arkadaşlar konuyu sayfasından tr ye çevirip okudum ama çokta anlamadım benim şuan için 1300000 adet pundi x im var eğer f x e çevirecek olursam %65 olan kısım yani 845k f x coin ve her ay % 15 lik airdrop mu almış olacağım...
Benim anladığımı anlatıyorum: 1300000 adet npxs niz varsa eğer fx e geçecekseniz %45 i (sizin dediğiniz gibi %65 değil) olan 585000 adet alacaksınız. Ve bitecek. Yok eğer npxs tutacaksanız %15 i kadar fx alacaksınız.
Aşağıda açıklamanın Türkçesi.
ÜÇ SEÇENEK MEVCUT;
ŞARTLAR: Her iki fx potunda katılan kullanıcı sayısı nedeniyle, fx token dağıtım yüzdeleri değişkendir. Şu anda yalnızca Xwallet ve Web cüzdanı desteklenmektedir (Daha sonra netleştirilecek).
Staking = Toplam TGE'nin %15'i tutarında FX token alırsınız ve %2,11'i aylık 2020'ye kadar npxs / npxsnem airdropu almaya devam edeceksiniz. 10 Mart'ta başlıyor. ("TGE= Token Generation Event" : Token Üretim Etkinliği)
Dönüştürme = Toplam TGE'nin% 45'i tutarında FX token alırsınız, 3 ay içinde, Nisan / Mayıs başlayacaktır(Daha sonra netleştirilecek).
Seçenek 1: Stake yapmak istemeyen ve NPXS'lerini dönüştürmek istemeyenler. Q3'e (Haziran/Temmuz/Ağustos) kadar hiçbir eylem yapmanıza gerek yoktur. Daha sonra npxsfx / npxsnemfx için tam 1:1 olarak mainnet'e geçirilirsiniz. (FX coine 1:1 swap değil, NPXS'in FX blockchaini altında NPXSFX olarak devam edişi / dönüşümü kast ediliyor).
Seçenek 2: Stake yapmak isteyip (Xwallet dahilinde) fakat FX Coine dönüştürmek istemeyenler. Npxs / npxsnem tokenlarınızı XWallet'e aktarıp dönüştürmeden stake yapmaya başlayabilirsiniz.
Seçenek 3: Hem stake yapıp hemde FX coine dönüştürmek isteyenler. Npxs / npxsnem tokenlarınızı aktarın ve ardından hem stake yapmaya hemde FXCoine dönüştürmeye başlayın. Holder'lar dönüştürme ve staking miktarlarını dilediği gibi belirleyebilir.
Not;
Dönüştürülen tüm FX yüzdeleri, sonsuza dek npxs / npxsnem toplam arzından çıkarılır/yakılır. NPXS tokenlarını dönüştürme yoluyla FX tokenlarına dönüştürmeyi seçenler aylık 2.11 airdroplarındanda feragat ederler. FX tokenları aylık normal% 2,11 airdrop alamaz çünki;
Staking için npxs / npxsnem gerekir. İstediğiniz zaman programı durdurabilir veya programdan çekebilirsiniz.
İngilizce orjinal hali Pundix Official English kanalında takım yetkilisi tarafından iletilmişti kullanıcılara.