Pages:
Author

Topic: Proxy Card eBitcoin işbirliği - Harika swap-3x token kazanma fırsatı - page 2. (Read 306 times)

member
Activity: 476
Merit: 31
Vay guzel bilgilendirme. Hocam meritim olsa size verirdim. Cunku bu sekilde insanlarin faydalanabilecegi konulari tesvik etmek lazim. Proxy ve ebtc alip sepet yapmak lazim bu durumda
member
Activity: 212
Merit: 13
Etherdelta dışında proxy token nerden alabilirim acaba..Birde swaptan önce nerede tutarsak o kadar ebtc alabiliriz bu konuda tecrübeniz varsa biraz bilgi verebilirmisiniz...
full member
Activity: 424
Merit: 103
Arkadaşlar yaklaşık 4 hafta sonra proxy token swap gerçekleşecek.
eProxy olacak.
İşin güzelliği hem ebtc tuttuğunuz miktar kadar eProxy tokeniniz olacak hemde proxy tuttuğunuz kadar eProxy tokeniniz olacak.
proxy nin fiyatı baya düşmüş,alıp değerlendirmenizi şiddetle tavsiye ederim.

Airdroptan gelen 2000 prxy var bunları nasıl değerlendirebilirim.Etherdelta ile uğraşmak istemiyorum..Yani Kuoinde ebtc işleme açılırsa prxyleri satabilirmiyiz..
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Arkadaşlar yaklaşık 4 hafta sonra proxy token swap gerçekleşecek.
eProxy olacak.
İşin güzelliği hem ebtc tuttuğunuz miktar kadar eProxy tokeniniz olacak hemde proxy tuttuğunuz kadar 2x eProxy tokeniniz olacak.
proxy nin fiyatı baya düşmüş,alıp değerlendirmenizi şiddetle tavsiye ederim.

Enfarktus'a teşekkür ediyorum.
Güncellendi.
Resmi açıklama da yayınlanmış: https://medium.com/@eBTCFoundation/news-proxy-wallet-smart-contract-airdrop-2478a0b3bec2

Buna göre 4 hafta içinde cüzdanlardan snapshot alınacak ve her Proxy için 2 ePrx; her ebtc için ise 1 ePrx verilecek. Airdroptan sonra Proxy'e destek kesilecek. Airdrop yalnızca cüzdan adreslerini kapsayacak.
Pages:
Jump to: