Pages:
Author

Topic: Profilinize Uygun Avatar Yapıyorum - page 2. (Read 312 times)

full member
Activity: 266
Merit: 214
Analist - Trader - Yazar
October 16, 2019, 07:53:14 AM
Kullanıcı adına göre hayli zor olur. Bazıları anlamlı olabilir ama genellikle kelime kelime bir anlama vardırmak zor. Aklıma herhangi bir şey gelmiyor şu anda ama gelirse mutlaka deneyeceğim. Elinize sağlık.

Aynen, bazı niklere anlam yüklemek çok zor. Ancak yazarın önceki yazdıklarını okumuşsam biraz karakterine atıfta bulunulabilir.

Bunun için kendiniz hakkında bazı spesifik detaylar yazmanızı özellikle rica ettim. Öyle daha kolay olabilir Smiley

@ Deathwing , kutum derken ne demek istediniz?
legendary
Activity: 1638
Merit: 1329
Stultorum infinitus est numerus
October 16, 2019, 07:49:48 AM
Sırf merakımdan soruyorum, acaba kutumda ne var? Oyun karakteri ile ismimin alakası yok daha önce aldım Smiley
hero member
Activity: 1204
Merit: 630
October 16, 2019, 07:49:08 AM
Kullanıcı adına göre hayli zor olur. Bazıları anlamlı olabilir ama genellikle kelime kelime bir anlama vardırmak zor. Aklıma herhangi bir şey gelmiyor şu anda ama gelirse mutlaka deneyeceğim. Elinize sağlık.
full member
Analist - Trader - Yazar
October 16, 2019, 07:44:53 AM
Teşekkürler hocam bana benim avatarımdan daha iyi bir avatar yapabileceğinizi düşünmüyorum  Grin Ama dediğiniz gibi artık avatarlar genelde boş oluyor imza kampanyaları da olmadı için. Eğlenceli bir aktivite olabilir ama bunun için ödeme mi alacaksınız napıcaksınız?

Karşılık beklemiyorum hocam. Bir hayır duası yeter : ))
Google görseller, biraz da psd kullanıp vericem.

Sizin nik: Umbrella Holdings
Umbrella akademi dizi var yakın zamanda çıkan google dan bakabilirsiniz. Felsefi de anlatımları var.
Umbrella yani şemsiye ayrıca "hold" yapmayı temsil edebilir. Şemsiye altında yağmura karşı durmak, zorluklar karşısında dimdik ayakta durmak gibi. Bunun için bu iki avatarı uygun gördüm.

Biricinsi dizinin sembolü,
ikincisi altında insanlar duruyor, holdings ifadesine uygun olarak.

Her türlü şuanki avatarınızdan çok daha iyi ve size uygun avatarlar olduğunu düşünmekteyim.

sr. member
Activity: 630
Merit: 252
October 16, 2019, 07:32:01 AM
Teşekkürler hocam bana benim avatarımdan daha iyi bir avatar yapabileceğinizi düşünmüyorum  Grin Ama dediğiniz gibi artık avatarlar genelde boş oluyor imza kampanyaları da olmadı için. Eğlenceli bir aktivite olabilir ama bunun için ödeme mi alacaksınız napıcaksınız?
full member
Analist - Trader - Yazar
October 16, 2019, 05:20:00 AM
Nikinize, göründüğü kadarıyla karakterinize uyabileceğini düşündüğüm şekilde sizin için avatar düzenlemek istiyorum. Kullanıp kullanmamak size kalmış, atın bir kenara dursun. Maksat eğlence olsun. Genelde imza kampanyalarından dolayı istediğini giyemiyor forum ama boş zamanlarda giyebilirsiniz.

Yapabildiğim kadar, konuya yazanlara avatar çıkartmaya çalışacağım Smiley

İsterseniz kendiniz ile ilgili bir kaç cümle bir şeyler de yazarsanız daha çok yardımcı olur. Sevdiğiniz şeyler olabilir hayali kahramanlar olabilir.

Forumlarda avatarlar kişilerin karakterleri ile özdeşleşir. Bu yüzden önemli bir şeydir.
Pages:
Jump to: