MA kolko vidim nema tu kruva.
Samo naša ekipa tamo posta, a admini izbjegavaju u širokom luku.
Vjerojatno nitko ne želi preuzet inicijativu da se ne bi pocelo kopati zasto su neki unbannani a neki ne
Nije samo naša ekipa; uključili su se i drugi i dodatno pojačali "javni pritisak " na vodstvo foruma.
Sada se već postavljaju javno pitanja o objektivnosti admina i da li ima nešto što nam kriju i zapravo ovo je već njihov poraz bez obzira kako će ovaj slučaj završiti.
Ako ne odgovore, mislim da će barem 90 %:običnih članova foruma zaključiti da admini nešto kriju ili nisu objektivni i to će naštetiti njihovoj reputaciji i oni su toga svjesni.
Zbog svojeg pokušaja ignoriranja i "zakapanja " ovog slučaja doveli su se u situaciju da članovi preispituju njihovu motivaciju i razloge i siguran sam da im nije to ugodno čitati i pratiti
S te strane, mi smo već "moralni " pobjednici jer smo "dokazali " ono što cijelo vrijeme tvrdimo, da forum admini nisu pravedno i objektivno rješavali ovaj problem, i u skladu sa svojim vlastitim pravilima.
Još uvijek postoji mogućnost da budemo i "stvarni " pobjednici ako se javni pritisak dodatno pojača i theymos krene u akciju "kontrole štete " te ukine permaban Regulusu.
Bitno je sada nastaviti dalje i ne popuštati "stisak " 😁😁
Jos od 2014 je poznato da je dobar dio admina na forumu korumpiran, i da novac ide dalje nego djela.
Dosta "pionira" crypta koji su danas multi milionasi su odustali od foruma i ne planiraju se nikad vratit, zbog pritiska i ucjena raznih admina koje necemo imenovati, a jos uvijek su u toj funkciji.
Stvar je u tome da admine vjerojatno boli ona stvar za njihovu reputaciju. Čovjek koji kreće u kripto zapravo nema izbora nego biti član ovog foruma. Pogotovo kad dođu i shvate da se ovdje uz malo truda može i zaraditi koja "pinka". Meni da je netko prije par godina rekao da ću dobivati deset, dvadeset pa i više dolara tjedno za pisanje po forumu, rekao bi mu da nije normalan.
Istina, ima raznih Facebook grupa ali meni to nikad nije to. Facebook grupe i razni Telegram kanali su dobri za trenutnu komunikaciju. Tu nema postova koji ostaju kao trajna vrijednost. Zato je forum meni i dalje najomiljeniji način komunikacije. Možda sam ostario ali tako je...
Želim reći da se teško može napraviti nešto protiv samovolje admina ovdje na forumu jer drugog izbora nemaš. Možemo mi pisati postove i postove o tome kako je nešto nepravda, ali ako ekipa na vrhu odluči to ignorirati, što možeš?
U načelu se mogu složiti sa većinom ali ako se dobro sjećate, u početku su nas bili nazivali merit ''hunterima'', smatrali da želimo dovesti Regulusa nazad zbog merita, čak uspoređivali sa rusima i turcima…
Sada se to uopće više ne spominje, već se govori o objektivnosti admina i da li nam što taje...
Dakle, ovaj topic je s te strane i te kako poslužio svrsi i na određeni način odbranio naš dignitet i reputaciju cijele lokalne zajednice, što je također važno.
Isto tako, nakon ovog slučaja sa Regulusom, idući puta kada bude neka druga situacija da admini ili moderatori mogu dati privremeni ili stalni ban nekom članu naše zajednice, ipak će nakon ovog iskustva dobro razmisliti i neće to napraviti tek tako olako.
Tako, ako ništa drugo, nešto smo ipak postigli iako to vjerojatno neće osobno pomoći Regulusu, no nada umire zadnja.