Pages:
Author

Topic: ps5 çıktı alıyormuyuz tabiki. Hayırr :D Adamlar ne cihaz yapmış arkadaş. - page 2. (Read 264 times)

hero member
Activity: 1582
Merit: 670
İş artık iyice yarışa döndü.

Iphone 4-5-6-7-8-9-....
Samsung Galaxy 6-7-8-9-10-20...
Xbox, 360, 360s, 360e, one, oneS, oneX...

Playstation 1,2,3,4 ve 5...

Hangisini alacaz, hangisiyle oynuyacaz bilmek imkansız. Oyun konsolunun zevkini vermiyor ama konsola para vermek yerine gidip alabileceğim en iyi PC'yi alıp yıllarca oyun oynayabilmeyi deniyorum. Bazı oyunlar olmuyor evet ama olanlarla idare ediyoruz...
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
Olay bir de sadece PlayStation 5 almakla da bitmiyor. Oyunları desen yine dünyanın parası. 1 oyun alıp 3 sene oynayan insanlar tanıyorum da ben mesela böyle bir canlı değilim. En yoğun zamanımda bile 1 hafta içinde o oyunun bokunu çıkarırım. Vatandaş olarak kafa dağıtma amacıyla elimizde sadece maske takmak kaldı. Oyun, alkol, gezmek vs hepsi lüks ötesi maalesef.
Bir de hocam şu "birim" karşılaştırması yapmayın. Satın alma gücü paritesi üzerinden ilerlerseniz daha mantıklı olur.
sr. member
Activity: 1666
Merit: 304
kycfree
Soğutma konusunda gerçekten çok büyük arge çalışması yapmış sony ps 4 pro kullanıyordum ps4 proya bile termal macun sürmek zorunda kaldım ama ps5de böyle bir şeye gerek kalmayacak ama konsolun boyutunun çok büyük olması bence olmamış neredeyse bilgisayar kasası boyutunda
legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
evde ps4  var ve çok kullanmıyorum ps3den ps4 e geçince benin için bir hayal kırıklığı oldu zevk vermiyordu ancak ps5'in görseli bile bir başka güzel arkadaş.

Ps3'ü zamanında God of war 3 için satın almıştım ps4'de ne bileyim bana çok yavan geldi.

Sony PS5'e ait bir video paylaşmış ve ps5'i parçalarına ayırmış. İzlemesi ayrı bir keyif.
https://www.youtube.com/watch?v=CaAY-jAjm0w&feature=emb_title

Bakıyorsun en kıral alet 500 birime satılıyor.

Biz acaba kaç ay bir tanecik ps5 için gece gündüz çalışmak zorunda kalacağız. Nasıl bir döneme denk geldik arkadaş.

İnsan bir kere dünyaya geliyor. Şuraya bak.
Pages:
Jump to: