Pages:
Author

Topic: Pİyasada ufak bir yeşillenme görünce bile mutlu olmak da sevdaya dahil mi? - page 2. (Read 330 times)

sr. member
Activity: 628
Merit: 251
Sene sonuna kadar ben bu piyasadan umudu kesmiş bulunmaktayim dolayisiyla yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
ufacık bir yeşillenme oldu onun da içine ettiler yine, neyse sabah olsun biraz daha alayım bari, o saate kadar durmak yok düşüşe devam, resmen iliğimizi kuruttular. artık bu son yatırımım, onun da erimesini izlemek istemiyorum. artsın artık bir zahmet (yarından sonra please)
member
Activity: 476
Merit: 12
O bahsettiğiniz umut ortalık kirmiziyken bile var. Adı umut asla bitmez Wink lakin bugünlerde elbet geçecektir önemli olan ne kadar süreceği. Umudunuza sabır eklemeyi unutmayın Wink
member
Activity: 406
Merit: 12
Ufacık yeşillenmede sevinmek iyidir ama bunun tam tersi düşüşte üzülüyorsanız kötü bir alışkanlık edinmişsiniz demektir. Piyasa illa düzelecektir, bunu kafaya takmak yersiz. Gerekli olan sabır göstermeyi bilmek diye düşünüyorum.
member
Activity: 210
Merit: 10
Ben her seferinde umutlanarak izleyenlerdenim. Altlar biraz daha toparlansa sonra btc 10k sınırını aşsa ne güzel olur
full member
Activity: 406
Merit: 158
İki ay değil ocak ortasından beri katliam şeklinde gidiyor süreç, sadece nisan ortasından mayıs başına kadar olan süreyi saymazsak, nezaman biticek bu belli değil anca bekliyoruz malesef.
member
Activity: 364
artık cüzdanı yeşil göremiyorum yada ben denk gelmıyorum son 1 haftada %20 eridi yaza doğru hareketlenme olur dedik ama şu an henüz birşey yok
member
Activity: 448
Merit: 14
evet kardeş aynısı bende de var .Bende baya umutlanıyorum grafiğe göre btc burdan tekrar yükselip yeni bir rekora gitmesi gerekiyor.
Ama duruma bakacak olursak o bahar bu bahar değil.
Sanırım insanlar iyice umudunu yitirince başlayacak o film.
full member
Activity: 532
Merit: 151
Gönül isterki bitcoin hep yukarı çıksın fakat öyle bir dünya yok birileri kazanırken mutlaka birtaraf kaybetmeli yoksa bu iş saadet zincirine bağlanır
full member
Activity: 252
Merit: 100
The Standard Protocol - Solving Inflation
Her zıplamada bir umut oluyor zaten içimizde o güzel pumplara denk gelemedik ama illaki bir gün denk gelicez o yüzden en önemlisi sabırlı olmak az kaldı o yeşil günlere öyle tahmin ediyorum hayırlısı
full member
Activity: 616
Merit: 101
Bitcoini azar azar düşürüp bir anda pumplıyorlar ve diğer coinlerde bunu takip ediyor 2 haftadır aşağıya gidiyoruz , umarım kısa zamanda 10k üstüne atar btcde bende hergün blockfolio'ya bakmam Smiley
newbie
Activity: 66
Merit: 0
evet bir sigara da bu başlığa yakılır arkadaşlar. hemde sevdanın en alasııı BTC sevdası bu Cheesy temennim piyasa en nkısa zamanda yeşillenmesi zaten elden temenninden başka birşey gelmiyor  Sad
sr. member
Activity: 812
Merit: 262
Ufak yuselişler ile umutlanaıyor insan ancak hala sağlam bir ppump göremedik şöyle bir 10k dolar seviyesine gelse ortalık oyun bahçesi gibi şen şakrak olur heralde.
hero member
Activity: 798
Merit: 500
Sovryn - 300-500% APY on USDT Deposit
piyasada yaşadığın bütün heyecan adrenalin bu sevdaya dahil kardeşim, 30 yaşına girdim amk daha burdaki heyecanı adrenalin patlamasını gençlik maceraları hariç bi yerde yaşamadım.stresten geceleri uyuyamadığım zamanlar oldu.aynı şekilde sevinçtende uyuyamadığım zamanlar oldu bu piyasada.çabuk ümitlenmemek gerekiyor ama onu biliyorum
member
Activity: 490
Merit: 16
Piyasa yeşillensin yeşillensin ki biz de biraz olsun umut besleyelim geleceğe dair kırmızı kırmızı görmekten bıktık ama inanıyorum güzel günler yakındır 6 ay olacak ayı piyasası devam edeli ve bir ayı kış mevsimini anca 6 ayda tamamlar kış mevsimi bitiyor diye düşünüyorum gelsin matadorlar
sr. member
Activity: 602
Merit: 277
Elimde tuttuğum koinlerden beklentim yüksek olduğu için piyasa hareketlerine tepki vermiyorum. İstediğim seviyelerdn satarsam mutlu olurum harehalde onun haricinde pek umrumda değil.
sr. member
Activity: 617
Merit: 250
Tabikide ufak bir yeşillenme de olsa mutlu oluyoruz ama beş ay öncesinden bir farkımız var; hemen adrenalin patlaması yaşayıp uçuşa geçtiğimizi düşünmüyoruz. Düşüşe biraz ara verdik nihayet modunda bakıyoruz yeşillenmeye.
legendary
Activity: 2324
Merit: 1175
Düşüş devam ediyor gibi ama ben birkaç satış gerçekleştirdim aylardır beklediğim birkaç coini sattım muhtemelen artış yakındır en son elimdeki tokenleri sattıktan 3 hafta sonra boğaya girmişti piyasa  Grin
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
Piyasa %15 düşüyor %10 yükseliyor mutlu oluyoruz durumumuz gerçekten çok vahim. Yılbaşından beri burası dip diyoruz ama hala çakılmaya devam  Huh
member
Activity: 462
Yeşilin iyisi kötüsü olmaz ya. Şu aralar coinlerin belki %5'i yeşil yanıyor ama bir yükseliş geldiğinde zaten yeşile bürüneceğiz  Smiley
Cüzdan uygulamalarına mecbur kalmadıkça bakmıyorum ben moral bozmamak için siz de öyle yapın
Pages:
Jump to: