Pages:
Author

Topic: İran kendi kripto parasını geliştirmeyi hedefliyor - page 3. (Read 360 times)

sr. member
Activity: 700
Merit: 270
Adamlar bitcoini rededip kendi kripto parasını çıkarmak istiyorlar enteresan bir durum bunla ne amaçlıyorlar böyle kapalı bir ülkeden bu adım bence başarılı olamazlar.
hero member
Activity: 882
Merit: 507
İran açıkcası hiç düşünmeyeceğim bir ülke bu konuda eğer bunlar bu adımı attıysa yakında her yer bu adımı atmaya başlayacaktır.
full member
Activity: 224
Merit: 100
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
Herkes kendi kripto parasını çıkarma derdine düşmüş biz hala bir birimizi yiyelim. Yahu bıraksak artık şöyle saçma ileride ileriye baksak biraz at gözlüklerini çıkarsak nasıl olur acaba.
member
Activity: 596
Merit: 14
bu küresel sistemden pay alamassa gider kripto paradan pay alır .. mılyarlarca dolarına bloke konulan dışlanılan bir ülke ve ülkenin iş adamları bu piyasaya girişi çok sevecektir..
jr. member
Activity: 462
Merit: 4
Venezuella dan sonra İranında çıkarması amerikan ammbargosunu delmek için iyi fikir yakında amerikanın fişini çekerler böylelikle
member
Activity: 476
Merit: 12
bak sen irana Smiley aklıma en son gelecek ülker kriptoda en başlara çıkmaya başlıyor. bunlar da kesin doğalgaz rezervleri ile alakalı bir coin çıkarırlar artık Cheesy
jr. member
Activity: 98
Merit: 1
WWW.OAX.ORG - MARKET INTEGRATION PLATFORM
Dün Türkiyeden de böyle bir haber haber vardı. Ülkelerin bu işe girmesi ile piyasanın toplam büyüklüğü bayağı artacaktır. Özellikle İran ve Türkiye gibi iki ülke girmesi bence diğer ülkelere örnek teşkil edecektir. Maliye Bakanı her ne kadar karşı çıksa da bu işin kaçar tarafı yok gibi. Umarım Ülkeler'in çıkaracağı Kripto paralar kendi block zincirleri olan ve yeni algoritmalara sahip paralar olur. Ayrıca Mining ve MasterNode gibi ekstra imkanlar sunarlar ise bayağı güzel olur. Evet eminim ki karlılıkları çok olmayacaktır ama sonuç itibari ile arkasında ülkelerin olması insana güven veriyor.
member
Activity: 490
Merit: 16
bir iran kadar olamadık ya la adamlar bildiğin kripto para piyasasına giriyorlar bizde hala bekleyelim petro güzel desteklenebilir diyelim. madem öyle yap bir adam akıllı blockchain uzmanlarından bu işlerin içinden gelen kişilerce komisyon de ki yavv kardeşim bizde vergi üzerine bir kripto para oluşturcaz malum en iyi becerdiğimiz şey nelerden vergi alınabilir. tutulur ha vallaha  Grin
sr. member
Activity: 616
Merit: 259
Vay kafirler.
newbie
Activity: 274
Merit: 0
İran ne yapar bilemem ama ülkelerin yavaş yavaş kripto para işine girmesi, beni kripto paranın geleceği hakkında umutlandırıyor.
sr. member
Activity: 588
Merit: 250
Böyle ülkeler devam ederse hem kripto piyasası gelişecek hem de doların hakimiyeti bitmeye başlayacak,ülkeler kendi aralarındaki ticareti kripto paraları ile yaparsa.
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
Doları(Abd yi) tahtından edebilecek tek şey su anda btc gibi duruyor. Ama bununda bankalardan ayrışması lazım. Malum her dolar transferinde amerikanın haberi oluyor.Onların bankaları üzerinden yapılıyor. Şuan da dolar ile yapılan her işlem abdyi biraz daha zengin ediyor.
newbie
Activity: 196
Merit: 0
Sadece iran degil , demin twitterde okudum turkiyede kendi crypto parasini gelistiriormus . TURKCOIN adi verilmis
full member
Activity: 1358
Merit: 193
iranın kendi kripto parasının geliştireceğine inanmıyorum. genelde egemen devletler ne yapoarsa tersini yapmayı planladığı için iran böyle gibi gözümeş istemiş.
kendi blok zincirini bence geliştirmeyecek.
full member
Activity: 364
Merit: 100
gorunen  o ki 2018-2019 yillari ulkelerin kriptopara olusturma cabasina girdikleri yillar olacak. 2020 bu camia icin cok parlak gorunuyor. venezuella iran estonya rusya turkiye. boyle yavas yavas ilerleyecegiz.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Tebrik ederim çok beğeniyorum ben bu iranı zamanında bir animasyon vardı iranın nasıl çağdaş bir yaşamdan molla dönemine geçişini anlatıyordu, ama adamlar bizim her şekilde kaç kat üstümüzdeler
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
Bir sürü ambargonun konulduğu bir ülkenin, merkezsiz bir para birimi istemesinden daha doğal ne olabilir? Tabi ki blockchaini destekleyecektir.

member
Activity: 378
Merit: 11
Bu bitcoinin zaten doları bitirmek için nsa tarafından tasarlandığı söylenmeye başladı son zamanlarda. Daha once bir belgesel vardı yine nsa iranın utanyum zenginleştirmesini durdurmak için komplolar duzenliyordu. Ben buna inanıyorum
member
Activity: 378
Merit: 20
İran böyle bir konuda rüyamda görsem inanmayacağım bir ülke. Bu kadar kapalı bir ülkeden beklenmeyen bir hamle. Ama tabiki dolar karşıtlığı bu durumu tetiklemiş olabilir.
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
İran tarih boyunca hep stratejik kararlar almış. Şimdi de öyle. Aslında dolar karşıtı ülkelerin yapmaları gereken de bu. Doların rezerv para uygulaması ABD ye  sıfır "0" maliyetli finansman sağlıyor.

Evet bende hemen hemen aynı fikirdeyim ama Bitcoin de USD destekli değil mi kimde daha çok varsa onun hakimiyetinde eğer ki bitcoinin hakimiyeti kalkar ve altcoinlerin birbirleriyle birbirlerini satın alma ve satma işlemi başarılabilirse işte o zaman süper olur. Önümüzde ki dönem blockchainler arası transferler yaygınlaştığında bu daha net ortaya çıkacaktır.
Pages:
Jump to: