Pages:
Author

Topic: Pundi X Airdrop Uyarı - page 2. (Read 350 times)

jr. member
Activity: 294
Merit: 1
February 01, 2018, 05:46:14 AM
şimdi etherdeltadan 100 adet alsak x1000 mi verecekler eminmisin millet icoda bir sürü ether döktü buna böyle havadan vereceklerini sanmıyorum...
full member
Activity: 686
Merit: 111
February 01, 2018, 05:42:28 AM
hiç bir borsa mı desteklemiyor ? Bunu öğrendiğim iyi oldu teşekkürler dostum paylaşımın için. Meritinin siftahı da benden olsun bari Smiley
member
Activity: 180
Merit: 10
Risk takes great win or die.
February 01, 2018, 05:22:39 AM
Arkadaşlar Pundi X Token şöyle bir strateji geliştirmiş.Token dağılımlarını küçük parçalara ayrılması konusunda yatırımcılarından yüksek talep almışlar.
AMAÇ: 2.13 Dolar olan ico fiyatının Psikolojik olarak yüksek gelmesi sebebiyle fiyatı aşağıya çekmek.Daha başlamadı  

Yatırımcıların istediği Olay Şu ;
Diyorlarki Şu anki Toplam Token Miktarı 175,000,000 ve İCO fiyatı 2.13 usd (0.00200 ETH)
       Olacak   Yeni durum  Token Miktarı 175,000,000,000 ve Fiyat 0.00213USD  
Yapılcak şey her 1 PXS Token için 999 tane daha PXS token gelecek cüzdana ama  cüzdanda tutulması şartıyla.Cüzdanlar MyEtherWallet, MetaMask, Trezor airdrop destekleyecek Bölünme zamanı geldiğinde Sakın Borsada tutmayınCüzdanda Tutmayan zaten 1000 kat zarar EDECEK dikkat edin 1000 Kat diyorum !!!
Matematiksel olarak zaten fiyatın 2.13 USD veya 0.00213 olmasının toplam üretim ve toplam Piyasa Hacmi olarak bir farkı yok.Psikolojik olarak farkı çok bunu tron da yaşadık yeni yatırımcılar hep taklaya geldi Tronun 1 Dolar olunca Kaç Milyar Dolar Market Cap e ulaşacağını Tahmin edemiyorlar maselef Aaa Bu ucuzmuş diyerek satın alıyorlar.

Şimdilik süresiz olarak topluluğun çıkarlarını korumak ve hasarsız bir şekilde bölünmeyi gerçekleştirmenın bir yolunu bulana kadar askıya alınmış ama yapılacak Gözünüz Twitterde olsun...Yapılacağı zaman mağdur olmayın ...

Bilgilendirici ve Uyarıcı yazılar yazıyorum Meritlerinizi eksik etmeyin arkadaşlar Şimdiden sağolun var olun.Verenin vermeyenin de canı sağolsun ne diyelim...
Pages:
Jump to: