Pages:
Author

Topic: Pundi X'ten müthiş haberler devam ediyor! Blockhain'le çalışan İLK CEP TELEFONU! - page 2. (Read 640 times)

full member
Activity: 686
Merit: 111
londrada olan konferansın 2.ci gününde açılış konuşmasını yapacaklar , prototip telefon da gündemlerinde olur diye düşünüyorum. Uzun  vade de çok kazandırır arkadaşlar en azından airdrop bitiminden sonraki yıllarda.
newbie
Activity: 27
Merit: 0
nasıl calısıyor mantıgı ne vs bilgisi olan yok mu
member
Activity: 742
Merit: 19
Pundix bir çıkıyor bir düşüyor.Şu an BTC ile hareket ediyor.BTC ile bağlarını koparması için güçlü alımların gelmesi lazım.Bunu tekrar yapabilir mi.Biraz zaman lazım.Haberler güzel.MTH,iNS,MOD şu an yükselişte BTC düşerken.Çok düşenler artık toparlama sürecine girdi.BTC'nin hareketlerini bile kaale almıyorlar.Dikkali takip etmek lazım.
legendary
Activity: 1572
Merit: 1002
Guzel bır gelısme olmus haberı detaylı okudugum zamanda hosuma gıttı umarım bunun uzerıne koyarak ılerler ekıp.Satış konusunda hedeflerıne ulasacaklarını dusunuyorum aksı yonu de olsa ekıp bunu yaptıgı ıcın mutlu Smiley
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
POS cihazı yerine bu gibi gelişmeler bence daha umut verici Bountysine zamanında katılıp hemen ardından çıkmıştım belki pundixden biraz daha fazla para kazanabilirdim ama yapacak bir şey yok böyle gelişmeler ne olursa olsun umut verici ve güzel. Bu fikirler daha da gelişip daha güzel şeyler çıkacağına eminim.
Hemen satmayıp bekleyenlere pundi x bounty'den çooook güzel kazandırdı. Hele 150-200 sat'lara kadar bekleyen varsa olaylar olaylar Smiley

Arkadaş şu resmen elimden kaçtı. Proje telegramda da o kadar konuşuldu, imzasına da başka imzada olduğum için girememiştim. Alıp hemen satmayanlar güzel paralar kazandı.
İmza listesinden bakmıştım bi ara, tepe döneminde sırf imzadan 100k dolar civarı kazanmıştı adam satmamıştı. Sonra sattı mı ne yaptı bilmiyorum bakmadım bi daha Smiley
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
POS cihazı yerine bu gibi gelişmeler bence daha umut verici Bountysine zamanında katılıp hemen ardından çıkmıştım belki pundixden biraz daha fazla para kazanabilirdim ama yapacak bir şey yok böyle gelişmeler ne olursa olsun umut verici ve güzel. Bu fikirler daha da gelişip daha güzel şeyler çıkacağına eminim.
Hemen satmayıp bekleyenlere pundi x bounty'den çooook güzel kazandırdı. Hele 150-200 sat'lara kadar bekleyen varsa olaylar olaylar Smiley

Arkadaş şu resmen elimden kaçtı. Proje telegramda da o kadar konuşuldu, imzasına da başka imzada olduğum için girememiştim. Alıp hemen satmayanlar güzel paralar kazandı.
legendary
full member
Activity: 532
Merit: 102
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Piyasanın hala belirsiz olması böyle güzel haberlerin değerlenmemesini sağlıyor.Güven olmadığı için altlara pek yönelen yok şu anda.İleri de güzel bir yükseliş yapacağını düşünüyorum.Şu an kısa vade pek tatmin edici çıkış yapmasada uzun vade kazandıracaktır.
full member
Activity: 672
Merit: 100
Hergün yeni haber gelyor dün bir hareket olmadı fiyatta ama bugün biraz yükseliş olmuş görünüyor. Airdroptan da bir miktar topladık mı yeter her ay.
full member
Activity: 1120
Merit: 200
Turkish Translator
Abi adamlar neler yapıyor ya helal olsun..İşe yaramaz borsa projelerinden bıktık resmen şöyle elle tutulur işe yarayan bir şeyler ortaya çıktı mı şaşırıyorum. Bu seneye damga vuracak Pundi heralde Smiley
legendary
İlginç bir gelişme ama projenin herhangi bir yerinde böyle birşeyden bahsedilmemişken telefonla uğraşmaları garip Cheesy Kurdukları pos sistemi de gayet iyiydi ve yaygınlaşması halinde baya işimize yarayacaktı. Ama blockchainle çalışan telefon fikri güzel yine de. 2019'un ikinci çeyreğinde lansman yapılacakmış. Bekleyip görelim neler olack.
Pundi X'i sürekli takip eden çoğu şeyini bilen biri olarak ben bile çok şaşırdım buna. Ne alaka nerden esti bilmiyorum ama umarım güzel şeyler olacak Smiley
full member
Activity: 504
Merit: 120
İlginç bir gelişme ama projenin herhangi bir yerinde böyle birşeyden bahsedilmemişken telefonla uğraşmaları garip Cheesy Kurdukları pos sistemi de gayet iyiydi ve yaygınlaşması halinde baya işimize yarayacaktı. Ama blockchainle çalışan telefon fikri güzel yine de. 2019'un ikinci çeyreğinde lansman yapılacakmış. Bekleyip görelim neler olack.
full member
Activity: 672
Merit: 100
Telefonun amacı ne onu anlamadım ben . Bu konuda net bir bilgi varmı . Çin malı bir telefonu kaktırıyor olmasınlar. Whitpaperde bile olmaması ilginç gerçekten.
jr. member
Activity: 280
Merit: 1
Win-Won-Betfury
Blockchainle çalışan ilk telefona sirin labs değilmiydi ne ara bu birinci telefon oldu bana haber abartılmış gibi geldi çünkü bunun üzerine sirin labs çalışıyor ve adamlar reklamlarında messi ile çalıştılar
member
Activity: 476
Merit: 31
vallaha bu adamlar bu işin piri sanırım helal olsun ben pundix tutanların uzun vadede kaybetmeyeceğini düşünüyorum hatta ilk boğada kendini 4-5x atabilir bile en ufak bir gelişme ile
member
Activity: 462
Merit: 14
Puding eski seviyelerine geri gelecektir diye umuyorum.Çok fazla kişiyi zengin etti evet ama çok fazla kişiyide batırdı.200 ler hayal değil gibi.ürünü olan projeler iş yapacak gibi.
member
Activity: 490
Merit: 16
Pundixe bak sen neler yapıyor helal olsun vallaha 25 satoshilerde gezmesine rağmen epey bir adından söz ettiriyor ettirecek gibi de duruyor şu durumda bile şöyle gelişmelere yer vermesi ekibin sağlam olmasını gösteriyor
jr. member
Activity: 462
Merit: 2
Pundi x gerçekten de çok iyi çalışıyor. Yatırım yapılıp uzun süre tutulması gereken altcoinler içinde en tepede benim için.
member
Activity: 280
Merit: 10
Işe yarar birşey yaptılarsa blockchain teknolojisinde devrim niteliğindeki inovatif hareketlerden birisi olabilir. Pundi x bu hamleyle değerini yukarı çekebilir.
Pages:
Jump to: