Pages:
Author

Topic: Ripple daki artış - page 2. (Read 325 times)

member
Activity: 210
Merit: 11
December 31, 2017, 05:05:37 AM
gereksiz bir yükselik yaşandı ben anlamıyorum bu tarz ülkeler ikide bir kripto borsaları  kapatacaklarını açıklarken rippleye neden destek versinler ben geçen yılda ripple için boyle spekulasyon içerikli haberleri hatırlıyorum çok yakında 60c e gerı doner gırenlerı kucagına bırakırlar
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
December 31, 2017, 05:00:57 AM
Bu fiyattan girmelerini tavsiye etmem . Bir üst noktası var. Gelen paralar yine eth ve btcye kayacaktır.

Bakın şöyle bir yanlış var. 1 den 2 dolar oldu . 5-10 u görebilir falan diye. 1 den 2 olmayla 2 den 4 olması aynı olay değil.

xrpnin değeri 1 dolarken marketcapı : 38 milyar dolar oluyor

2 dolarken 76 milyar dolar

eğer 10 dolar olacak olursa ,

380 milyar dolar olması demek   Shocked  btcnin en yüksek marketcapı 326 milyar dolar varın siz hesap edin .
full member
Activity: 518
Merit: 102
simply getting the job done
December 31, 2017, 04:19:50 AM
arkadaşlar japonya ve kore nin ripple üzerinden işlemlere başlayacağını duyurmasıyla bütün doğu yatırımını ripple a kaydırdı. 14 aralık ta açıklamalar yapılmış ancak ben biraz uzak kaldığım için haberleri ne yazık ki çok geç duydum. çevremde de ciddi para kazananlar olmuş. şimdi ise yeni girenler var yakınlarımdan, girmeyin diyemiyorum ama girin de diyemiyorum, çünkü içimden bir ses artacağı kadar arttı bundan sonra biraz düşüş olur sonra bir süre sabit kalır düştüğü fiyattan diyor. sizin fikirleriniz nedir?
Pages:
Jump to: