Nedir bu arkadaşlar?
Forum kuralları resmi şekilde listelenmemiştir. Bunun belli nedenleri var. Forum yöneticileri robot değil, yöneticiler kendi yargılama alanlarında mümkün olduğunca serbest bırakılmıştır. Yöneticiler arasında yorum farklılıkları olabilir. Ben kendi alanımda moderasyonu daha esnek yapıyorum. Bariz spam, sadece reklam amaçlı mesajlar, flood (üst üste mesajlar), alıntı zincirleri, ref linkleri, kasıtlı/düzenli trolllük yapmak, tamamı büyük harfle yazmak, imza kampanyası katılımından dolayı gereksiz ve anlamsız mesajlar yazmak vb. durumlar olmadığı sürece forumda bir sorun yaşamazsınız. Bu bölümü kısa tutmaya çalıştım. Kurallarla ilgili bir sorunuz olursa bu konu altında sorabilirsiniz.
Özet: Spam, flood, referans linkleri, trollük, konu dışı cevap vermek YASAK.
Her mesajda sağ alt köşede çıkar bu yazı ama
hiç kullanmadım. Tersini düşünüyorsanız EFS'ye sorabilirsiniz.
Birkaç kere niyetlendim ama vazgeçtim ama aslında daha çok kullanmalıyız
Bir iki defa mesajım silinmişti eskiden galiba nedeni bu! İspiyonlama olarak görülüyor çoğu defa, belki de bu yüzden fazla bahsi geçmez, arada çok kızanlar olursa "report et ulan" dediğini görebilirsiniz, o kadar
"Report to moderator" dedim
şöyle bir sayfa geldi
Use this function to inform the moderators and administrators of an abusive or wrongly posted message.
Please note that your email address will be revealed to the moderators if you use this.
You have reported 0 posts with 0% accuracy. Do not worry about your accuracy too much; one accurate report is worth many inaccurate reports.
Enter comment:
Böyle bir uyarıyla karşılaştık
Mealen
"Bu işlevi, yöneticileri küfürlü veya yanlış gönderilmiş bir ileti hakkında bilgilendirmek için kullanın.
Bunu kullanırsanız,
e-posta adresinizin moderatörlere açıklanacağını lütfen unutmayın.
% 0 doğrulukla 0 gönderi bildirdiniz.
Doğruluk hakkında çok fazla endişelenme; doğru bir rapor birçok yanlış rapora değer.Yorum girin:"
Böylelikle report özelliğini hiç kullanmadığımı da göstermiş oldum
sanırım nedeni de e-posta adresinin moderatore gösterileceği uyarısıydı.
Anonim kalma isteğim baskın gelmiş olabilir
Gerçi tor vs kullanmadığınız sürece anonim kalmak da hayal bildiğim kadarıyla..
Her neyse, bu başlığa katkılarınızı beklerim arkadaşlar. Thank u very much