Pages:
Author

Topic: QUARKCHAIN, nOS, Atonomi Projeleri Kısa Bilgilendirme - page 2. (Read 788 times)

full member
Activity: 686
Merit: 111
Arkadaşlar milliyetçi yada dar görüşlü insanlar elbette ki vardır. Almasınlar projelerine çok da fifi yani. Biri gider nasibimize diğeri gelir. Aksine onlar kaybeder bizim potansiyelimizi bilen biliyor Smiley
member
Activity: 213
Merit: 11
Bu arada konu dağılıyor , başlığı açan arkadaşın hakkını yemeyelim çok iyi icolar vermiş , teşekkürler. Olmadı diğer iki ico ya bakıcaz nOS ve Atonomi.
member
Activity: 213
Merit: 11
quarkchain in Türkiye yi almaması ve bu listeye koyması ayrı bir rezillik , bir de bu kadar ülkeyi dışlaması 20 ye yakın ülke var bunları dışlaması da ayrı bir rezillik. Ne demek yani atıyorum örneğin Kuba çok gelişmiş yada zengin değilse bu icoya katılamasın zenginleşmesin gibi bir şey olmuşki ..yazık.. Ne olacak yani oralardan katılım güvenlik amacıyla mı alınmıyor hiç sanmıyorum..
sr. member
Activity: 546
Merit: 251
İçlerinde en iyisi ve kazançlısı quarkchain olacaktır fakat turkiyeyi almamaları çok salakça .
sr. member
Activity: 883
Merit: 262
quarkchaine türk vatandaşları giremiyor. nos projesine girmek çok zor olacak büyük ihtimalle giremeyeceğiz. atonomiyse içime pek sinmedi ortada kod yok bir şey yok. eli yüzü düzgün bir web sitesinden öteye gidemiyor.
sr. member
Activity: 883
Merit: 262
quarkchain dünyanın en geri kalmış ülkelerini dışlamış. olabilir ama bu ülkelerin arasına türkiyeyi almaları hiç hoş olmamış.
full member
Activity: 532
Merit: 151
Şerefsiz Quarkchain hardcap yapıcaklarını bildikleri için resmen bizi dışlamışlar borsaya çıktığında eminim bizim elimize yüksek fiyattan vericekler , uzak durmanızı tavsiye ederim
jr. member
Activity: 238
Merit: 6
Son günlerde yatırım tavsiyesi olarak oldukça önerilen Quarkchain kyc de türkiye vatandaşlarını kabul etmiyor bilginiz olsun.
full member
Activity: 336
Merit: 100
bana kalırsa quarkchain oldukça sağlam bir proje ve iş yapacağa benziyor buradan bakarsanız, oldukça önemli bir konu diye düşünüyorum erkenden farkedip yatırım yapmak mantıklı bence
full member
Activity: 406
Merit: 104
elinize sağlık hocam, forumda uzun süredir bu şekilde bir ico incelemesi yoktu, bana sorarsanız oldukça başarılı şekilde ilgileniyorsunuz bu konu ile, paylaştığınız 3 ico yu da inceledim. oldukça yerinde tespitler
sr. member
Activity: 968
Merit: 250
hertarafta bir Quarkchain furyasıdır gidiyor. ben böyle hype görmedim inanın ki. telegrama bi bakayım dedim. dakikada 1000 lerce mesaj yazılıyor. takip edemedim. başım döndü. Nos un grubu da kalabalık ama bu kadar hype yok orda.

Telegram ' a katılan sayılarını pek takmam hocam fakat 76k çok fazla gerçeten . İlgi gerçekten çok fazla  .
full member
Activity: 218
Merit: 100
hertarafta bir Quarkchain furyasıdır gidiyor. ben böyle hype görmedim inanın ki. telegrama bi bakayım dedim. dakikada 1000 lerce mesaj yazılıyor. takip edemedim. başım döndü. Nos un grubu da kalabalık ama bu kadar hype yok orda.
member
Activity: 392
Merit: 10
Aynen hocam hypları çok fazla dediğin iki projenin arkadaşın biri yazmış türkiye giremiyor quarkchaine diye çok saçma olmuş bizim türklerin yatırım açısından.
hero member
Activity: 630
Merit: 503
quarkchain ve atonomi mayıs ayında en çok hype olan iki proje. projeler revaçta oldukça yatırım hakkı azalıyor ve kyc prosedürleri artıyor. kişibaşı yatırım hakkı iki proje için de çok az olacak gibi görünüyor.
member
Activity: 224
Merit: 52
Quarkchaini listeden silebilirsin hocam türkiye kabul edilmeyenler listesinde ilk defa bi ico turkiyeyi listeye koymuş tam saçmalık

Bunu ben de görmüştüm de inanmamıştım. Resmen 3. dünya ülkesi olduğumuz tescillendi arkadaşlar bu gurur hepimizin.  Huh Huh
jr. member
Activity: 203
Merit: 1
Quarkchaini listeden silebilirsin hocam türkiye kabul edilmeyenler listesinde ilk defa bi ico turkiyeyi listeye koymuş tam saçmalık
jr. member
Activity: 532
Merit: 1
Çılgın bir Neo projesi. Akıllı Ekonomi için Akıllı İnternet! Çok güzel valla  Wink
full member
Activity: 314
Merit: 101
kaç gündür telgramdan takip ediyordum. bugün telegram skoru da aldım. Quiz aşaması için bekliyordum ama, türk vatandaşlarını liste dışı ettiklerini öğrendim. valla çok üzücü bir durum. bu coini icodan alanlar bir kaç ay sonra veya 2019 da kesin zengin olacaklar. o derece yani. icodan alamayacağız anlaşılan. bu şartlar altında borsaya düşünce fiyatının da yüksek olacagını varsayarsak şahsen almayacaımı belirtebilirim.
newbie
Activity: 294
Merit: 0

Somalia, Zimbabwe, Congo, South Sudan, Sudan (north), Sudan (Darfur), Turkey, Iran, Iraq, Libya, Syria, Ethiopia, Yemen, Sri Lanka, and Venezuela).

ülkelere bak ülkelere Cheesy   sudanı ayrı, koresi ayrı,  somalisi ayrı,   resmen bütün dünya bu ülkeleri kıskanıyor, en çok da bizi kıskanıyor  Grin Grin
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
QKC tam orospu çocuğu aq dünya lideri değilizde aq yavşakları bizi hangi standartlara koymuşlar
dünya kripto piyasaının en büyük 5-6 ülkesi lan burası
Pages:
Jump to: