Pages:
Author

Topic: Ripple alıp başını gider mi? - page 5. (Read 2416 times)

full member
Activity: 910
Merit: 105
September 20, 2018, 09:33:17 PM
Ocak'tan beri bekliyoruz çıkmasını Ripple'ın. Bir arkadaşım yüksekten girdi oralara daha ulaşmasına var ama başka arkadaş 0.71$'dan girmişti ve dolar arttığı için şuan hafif bir kar bile ediyor. Son günlerde yeni anlaşmalarını okuyoruz Ripple'ın. Diğerlerinde de bir hareket söz konusu. Dört gözle bekliyoruz gel artık be boğa kardeş.
hero member
Activity: 1071
Merit: 500
September 20, 2018, 09:16:39 PM
Ripple giderse gider alan almış olmalıydı çoktan, kimseye alın denmiyor zaten, ripple ile başlayan yükselişin devam edip etmeyeceği kafaları meşgul ediyor, zira geçmiş yıllarda ripple başı çektiği çok oldu.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
September 20, 2018, 08:46:02 PM
0,30$ dan xrp alıp 3$ den kimse satmadı geçen sene.
valla ben sattım 4 btc net kar elde ettim, senin gibiler rüyasında gördüğü için idrak etmekte zorlanabilir. kimseyi de zorlayan yok burda , şimdi aynı fırsat yeniden oluşuyor, fiyat 3 dolara geldiğinde alırsan ağlarsın buralardan alman lazım, önceden haber veriyoruz 0,3 ken ilk mesajı attım 0,5 gördü neredeyse %50 den fazla iş oldu laf yetiştireceğine alsan para kazanırdın ama sen düşerken satıp yine zarar edersin gerçi..

yaw he he,

beyler xrp yeniden 3$ olucaksa btc de 20k olur, eth de 800$ olur NEO da 100$ olur. %50 artmış pump yemiş bir coin yerine henüz yeterince artmamış altcoinleri toplayın, eğer yükseliş bekliyorsanız. bana göre yarın market full kırmızıya döner o nedenle elimde sadece btc var.
haha gecenin bu saatinde atışmaya gerek yok beyler Wink  hocam aylardır bekliyoruz olsun artık daa!! ripple 3 değil 10 dolar olsun ether 3k-6k dolar olsun neo 500 dolar olsun, herşey uçsun gitsin artık yeter, diğerleri de artsın tabii, duttuğumuz altın ossun, yoksa bu düşüşün sonu yok, altlar eridikçe btc de değersizleşir, altcoinler değerlenecek ki btc de 30k-50k olsun, cmc 2-3 trilyonları görsün

full member
Activity: 1176
Merit: 159
September 20, 2018, 08:29:02 PM
valla ben sattım 4 btc net kar elde ettim, senin gibiler rüyasında gördüğü için idrak etmekte zorlanabilir. kimseyi de zorlayan yok burda , şimdi aynı fırsat yeniden oluşuyor, fiyat 3 dolara geldiğinde alırsan ağlarsın buralardan alman lazım, önceden haber veriyoruz 0,3 ken ilk mesajı attım 0,5 gördü neredeyse %50 den fazla iş oldu laf yetiştireceğine alsan para kazanırdın ama sen düşerken satıp yine zarar edersin gerçi..

yaw he he,

beyler xrp yeniden 3$ olucaksa btc de 20k olur, eth de 800$ olur NEO da 100$ olur. %50 artmış pump yemiş bir coin yerine henüz yeterince artmamış altcoinleri toplayın, eğer yükseliş bekliyorsanız. bana göre yarın market full kırmızıya döner o nedenle elimde sadece btc var.
legendary
Activity: 1877
Merit: 1396
The Last Cryptocoin Burner
September 20, 2018, 08:11:04 PM
full member
Activity: 1176
Merit: 159
September 20, 2018, 07:14:31 PM
sanırım gerçekleşiyor yavaş yavaş ittiriyorlar , 1 hafta içinde olmazsa gitmez demiştim ama sanırım daha uzun bekleyip uçuracaklar mereti, 4 dolara yolu var burdan öncekilere oranlarsak , riski seven gelsin  Tongue

4 doları ancak rüyanda görürsün bu saaten sonra sen, milleti gaza getirme pump yemiş coinden kimseye hayır gelmez, 0,30$ dan xrp alıp 3$ den kimse satmadı geçen sene. öyle bir kazanç yok 0.30$ dan alan adam 1$ olunca sattı ve arkasına bakmadı. sizlere tavsiyem %45 armış bir coini tutuyorsanız derhal satın.
full member
Activity: 518
Merit: 100
September 20, 2018, 07:05:27 PM
Beklediğim gibi ripple hakketiği yere yavaş yavaş gelıyor en ölüsü 1 doları göreceğini düşünüyorum ben boğada daha da fazla olacağını düşüünüyorum
sr. member
Activity: 392
Merit: 250
September 20, 2018, 06:50:12 PM
Eski ATH fiyatlarına dönmesini bekleyen çok Ripple'nin bilinmez belkide olacak yine bir şeyler o kadar olmasada, piyasa tümden coşsa şöyle aylardır eziyet çekiyoruz.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
September 20, 2018, 06:41:16 PM
şahsen 1k satoshi altını bile zorlar diyordum ama btc çok kan kaybetti, ripple'ın da bir şerefi haysiyeti var sonuçta 25 cent altına gelmedi, gerçi ethereum bile 170 doların altına geldi ripple'ın düşüşü erken sonlandı gibi...ripple'a yatırım yapmamakla birlikte dogecoin'in de 90 satoshilerde olduğunu unutmayarak, bunların pump sezonunu başlatan aktiviteler olması dileğiyle...zaten pump-boğa dediğimiz de üzüm üzüme baka baka kararırdan ibaret, fiyatlarda konjonktür gereği iyimser hava oluşturup genel bir artış yaşanması hadisesi..
hero member
Activity: 931
September 20, 2018, 06:28:13 PM
Ripple aldı başını gidiyor genelde diğerleri ona sonradan uyar. Ripplede daha fazla dip bekleniyordu olmadı, Xrapid mi sadece pump mu bilebilsek.
member
Activity: 294
Merit: 10
World’s First Decentralized ICO Platform
September 20, 2018, 05:53:51 PM
Piyasadaki en hareketli coinlerin başında geliyor Ripple. Tüm dünyada çeşitli banka ve finans kurumlarıyla arka arkaya partnerlikler ve anlaşmalar yaptılar, tabii ayı sezonunda olduğumuzdan bu gelişmeler hiç fiyatlara yansımadı ama bir boğa geldiğinde en fazla artış yaşayacak coinlerden biri olarak görüyorum Ripple'ı. Ama gerçekçi olmak gerekirse ATH'sini bir daha göremeyebilir de çünkü o çok olağandışı bir durumdu.
member
Activity: 742
Merit: 19
September 20, 2018, 05:28:07 PM
Ripple yine coşmaya başlamış.Altcoinlere can geliyor gibi.Umarım yavaş yavaş altcoinlere girişler artarda artık yüzümüz gülmeye başlar.Ripple tutan arkadaşlar kazansın diğer altcoinlerde olanlarda.Piyasanın canlanması için olumlu hareket görüyorum bu artışları.
full member
Activity: 398
Merit: 101
September 20, 2018, 04:58:18 PM
Fena pumplıyolar, kendimi 2017de gibi hissettim birden Smiley
hero member
Activity: 798
Sovryn - 300-500% APY on USDT Deposit
September 20, 2018, 04:53:11 PM
öyle bir coinki ripple geçen yıl birçok kişiyi zengin etti forumda eski postlara bakınca görebilirsiniz aynısını tekrar yapmaması için hiç bir sebep yok piyasadaki en büyük üçüncü kriptopara ve bugünlerde yine anlaşmalarla gündeme gelmeye başladı.geçen yıl nerdeyse yılboyu kendi halinde takılıp yılsonunda uçuşa geçmişti.
member
Activity: 448
Merit: 10
September 20, 2018, 04:34:06 PM
xrapid duyurdu yöneticilerden birisi onun sayesinde ripple kullanımı zorunlu olacakmış eğer kullanmıyorsan işlem yapamayacakmışsın ripple ı tetikleyen bu oldu adamlar en sonunda bapladılar ripple neti ripple'a
full member
Activity: 602
Merit: 118
September 20, 2018, 04:27:24 PM
Riple bugün boğa sinyali verir gibi oldu. Yaklaşık 20 aydır crypto isindeyim. Ne zaman xrp yukarı yönlü ciddi bir hareket yaparsa boga da geliyor demektir. Şuan için erken ama bundan önce ki  gördüğüm 2 boğa bu şekilde oldu
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
September 20, 2018, 04:11:57 PM
tekrar eski ath'sini görür mü bilmiyorum ama diğer altcoinlerden çok farkı yok nerdeyse hepsi kadar ripple da nasibini aldı düşüşlerden.geçen yıl erken sattığım için bana büyük pişmanlık yaşatmıştı o zamandan beridir de bi daha dokunmadım ama bugünlerde hareketli yine gözatmakta fayda olabilir
legendary
September 20, 2018, 03:54:38 PM
Bu saatten sonra her şey alıp başını gidebilir, ripple'a özel bir durum yok bence.

Ayni fikirdeyim hocam alt koinlar artik o kadar dustu ki burdan sonra umutt ediyorum sadece yukselsin. Ama son gunlerde ripple guzel bir yukselme yakaladi gibi gorunuyor.
olayın farkında değilsiniz galiba önceki çıkışlarının hepsinde marketten bağımsız bir şekilde yükseldi önceki çıkışı btc yükselişinden hemen sonraydı herkes düşerken yükseliyordu , şimdi de bakın marketin geri kalanından bağımsız bir şekilde ilerliyor kesinlilkle, btc dahil diğer ciddi koinleri çoğu yerinde sayıyorken yükseliyor, bunun sebebi ilgi çekmek herkesin canı sıkılmışken xrp ye gelsin diye pompalıyorlar inandırıcı olsun diye yine bilmem hangi bankanın bilmen neresine monte olacak haberleri geliyor alttan alttan, haberden anlamasak bile cmc yi açar bakarız günlerdir üstüste rekor veriyor bunu kim pompalıyorsa gayet ciddi  Shocked
legendary
September 20, 2018, 03:32:43 PM
eski ATH'sini yakalaması bana imkansız gibi geliyor. hele şuan hold durumdan olan ve dünyanın zararını yaşayan insanlar satmak için pusu kurmuşken çok zor. ama bu piyasadan her şey beklenir. yinede temkinli olmakta fayda var.
elemanların elinde hayvan gibi para var 3-5 meteliksizin aldığı koini mi karşılayamayacaklar, onların bir kısmı zaten süreç içinde sattığından hepsini karşılamaları gerekmiyor, 6 ay beklemelerinin sebebi bu zaten hemen çakıldığı gibi çıkarmaya çalıssan elinde kalanlar yükselmesine izin vermez ama 6 ay geçince çoğu küsüp satıp çıkıyor, şimdi bir sürü yeni yetme geldi onları sağacaklar  Cheesy
dikkatli olun ne kadar rken girerseniz o kadar karlı önceki zirvelerine bakıp kardaysanız iyice yükseldiğince parça parça çıkın
member
Activity: 539
Merit: 20
September 20, 2018, 08:13:53 AM
eski ATH'sini yakalaması bana imkansız gibi geliyor. hele şuan hold durumdan olan ve dünyanın zararını yaşayan insanlar satmak için pusu kurmuşken çok zor. ama bu piyasadan her şey beklenir. yinede temkinli olmakta fayda var.
Pages:
Jump to: