Pages:
Author

Topic: Pump ve Dump yapan bitcoin adresini buldum :D - page 2. (Read 887 times)

member
Activity: 308
Merit: 10
İyi denk gelmişsiniz ama ben bir kişinin balina olduğuna yani en azından piyasayı etkileyecek güce sahip olduğuna inanmıyorum
member
Activity: 392
Ben size sunu söyle yeyim eer bu sektör birgun biterse bu dump pump yüzümden olacak demedi demeyin
member
Activity: 150
Merit: 11
The Great Trader
160k btcyi adam aynı cüzdana koymaz. Borsa cüzdanıdır. 160k Hale bak adamlar 2009 2010 minerciler
hero member
Activity: 1204
Merit: 630
Yok artık bir cüzdan da 160bin diyecektim ama şimdi nasıl yani diyerek baktığımda cüzdan da yaklaşık 195bin BTC olduğunu gördüm. O kadar bitcoinim olsa bir tatil kasabasına yerleşmiştim. Rakam gerçekten çok büyük bir rakam. Ama pump ve dump yaptığını nereden anladınız. Al sat yaptığını görmeniz için bu işlemi yaptığı borsada takibini sağlamak lazımı ama o da çok mümkün değil. O bilgiyi verebileceklerini sanmıyorum. Biz 10 Bitcoin'imiz olsun diye yırtınırken (çok uzağım) insanların elinde bu kadar olması ne güzel Smiley.

İşte bitcoin in uzun vadede değeri bu tip insanlar yüzünden yükselecektir. Mesela ben elimdeki bitcoini (allah korusun başımıza bir iş gelmedikçe) satmam bu adam gibi birileri de belli bir fiyata kadar satmam derse değeri otomatik olarak artacaktır. Beklemedeyiz. Pump & Dump'a da karşıyız.
member
Activity: 182
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
Cold wallet miş Cheesy Bu tarz cüzdanlara acaba siber saldırı mümkün mü yav 500 milyon dolardan bahsediyoruz sonuçta az bir meblağ değil bu.
full member
Activity: 420
Merit: 100
Bitfinex cold wallet  Grin kimi borsa adreslerinde cold wallet yazıp borsa ismi de yazmayanlar var sanırım yine aynı bitcoin adresleri zenginlerini gösteren bu sitede. Bir çoğunu incelenmiştim hiç satış yapmayan da çok var. Çok fazla gir çık olan büyük ihtimal borsa adresidir zaten.
newbie
Activity: 29
Merit: 0
Böyle linkler varsa atın da yararlanalım Smiley
jr. member
Activity: 154
Merit: 1
Bunlar borsa hesabı balinaları siz aptalmı sandınız en az 10 farklı adrese bölüyorlar takip edilmesin diye ayrı ayrı hesaplardan farklı zamanlarda farklı coinleri pumpluyorlar.
newbie
Activity: 57
uğraşlara devam yakalarsınız elbet. Ben ethereum için buldum öyle 2 tane adamları takip ediyorum. analiz edince haftalık güzel denecek karları var

hocam merak ettim acaba biraz açıklayabilirmisiniz
full member
Activity: 504
Merit: 101
Şahsa mı ait yoksa borsaya mı bilmiyorum, ama geçenlerde böyle bir hesap çıxktı karşıma. Sanırım sadece büyük miktarlarda ICO-lar alıp tutuyor. Fazla çıkış yok hesaptanş Muhtemelen şahsa aittir    https://ethplorer.io/address/0x3f5ce5fbfe3e9af3971dd833d26ba9b5c936f0be
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
Geçende biri paylaşmıştı böyle etherdeltanın adresini. Ne para var diyordu adamda Smiley
sr. member
Activity: 588
Merit: 250
Ellerinde böyle bir güç var ve bence dünyanın en büyük borsası da olsa arada fiyatla oynama amaçlı kullanılıyordur. Bu kadar yüklü btc ile herşey yapılabilir
newbie
Activity: 53
Güldürdünüz hocam Smiley Yakalarsınız umarım Smiley
full member
Activity: 322
https://owloper.com
Yani 160 dolarla piyasayı etkileyebilmesi de önemli tabi. Az miktar değil ama ahım şahım bir miktarda değil. Öyle olsa winklewoss kardeşler ellerinde btc yi bozsa yada onunla bit altcoin almaya kalksalar herhalde BTC 1$ a düşer...

Bence küçümsenecek bir miktarda değil. İstenildiğinde ve doğru kullanıldığında istenilen coin-token da fiyatta güzel bir etki yaratabilir tıpkı kelebek etkisi gibi...
member
Activity: 490
SEND AND RECEIVE MONEY INSTANTLY
Yani 160 dolarla piyasayı etkileyebilmesi de önemli tabi. Az miktar değil ama ahım şahım bir miktarda değil. Öyle olsa winklewoss kardeşler ellerinde btc yi bozsa yada onunla bit altcoin almaya kalksalar herhalde BTC 1$ a düşer...
jr. member
Activity: 230
Merit: 2
o tarz çok yüksek miktarları olan insanlar kendisi yapmıyor zaten o işleri.. onlar için yapan insanlar var Smiley
sr. member
Activity: 658
Merit: 255
Pump dump yapmakta zor iş, her çok coin'i olan yapabilir diye bir şey yok, balina yiyen balinalar da var  Cheesy Bu tarz çok yüksek miktarlara sahip kişiler bu işleri yapmaz bence.
newbie
Activity: 154
orada ekşici piç kuruları şahsa ait değildir yazmış, onlar öyle yazınca kanun bellemeyin,
full member
Activity: 322
https://owloper.com
uğraşlara devam yakalarsınız elbet. Ben ethereum için buldum öyle 2 tane adamları takip ediyorum. analiz edince haftalık güzel denecek karları var

Hocam büyük emek var gibi, tesadüf mü denk geldi yoksa uzun süren çabalar sonucumu yakaladınız ufaktan bizede çıtlatırmısınız acaba adresi Smiley
member
Activity: 308
167203 bitcoin ne demek ya. https://bitinfocharts.com/top-100-richest-bitcoin-addresses.html şurada birinci sırada.
1.7 milyar $ hay maşallah
Pages:
Jump to: