Pages:
Author

Topic: Pumpa girdim sakın denemeyin! - page 5. (Read 1860 times)

member
Activity: 65
Merit: 10
January 23, 2018, 11:00:11 PM
Pumptan zarar görmeyen yoktur. Başlık uyarıyor, denemeyin.
sr. member
Activity: 476
Merit: 251
January 23, 2018, 03:49:47 PM
Pump konusunda deneyimini paylaştığın için teşekkür ederim. Örnek olarak arkadaşlar okusunlar. Pump grupları hareket tarzını değiştiriyor. Pump gruplarında liderler hariç kimse para kazanmaz.
hero member
Activity: 840
Merit: 532
January 23, 2018, 03:45:49 PM
son birkaç saatir binanceye pump gurpları dadandı çoğu coinde aynı durum var 1 dakika içinde %30 a varan bir artış oluyor sonra normale dönüyor ben şuan elimdeki coinleri %20 yüksekten satış koydum pump fln olursa tepeden satılsın diye Grin bakalım belki işe yarar

Hocam hiç pump-dump ile uğraşma ya piyasa zaten düşük şu fiyatlardan adam akıllı teknolojisi iyi olan projelere uzun vadeli yatırım yapsan varya 2019'da kral gibi yaşarsın belki ev alır ya da evin büyük bir kısmını tamamlarsın. Bence daha akıllı davranmak gerekiyor, ufak kârlarla mutlu olmayın.
full member
Activity: 1176
Merit: 159
January 23, 2018, 03:39:09 PM
son birkaç saatir binanceye pump gurpları dadandı çoğu coinde aynı durum var 1 dakika içinde %30 a varan bir artış oluyor sonra normale dönüyor ben şuan elimdeki coinleri %20 yüksekten satış koydum pump fln olursa tepeden satılsın diye Grin bakalım belki işe yarar
member
Activity: 406
Merit: 10
January 23, 2018, 03:34:17 PM
Bende baktım aldığınız fiyatların altına gelmiş muhtemelen.
Buralarda tutunup toparlanabilir de. Hareketler çok hızlı olduğu için pump riskli.
hero member
Activity: 736
Merit: 504
January 23, 2018, 03:30:47 PM
az önce binancede YOYO nun sert yükseldi up uzun yeşil çubuk oluştu. sonra birden yeşil çubuk en başa döndü ama yukarı aşağı dalgalanıyor. dedimki yeşil çubuk en dibi görünce full gireyim yukarı doğru dalgalanınca hiç yoktan %10 alırım. neyse almamla beraber o up uzun yeşil çubuk kırmıza döndü hatta ve başladığı noktanında dibine doğru inmeye başladı Cheesy kırmızı yaptı %20 zarar ile sattım yuhh dedim ya binance nasıl müsade ediyor bunlara anlamadım satmasam paranın yarısı gidicekmiş dahada düşüyor.

siz siz olun pump gruplarından pump olaylarından uzak durun akşam akşam 200$ gitti neyse dersimizi aldık.

Valla dersini çok düşük bir miktarla almışsın geçen Twitter'de gördüm birisi tavsiye üzerine iki tane evini satıp Bitcoin'i 20 bin dolardan alıyor, btc düşüyor, pump dump gruplarıyla oynuyor ve adamın en sonunda malvarlığının çok büyük bir kısmı eriyor. Bunuda akrabası olan bir kız yazıyor, adam intihar etmiş.
full member
Activity: 1176
Merit: 159
January 23, 2018, 03:25:36 PM
az önce binancede YOYO nun sert yükseldi up uzun yeşil çubuk oluştu. sonra birden yeşil çubuk en başa döndü ama yukarı aşağı dalgalanıyor. dedimki yeşil çubuk en dibi görünce full gireyim yukarı doğru dalgalanınca hiç yoktan %10 alırım. neyse almamla beraber o up uzun yeşil çubuk kırmıza döndü hatta ve başladığı noktanında dibine doğru inmeye başladı Cheesy kırmızı yaptı %20 zarar ile sattım yuhh dedim ya binance nasıl müsade ediyor bunlara anlamadım satmasam paranın yarısı gidicekmiş dahada düşüyor.

siz siz olun pump gruplarından pump olaylarından uzak durun akşam akşam 200$ gitti neyse dersimizi aldık.

https://www.binance.com/trade.html?symbol=YOYO_BTC grafiğe bakın
Pages:
Jump to: