Pages:
Author

Topic: PUNDIX 18 OCAK AÇIKLAMASI HAKKINDA - page 3. (Read 778 times)

full member
Activity: 420
Merit: 105
January 03, 2019, 05:03:00 PM
Airdrop miktarı azalacağı için satışlar azalabilir bu da fiyata olumlu etki edebilir. Tabi tam tersi de olabilir piyasada ne olacağını kestirmek zor.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
January 03, 2019, 03:20:27 PM
@phi1618 konuya bekleniyor Grin

ocak ayında airdrop mu bitiyor yoksa airdrop dağıtım oranı mı düşüyor? ben düşüyor diye biliyorum.
Airdrop'un ilk 12 ay=%7 olan kısmı bitti.
Şimdiki 12 ay %2,11 olarak devam edecek.

Bu bahsedilen açıklama ise cidden önemli olacak.
Geçtiğimiz günlerde Pundi X çok büyük bir hata yaptı. Yeni projeleri olan f(x) için bir ico yapacaklarını, bu ico'ya npxs'le katılanların bonus alacağını, isteyenlerin ise npxs'lerini 200:1 oranında f(x) ile swap yapabileceklerini söylediler.
Tabi komünite ayaklandı, gruplarda isyan çıktı.
Zac yani ceo grupta anket yaptı. Anket ezici çoğunlukla bu yeni ico'ya karşı çıktı ve geri adım attılar. İptal ettiler şimdilik.

Açıklama muhtemelen bununla ve önümüzdeki zamanlardaki projeksiyonuyla alakalı olacak.
Bu hata bende ciddi anlamda hayal kırıklığı oluşturdu. Açıklamayı merakla bekliyorum.
full member
Activity: 672
Merit: 100
January 03, 2019, 03:16:42 PM
Binanceye girdikten sonra büyük bir düşüş yaşadı pundix ondan sonra da belini doğrultamadı. Yüzlerce btclik duvarların eridiğini görmüştüm o dönemde. O tarihten beri hep uzak duruyorum pundixten.Ağzım yandı bir kere.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
January 03, 2019, 02:27:28 PM
Duyuru 18 ocakta açıklanacak.9,7 milyar Pundix yakıldı.Bunların 5,7 milyar Npxs diğeri 4 milyar Npxsxem.Binance destek verirsek duyuru yapacağız diyerek açıklamanın altında soru soranlara cevap verdi.Geçen ay 7,3 airdrop bitti.Bundan sonra 2,1 olarak devam edecek.Bu hafta airdrop satışların baskısı olabilir.O yüzden fiyatta ani artışlar olacağını sanmıyorum.Ama bu seviyeler alım için iyi duruyor.Duyurunun oluşturacağı beklentide fiyatları tetikleyebilir.Takip etmekte fayda var.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
January 03, 2019, 11:19:24 AM
@phi1618 konuya bekleniyor Grin

ocak ayında airdrop mu bitiyor yoksa airdrop dağıtım oranı mı düşüyor? ben düşüyor diye biliyorum.
member
Activity: 612
Merit: 10
January 03, 2019, 10:10:19 AM
Bilenler bilir. Pundix, Npxs tokenleri yeni çıkaracağı f(x) tokenlere devşirmekle ilgili bir oylama yaptı ve ezici çoğunlukla bu swap kabul görmedi. Bu söylenti bile pozitif piyasada npxs'nin düşmesine neden oldu.
Şimdi Pundix ceosu 18 Ocakta büyük bir açıklama yapacağını duyurdu. Ayın 14'ünde airdrop dağıtımları bitiyor. Bu hafta içerisinde de yaklaşık 7.5 milyarlık bir token yakımı gerçekleştirdiler. Ben bu açıklamanın özellikle 18 Ocağa alındığını düşünüyorum çünkü 14 Ocaktan sonra airdropçular genelde elindeki malı satıyor. Şayet beklentilerin üzerinde olumlu bir açıklama gelirse 18 Ocaktan sonra Npxs'nin yükselmemesi için hiç bir neden yok çünkü zaten şu an piyasa değerinin çok altında. Tabi ki yatırım tavsiyesi değil ama küçük bir miktar edinip açıklamayı beklemekte fayda var.
Pages:
Jump to: