Pages:
Author

Topic: REFEREUM ile hertürlü para kazan! - page 3. (Read 682 times)

member
Activity: 429
Merit: 11
February 14, 2018, 09:36:25 AM
Aslında görev var. İzleme için ayrı, yayın açarsanız ayrı vb. onların puan getirside mevcut . Ona göre hamle yaparsınız artık.
Not: yeni kullanıcılar için airdrop devam ediyor bilgi aldım. Ama kaç adet dağıtım olacak onu bilmiyorum.
member
Activity: 154
Merit: 10
The Worlds Most Advanced Distributed Computer
February 14, 2018, 09:32:43 AM
Şuan bile ikinci aşama airdrop devam ediyor. Siteye üye olmak ve yayınları izlemek vs sistemler ile kazanc mümkün ama borsa hakkında bir duyuru yok ve sanırım o tür bir planda yok. Bakalım ilerleyen günlerde duyuru vs olur gibi.
Nereden kayıt oluyoruz ve bizden ne yapmamızı istiyorlar bunlar hakkında bir bilginiz var mı acaba? Eğer katılım devam ediyorsa katılıp şansımı denemek isterim airdropların ne yapacağı hiç belli olmuyor kaldıkı bu proje hardcap yapmış bir proje burda bir mantık hatası yoktur umarım. Airdrop ile dağıtım yapan bir proje nasıl hardcap yapabiliyor şaşırmadan edemiyorum...

Hocam normal üye olun panelden puan ile ilgili bilgi var. Refereum sitesinden. Bahsettiğinz durumu yani yeni kullanıcılar için verilen yeni puanlar token karşılığı ile mi yoksa başka amaçla mı onu tam incelemedm. Gerçi ben 2700 puan kastım herkes gibi 2k aldım. İlk level 500 puandı 1k puan toplayanlarda 2k aldı ilginç bir durum.
Kayıt olsak bile yetiyor anladığım kadarıyla herhangi bir icraat gerçekleştirmesek bile 2. airdropta 2k almasak bile 1 k bi token gelme durumu olabilir ozaman. Bilgiler için teşekkürler.
member
February 14, 2018, 09:27:04 AM
Şuan bile ikinci aşama airdrop devam ediyor. Siteye üye olmak ve yayınları izlemek vs sistemler ile kazanc mümkün ama borsa hakkında bir duyuru yok ve sanırım o tür bir planda yok. Bakalım ilerleyen günlerde duyuru vs olur gibi.
Nereden kayıt oluyoruz ve bizden ne yapmamızı istiyorlar bunlar hakkında bir bilginiz var mı acaba? Eğer katılım devam ediyorsa katılıp şansımı denemek isterim airdropların ne yapacağı hiç belli olmuyor kaldıkı bu proje hardcap yapmış bir proje burda bir mantık hatası yoktur umarım. Airdrop ile dağıtım yapan bir proje nasıl hardcap yapabiliyor şaşırmadan edemiyorum...

Hocam normal üye olun panelden puan ile ilgili bilgi var. Refereum sitesinden. Bahsettiğinz durumu yani yeni kullanıcılar için verilen yeni puanlar token karşılığı ile mi yoksa başka amaçla mı onu tam incelemedm. Gerçi ben 2700 puan kastım herkes gibi 2k aldım. İlk level 500 puandı 1k puan toplayanlarda 2k aldı ilginç bir durum.
member
Activity: 154
Merit: 10
The Worlds Most Advanced Distributed Computer
February 14, 2018, 09:17:54 AM
member
February 14, 2018, 09:12:58 AM
member
Activity: 504
Merit: 12
February 14, 2018, 09:11:30 AM
bende çok sitesine ziyaret ediyordum görev tazında birşeyler ile uğraştık ama çok üstüne gitmedim şimdi karşıma çıktı
member
Activity: 1264
Merit: 43
February 14, 2018, 08:49:07 AM
Bana 2k göndermişler bunu nerede ve kaça okuturuz çok merak ediyorum Smiley

Hocam sana nerden geldi ki 2 k bizde yok bountysi falan mı vardı bilmiyorum ama hardcap yaptıysa proje alıp başını gidebilir. şu kedi oyunu gibi eth ağını yavaşlatmasında başka birşey istemiyorum.

Sitesinde video izlemekten, ne bileyim oyun falan indirmekten puanlar veriyordu. Başka extra bir şey yapmadım.
full member
Activity: 238
Merit: 102
February 14, 2018, 08:41:03 AM

Hocam sana nerden geldi ki 2 k bizde yok bountysi falan mı vardı bilmiyorum ama hardcap yaptıysa proje alıp başını gidebilir. şu kedi oyunu gibi eth ağını yavaşlatmasında başka birşey istemiyorum.
member
Activity: 1264
Merit: 43
February 14, 2018, 08:39:48 AM
newbie
Activity: 112
Merit: 0
February 14, 2018, 08:06:23 AM
temel fonksiyonu oyun geliştiriciler, oyuncular ve streamerlar arasındaki para akışını blockchain'e taşımak olacak olan alt coin. bu sayede söz konusu akışta yer alan aracıları bypass ederek, hem geliştiriciler için marketing harcamalarını azaltmayı, hem de gelişticiler, "influencers" dedikleri streamerlar ve onların seyirci kitleleri arasında daha organik bir bağ kurmayı hedefliyorlar.

yani oynayanda kazanıyor indirende önerende izleyende... proje hardcap yapmış durumda 33mılyon dolar civarı toplayarak ve bu pazara muhteşem bir giriş yapmış bulunmaktalar...
Pages:
Jump to: