Pages:
Author

Topic: Pundix'in Yeni Cüzdan Uygulaması - page 2. (Read 704 times)

jr. member
Activity: 280
Merit: 1
January 22, 2019, 03:00:11 PM
Bu cüzdan uygulaması gerçekten güzel olmuş.Ama işin daha önemlisi borsalardan cüzdana çekildiköe Pundix'in değerinin artacağı.Arz azalınca fiyatın artması normaldir.Cüzdana çekince günlük hediyeler cazip şu anda.10 Mart swap için başlangıç bu tarihede dikkat.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
January 22, 2019, 09:50:45 AM
Şu an alımlar 5 milyar civarı satışlar 3 milyar civarı.İstikamet yukarı gösteriyor.Bitcoinin güvenli bölgede biraz daha yatay seyretmesiyle fiyat artma potansiyeli gösteriyor.Bitcoin bugün biraz toparlandı yeşillendi.Bu seviyesini korursa altlar ufaktan hareketlenmeye başlar.
legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
January 22, 2019, 09:40:13 AM
bu kadar aktif çalışan bir grup görmedim ben adamlar gerçekten işini epey ciddiye alarak yapıyorlar saygı duyuyorum ben şahsen adamlara. bu devirde böylesi bir hizmet aslında çok iyi yerleri hakediyor
sr. member
Activity: 714
Merit: 250
January 22, 2019, 09:16:40 AM
Ne yapacaklarını şaşırdılar yeniden para toplayabilmek için. SÜrekli neden yeni token çıkartıyorlar zaten icraatlarını mevcut npxs üzerinden yürütebilirler. Piyasaya para girmiyor mevcut yatırımcılardan daha çok nasıl toparlayabiliriz diye uğraşıyorlar.
member
Activity: 612
Merit: 10
January 22, 2019, 08:34:48 AM
Pundix firması npxs tokenleri bu cüzdanda tutacak olanlara belirli oranda yeni çıkan f(x) coinlerden verecegini duyurdu. Detaylar tam olarak netleşmesede 10 Mart itibariyle npxsleri cuzdana atan kullanıcılara %15 oranında f(x) token verielcek ve bu 1 yıl sürecek.
Detaylar geldikçe buradan güncellerim.
member
Activity: 532
Merit: 22
January 21, 2019, 04:24:12 PM
Pundix (Npxs) yeni bir cüzdan uygulaması çıkarttı. Ben indirdim ve biraz inceledim. Son derece kaliteli bir iş çıkarmışlar. Ayrıca cüzdanı indirenlere (Ayın 25'ine kadar sanırım) her gün az miktarda da olsa Btc, Eth ve Npxs tokenlerinden veriyorlar (Cüzdanı indirdikten sonra her gün bonus kısmından claim etmeniz yeterli). Refe ayrıca 1 dolar değerinde token veriyorlar ama ben burada refli link paylaşmıyorum. İsteyenler aşağıdaki linkten cüzdanı indirebilir:

https://xwallet.pundix.com/

Ben ref yaptım hatta kyc bile yaptım ama dediğiniz gibi 1 dolar eserinde token vermediler. En az 10 kişiye cüzdanı indirttim gelen birşey yok. Bu şekilde yapıp token gelen var mı?

Su ana kadar kimseye gelmedi diye biliyorum. Ama sanirim daha sonra verilecek bunlar. Bende 2 tane rwf var sanirim ve bunlar kart halinde 1er dolar olarak gözüküyor ilerde bir sekilde kullanılır bilmiyorum arastirmadim.

Bonus history kısmına bakın. Ref yaptıktan sonra gelen BTC miktarı ile normal zamanda girdiğiniz zaman aldığınız bonusu bakın far olduğunu görürsünüz. Yani ref kasinca daha çok Satoshi alıyorsunuz.
full member
Activity: 420
Merit: 105
January 21, 2019, 01:13:15 PM
Eskiden ortada cüzdan bu kadar çok cüzdan uygulaması falan yoktu. Özellikle son sene bir hayli uygulama çıktı. Bazıları güvensiz olsa da ben pundixe güveniyorum
full member
Activity: 980
Merit: 152
January 21, 2019, 12:30:34 PM
Uygulamayı indirenler hergün bonus sekmesine girip "daily sign in" bölümünden "claim" e tıklamanız gerekiyor. Bu şekilde günlük 50 ile 100 npxs dışında, yine küçük miktarlarda bitcoin ve ethereum kazanma şansları oluyor.
jr. member
Activity: 126
Merit: 1
January 21, 2019, 12:19:57 PM
Pundi X Toplam Adetinin çok yüksek olması bence yükselişine engel bir durum.Pundi X ekibi iyi çalışıyor sürekli ürünlerini geliştiriyorlar.Ama Bu Total Supply ile bence yükseliş biraz zor gibi görünüyor.
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
January 21, 2019, 05:47:57 AM
Pundix emin adımlarla ilerliyor. Binanceye girince büyük zarar ettim ama tekrar yükselişe başlaması sevindirdi diyebilirim.
member
Activity: 602
Merit: 32
January 21, 2019, 01:52:35 AM
Pundix binance da bcn gibi kullanılacak. Yani kusura bakmayın ama götünden uydura uydura şöyle pos yaptı böyle telefon sikti diyen arkadaşlara;
Götü boklu bir ios uygulamasını yapamamış mı?
Bi sikimede yaramaz.
Bcn gibi millete tutuşturup delist edecekler.
Sonra yine bcn gibi alttan “elinizde kalanları alırız” ayağına alıp yine listeleyip yine yukardan çakacaklar.
Sizde ağzı açık ayran budalası gibi hede hödö höde diyip durun.

Kusura bak ayın ama iş sözle yürümüyor. Yaptı etti yaptıkettik. Ortada ne var? Bi sik yok. Ama sözlere göre anasını bellemişler ortalığın. Ooo almış başını gitmiş.

Ulan o beğenmediğiniz ncash bile filmlerde çaktırmadan boy gösterdi.

Keklik varsa posuda telefonuda yemesin gargara yapsın.
Yok bin tane pos dağıtmış. Yok kullanılıyomuş.

3sattan pundix alan size bunu övüyor burda.
ben sattım bıraktım. İos uygulaması olmayan her ne olursa olsun dandiktir arkadaş. Bu kadar net.
Android olmasaydıda aynısını söylerdim.
Aklınız varsada 7-8 satlara kadar pundix almayın.
sr. member
Activity: 784
Merit: 259
January 20, 2019, 03:11:38 PM
Pundix ekibi bu piyasayı çok iyi biliyor, bugüne kadar bunu birçok kez gördük. Swap olayı mutlaka değer katacaktır, hazır fiyatı çok düşmüşken alım yapılabilir.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
January 20, 2019, 03:09:14 PM
ios uygulaması cıkmısmı dıye baktım henuz cıkmamıs. su sıralarda aktif olması gerekirdi. apple appstore onaylaması zaman aldıgından androidden gec cıkması normaldi ama su zamana kadarda cıkması gerekirdi.negatif bir durum bu.demekki ya uygulama tırt yada henuz yok
member
January 20, 2019, 02:14:36 PM
Pundix (Npxs) yeni bir cüzdan uygulaması çıkarttı. Ben indirdim ve biraz inceledim. Son derece kaliteli bir iş çıkarmışlar. Ayrıca cüzdanı indirenlere (Ayın 25'ine kadar sanırım) her gün az miktarda da olsa Btc, Eth ve Npxs tokenlerinden veriyorlar (Cüzdanı indirdikten sonra her gün bonus kısmından claim etmeniz yeterli). Refe ayrıca 1 dolar değerinde token veriyorlar ama ben burada refli link paylaşmıyorum. İsteyenler aşağıdaki linkten cüzdanı indirebilir:

Ben ref yaptım hatta kyc bile yaptım ama dediğiniz gibi 1 dolar eserinde token vermediler. En az 10 kişiye cüzdanı indirttim gelen birşey yok. Bu şekilde yapıp token gelen var mı?

Su ana kadar kimseye gelmedi diye biliyorum. Ama sanirim daha sonra verilecek bunlar. Bende 2 tane rwf var sanirim ve bunlar kart halinde 1er dolar olarak gözüküyor ilerde bir sekilde kullanılır bilmiyorum arastirmadim.
full member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
January 20, 2019, 05:34:17 AM

member
January 20, 2019, 05:27:12 AM
Btc yine rahat durmuyor.Piyasa tam toparlanacak dediğimizde Btc'nin hafif düşmesi ile altlarda aşırı satış yiyor.Pundix de bundan nasibini alıyor.Tutunması için yeni haberlere ihtiyaç var Pundix de bunu yapacaktır.Bu hafta sec2019 dan güzel haberler bekliyoruz.Yeni cüzdan uygulaması gayet başarılı.

Aslında pundıxın hareketlerının BTC ile direk baglantısı yok. Daha once btc dahıl butun piyasa yukselırken Npxs'nin dustugunu de gordu bu gozler. Pundıxın su an ki tepkileri piyasa ile değil daha cok kendı ıcındekı sorunlardan kaynaklanıyor. Swap olayı acıklandı ama hala muallakta olan bır cok konu var.
full member
Activity: 980
Merit: 152
January 10, 2019, 10:07:50 AM
Uygulama daha ikinci gününden cozutmaya başladı bile. Yine yangından mal kaçırır gibi alelacele bir uygulama yapıp piyasaya sunmuşlar. Cüzdandaki coinler uçtu, bakiyeler sıfır görünüyor, dün geceden beri aynı durum. Kullanmayı düşünenler güncelleme gelene kadar kullanmasın bence.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
January 10, 2019, 02:16:35 AM
Şahsen android için uygulaması olup (ömür boyu 25/75$ gibi bişey) apple a (senelik 275$) veremeyen projelerde bir ciddiyet görmem. Bi bok olacağınıda sanmam. Ben projede önce walletlara bakarım. Mobilleri beraber çıkmışsa o projeden babamda yapmış olsa bi cacık olmaz.bunu öğrendiğim iyi oldu Smiley pundixleri satmak gerekiyomuş bu kesinleşti Smiley
androidde uygulamayı anında yayınlıyorsunuz ama iosta uygulamayı yaptıktan sonra yaptıgınız uygulamayı apple muhendisleri inceliyor ve onaylayıp app store a ekliyor. Buda 15gun-1ay arasında sürebiliyor.
O yüzden biraz daha sabretmek lazım. Bu arada pundix hakkında dusuncelerim tamamen negatif ama şuanki durum normal görünüyor.

Üstad playstoreda otomatik onaylanıyor. Applestoreda ise dediğiniz gibi inceleniyor. Ancak ben hiç 1hafta bekleyen görmedim. 2-3gün sürüyor. Bazen duruma göre applestore size ulaşıp test userı vs gibi şeyler isteyip detaylı inceliyor.
Ancak aradaki fark uçurum değil.
Pundixin buradan birde testflight ile çıkaracağınıda sanmıyorum apple için. O yüzden “bana göre” ios ve android beraber çıkmamışsa yahut ios yoksa bu kafadan - demektir.
İsteseler ios yayınlanınca hemen playstoreu yayınlayabilirlerdi.
Daha önce o sirketten bir uygulama cıkmadıysa ve android uygulamasıyla eş zamanlı basvurdularsa tahminim ocağın 15-20si gibi aktif olur. Android cuzdan yapıp iosa coming soon yazıp sonra yapmamak gibi bi lamerlık yapacaklarını sanmam.
jr. member
Activity: 308
Merit: 2
January 10, 2019, 01:48:16 AM
Btc yine rahat durmuyor.Piyasa tam toparlanacak dediğimizde Btc'nin hafif düşmesi ile altlarda aşırı satış yiyor.Pundix de bundan nasibini alıyor.Tutunması için yeni haberlere ihtiyaç var Pundix de bunu yapacaktır.Bu hafta sec2019 dan güzel haberler bekliyoruz.Yeni cüzdan uygulaması gayet başarılı.
member
January 09, 2019, 04:16:15 PM
PundiX Ces2019 başarılı bir şekilde ilerliyor.Yoğun ilgi görüyor.Blockchain telefonları inceleme imkanı bulan Türk arkadaşlar Ces2019'da videoya alıp detaylı bilgiyi yakında paylaşacaklar.Yeni Cüzdan uygulaması yeni altyapının ilk başlangıçlarından biri.18 Ocak duyurusu ile yeni bir döneme girilecektir.

Umarım öyle olur üstat. Herkesin bekledigi o büyük patlamayı bir türlü gerceklestiremedi Pundix. Insanlar yavas yavas umutlarini da kaybetmeye baslayip zarardan satip çıkmaya başladılar. Belki 18 Ocak Pundix için milat olur.
Pages:
Jump to: