Pages:
Author

Topic: Refereum Bounty Dolandırıcılığın Yeni Adı - page 3. (Read 515 times)

member
Activity: 294
Merit: 11
Şunu eklemek istiyorum ben bu Refereum ilk çıktığı günden beri takip ettim ve tasklarını ihmal etmedim ancak bir şekilde season 1 güme getirildi ve puanlarım hiçbir şekilde gözükmedi. Sitelerinde saçma sapan discord ve twich tv için external link uyarısı veriyor mesela daha önce açtığınız hesapla giremiyorsunuz. Güya rakibi steam olacak ama çoluk çocuğun dahi oynamayacağı oyunları bünyesinde bulunduruyor.

Ayrıca her gün girip video izliyorsun 50 puan falan alıyorsun ve 1 aylık sonuç 0.4 usd. Şakadan daha kötü gerçek. Bu coin can yakar arkadaşlar uzak durun bundan böyle küçük esnaf kafasıyla iş yürütemezler. Bunu dile getirince de telegram grubundan kickleniyorsunuz.
full member
Activity: 518
Merit: 100
Sakla belkı 1 dolar olur 46 doların olur ıler de kim bilir Cheesy
full member
Activity: 672
Merit: 100
vay be fee ücretlerini bile karşılamaz ama insanlar kaç ay boyunca uğraşıyor, gerçekten airdrobunda bokunu çıkardılar kaliteli 1-2 tane var onun dışında hepsi dolandırıcılık
member
Activity: 294
Merit: 11
Bunların sitesinde video falan izliyorsun, tweet atıyorsun, bilmem kaç gün uğraşıyorsun gönderdikleri 46.61 RFR. Ico fiyatı ile her biri 0.01 usd yani total 0.4 usd.

Dilenciye versen almayacak para için haftalarca uğraştırıyorlar bunlara pirim vermeyin arkadaşlar Türk translate yapan arkadaşı dinlemedik pişman olduk bu nedir kardeşim 2500 puan üstündee bir şey vardı gelen tokena bak.

Parmağımı yorduğuma değmez.
Pages:
Jump to: