreau si eu sa fiu primul la ceva, ca de ultimul loc m-am cam saturat
10. poate va trimite prietena/sotia etc dupa cumparaturi
11. sau poate nu va trimite dar aveti chef de o bere/plimbare etc, caz in care v-ati putea oferi din proprie initiativa
Dar mai ales pt multe alte motive cat si cele de la punctul 8 de mai sus
Asta e. Ar mai fi ceva?
A, da, era sa uit: va astept incepand de sambata asta (17.05.2014) in piata, pentru toate (sau hai, treaca de la mine, fie si pt unul dintre) motivele enumerate. Preturi de producator si -10% fata de afisaj pt btc.
Iar ca sa va puteti uita la mine nestingheriti, in piata deci (precizare importanta/parerea mea), si fara ca eu sa stiu de ce va uitati asa, o sa afisez, ca taranul, un mare semn:
https://i.imgur.com/CjRGy6c.jpgPentru ca si eu sa stiu de ce va uitati la mine, va trebui sa-mi spuneti, ca nu sunt telepat. Nu-i bai daca nu aveti nimic de cumparat. Putem doar vorbi insa la discutii pretul e mai mare cu 10%...
Va rog sa-mi spuneti aici, frank si verde in fatza, daca nu veniti, ca sa nu mai car laptop-ul de pomana...
Deci, hai cu un post primul care nu vine, pls? (Locurile sunt limitate)
(Nu ma intereseaza atat motivele, cat opiniile si criticile -pe bune-, apoi ati face un pustiu de bine cat va cresteti numarul de posturi sa tinem thread-ul live pana afla si cei doi mineri din Bulgaria. Aaaa... Bulgaria din Cluj, cartierul... care este)
PS: Rog admin sa ma corecteze si sa ma aseze in banca mea daca locul postului nu e ok (Sincer, anunt e... dar important nu prea, posibil spre deloc.) Doar ca nu am gasit unde sa-l plasez mai potrivit. Daca se muta, as ruga pentru putina vizibilitate; raman dator pt asta si dau sucul de tomate de langa vodka.
Vine si palinca ceva mai tarziu, dupa ce se coc prunele.
Multumesc mult!