Bakın bu dedikleri yazıp çerçeveletip asıp
Bir coine asla duygusal olarak bağlanmayın elinizde somut dediller olmadıkça (bir balinanın bizzat eliyle pumplayacağını bilmiyorsanız diğer veriler sadece şanstır. Bizzat kendim derin araşırmalar yapa yapa ne kadar para erittim. En büyük örneği Digibayt ne havalara sokuldu ekip fena çalışıyor falan filan estiler gürlediler. Konusunda yüzlerce sayfa olumlu yorum yaıldı ama sonuç hüsran oldu. Hiç bir büyük pazara eklenemedi. Kendimin kaybı da yatırımı 3 de 1 ine düşürmek oldu. Bu sadece 1 örnek.
Artacak abi kesin artacak baksana alımlara alanlar bişey biliyodur heralde falan filan diyerek kendinizi gaza getirmeyin. Alanlardan 1 den alıp 2 den satmaya çalışan tipler olabilir. Altı çizili italik kalın olarak söylüyorum. Pump ekibinde değilseniz hiç bi coine güvenmeyin hatta pump ekibindeyseniz bile diğer pumperlara güvenmeyin. Hatta pumplayan balina babanız olsa güvenmeyin daima dedikleri fiyatlardan önce çıkın. Ben bu tecrübeleri kaça mı satın aldım hiç sormayın o da bana kalsın. Dünya para vererek aldığım tecrübeleri size ücretsiz veriyorum.
Hiçbirine güvenmeme konusunda kesinlikle aynı fikirdeyim.
Bunlar iyi çalışıyor diyosun herkes olumlu diyosun ama gene artmıyor sizin gibi en az 3 de birine düşürüyosun parayı.
Ben bir coini bekletme işinden tamamen vazgeçmek üzereyim.
Parayı bitcoin olarak tutup bir pump yakaladınmı neresinden yakalayabilirsen eyvallah, Allah bereket versin.
Eskisi gibi coinlerin ilk .çıkışında dif düşükken kazıp sonra satma olayıda bitti zaten.
Başka türlüsüde aklıma gelmiyor şimdilik.
En baba dediğiniz alt coinler bile teker teker sıfırlanıyor yavaş yavaş.