Pages:
Author

Topic: Pundi X Binance'ta! Deposit işlemleri başladı! Trade 21 Haziran'da - page 7. (Read 944 times)

full member
Activity: 980
Merit: 152
Ne yalan söyleyim, binanceye girme ihtimalinin düşük olduğunu düşünüyordum ama başardılar. Şimdi asıl düşündüğüm şu içinde 17 milyar pundi olan cüzdan adresinin akıbeti. İdex'de insanlar piyasa fiyatının altında satıyor, kaçırdığım bir nokta var ama çözemedim.
legendary
Activity: 2646
Merit: 1333
Yarın bitcoin de ufak tefek bile olsa yeşil modda gezerse Pundi X daha ilk günden güzel işler çıkartır diye düşünüyorum, Binance borsası artık prestijli bir borsa, yeni gelenlere katkısı oluyor.
full member
Activity: 602
Merit: 118
Binance da tuttuğumuzda airdrop alabilecek miyiz peki?
O konu hakkında şimdilik bir bilgi yok. Ama muhtemelen Binance airdrop'u destekleyecek. Zac ve ekip bunu ayarlamışlardır diye düşünüyorum. Ve böylelikle Binance Pundi X airdrop'unu destekleyen ilk büyük borsa olacak.

Ekip için değişen birşey yok sonuçta. Ha cüzdana yollamış ha borsa hesabına aynı şey. Bence de farklı başlık olması güzel olmuş hocam. Emeğine sağlık, siz kaliteli bir imza bulamadınız diye bende bu imzada takılıyorum artık. 🤔
Akropolis'e girdim 2 haftalık Smiley
Fena değil, kısa süre kaldığı için girdim. 1-2 ay olsa girmezdim muhtemelen. 2 haftada ne gelirse artık Smiley

Hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın. 2 hafta da olsa iyi Stake alırsınız. Rütbe iyi. Bereketli kazançlar dilerim
member
Activity: 182
Merit: 10
Pundi X, aynı proje olan Babb  tokeninden daha çok iş yaparak daha hızlı girdi piyasaya. ilerleyen zamanlarda Babb tokenininde Binance'ye gireceğini düşünüyorum. Takip etmekte fayda var.
member
Activity: 476
Merit: 31
Pundix binance erken girdi vallaha 7-8 sattan giren arkadaşlar iyi kazandı burada herkesin hirozakiye teşekkür etmesi lazım en fazla konuşulan forumlardan birisi ve tavsiyesine uyan , imzasına Bile katılan dünya para kazandı binance da x2 yaparsa hiç şaşırmam buradan
newbie
Activity: 73
Merit: 0
haberi görünce coinmarketcap ten bir bakayım dedim ne circulating supply ın ne kadar olduğu yazmıyor dolayısıyla market cap i de. çok fazla dalgalanma olmuş haberden sonra eğer bana circulatin supply ı söyleyebilirseniz belki ona göre düşünüp girebilirim
member
Activity: 210
Merit: 10
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
pundi çok güzel bir proje hem  gerçek hayata entegre edildi hem de pos cihazlarının sayısı günbegün artıyor. Hakediyordu zaten Smiley hayırlısı olsun
full member
Activity: 420
Merit: 100
ben destekleyeceğini düşünmüyorum airdrobu. borsa hesabı sonuçta ico'ya katıldığımız zaman nasıl ki borsa hesabı istemiyorlarsa yine aynısı olacaktır. Bu arada binance , pundiye çok iyi gelecektir. Umarım binance saldırıya uğramaz. teker teker bütün borsalar saldırıya uğruyor :\
full member
Activity: 616
Merit: 108
bu gece sabaha karşı binancete listelenecek. ben yukarı aşağı çok fazla hareket göreceğimizi düşünüyorum gün içerisinde. çılgın traderlar bunu fırsat olarak kullanabilirler Smiley

Aynı şekilde düşünüyorum. Risk sevenler, hızlı işlem yapanlar, soğuk kanlı olanlar birkaç saat içerisinde iyi kar edebilir.
Zarar da edebilir tabi.
newbie
Activity: 189
Merit: 0
Pundix için artık voleyi vuran vurdu. Bundan sonrası için 2x bile yapması mucizeye bakar. Almayın derim, elinizde patlar.
full member
Activity: 728
Merit: 151
yav ben elimdeki tokenları swap a göndermiştim..tam da bu hack olayları sonrası transferlerin askıya alınmasına denk getirmişim..hay dedim elimi ...... şimdi bu swap işlemleri ne zaman başlayacak bilgisi olan var  mı ?
full member
Activity: 1050
Merit: 152
İlk oylamaya girdiğinde Havven ile ikisi öndeydi. Fiyatlarına bakmıştım Pundix %45 atrış göstermisti. Sonuç şaşırtmadı yine beklenti satın alındı. Ama şunu söyleyebilirim oylamaya katılan coin veya tokenlar ilerleyen zamanlarda bir şekilde binancede listeleniyorlar. Havven'da bunlardan bir tanesi olacaktır.
full member
Activity: 420
Merit: 105
Dün balinalar sağolsun bayağı düşürdüler fiyati . Yüklü miktarda topladım şuan kardayım binanceye girince en az 2x olacaktır
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
O konu hakkında şimdilik bir bilgi yok. Ama muhtemelen Binance airdrop'u destekleyecek. Zac ve ekip bunu ayarlamışlardır diye düşünüyorum. Ve böylelikle Binance Pundi X airdrop'unu destekleyen ilk büyük borsa olacak.

Ekip için değişen birşey yok sonuçta. Ha cüzdana yollamış ha borsa hesabına aynı şey. Bence de farklı başlık olması güzel olmuş hocam. Emeğine sağlık, siz kaliteli bir imza bulamadınız diye bende bu imzada takılıyorum artık. 🤔
Akropolis'e girdim 2 haftalık Smiley
Fena değil, kısa süre kaldığı için girdim. 1-2 ay olsa girmezdim muhtemelen. 2 haftada ne gelirse artık Smiley
sr. member
Activity: 532
Merit: 251
bu gece sabaha karşı binancete listelenecek. ben yukarı aşağı çok fazla hareket göreceğimizi düşünüyorum gün içerisinde. çılgın traderlar bunu fırsat olarak kullanabilirler Smiley
sr. member
Activity: 714
Merit: 250
Şahsi fikrim Binance nin airdrobu destekleyeceği yönünde. Eğer ki  21 den itibaren hacim güzel yükselirse Binance bu potansiyalin kaçmaması için airdrobu destekleyebilir.
full member
Activity: 602
Merit: 118

jr. member
Activity: 196
Merit: 2
PLATIO - Smart Banking Ecosystem
Pundix e olan ilgi ICO sahiplerinin para ödemeden binnace ye girmesine yol açtı. Arkasındaki ekip bu ilgiyi ve desteği güzel değerlendirebilirse daha etkili bir çıkışla bir sıçrama daha yapabilir.
full member
Activity: 1386
Merit: 116
Binance borsasında oylama sonuçlanıp hemen peşinden duyurusu ve trade işlemleri yapılan başka bir coin token oldu mu acaba ? Bu kadar hızlı işlem yapıldığını ilk kez görüyorum bu da pundix ekibinin başarısı olsa gerek
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Pages:
Jump to: