Dipnot : Bu merit dalgasını millete saran pitipawn da ölü taklidi yapıyor, noldu üstad diyenler peşinde koşanlar, herkese ana bacı söverken piti'yi savunanlar, öldü mü üstadınız. Konuyla alakası yok ama o piti zımbırtısı okuyordur buraları kimseye çaktırmadan, onun yüzünden bisürü adam red trust yedi beyinsiz herif.
Piti kimseye zorla bir şey yaptırmadı ki adama neden sardın ? Grupta gayet başarılı bir şekilde ilerliyor. Adam araştırmacı kendini geliştirmiş kafasını kullanıyor kendi çapında bir şeyler yapıyor ve bunu da forumda paylaşarak gösterdi herkese. pitipawn sayesinde gruptaki arkadaşlar olarak kendimizi geliştirmeye başladık. Önceden imza kampanyası ile uğraşıyordum bende kazanmak için. 3 aydır ne doğru düzgün imza kampanyası ile ilgilendim nede imza kampanyasından ödül almadım. Pitipawn sayesinde imza kampanyasından 6 ay bekleyip kazanacağım ödül parasını 1-2 ico ya yatırıp 1 ayda kazanıyorum saolsun. Ha kazanıyorum diye imza kampanyasını da es geçmeyeceğim bulduğum ilk fırsatta gireceğim bir imza kampanyasına.
Red yiyen arkadaşlara da cümleten geçmiş olsun
Ya başlık saçma ise yapmasaydı millet aklı yok mu milletin. Adam silah mı dayadı. Önüne gelen küfür etmiyor ettiği kişiyle de bir problemi var mı yok mu bilmiyorum. Adam neden bana küfür etmiyor. Yeri geldiğinde hatalı ise özür dilemesini bilen bir insan. Burdaki amacımız herkesin para kazanmak için. Kimisi öyle kazanıyor kimisi böyle. Adam küfür ediyor diye hiç küfür etmemiş gibi konuşuyorsun. Fanatik bir taraftarsan o futbolculara allah bilir ne küfürler ediyorsundur bilemem bunu da bunla adamı yargılaman yanlış bir düşünce