Pages:
Author

Topic: Ripple trolleri intahara hazır olun :) - page 3. (Read 1964 times)

sr. member
Activity: 883
Merit: 262
November 17, 2017, 02:02:45 AM
ripple merkezsiz bir proje olmadığından bitcoin ya da ethereum kadar geniş bir topluluk desteğine ulaşması imkansız. isterse dünyanın bütün bankaları kullansınlar diğerleri kadar geniş bir topluluk desteği olmadan ripple'dan çok şey beklemek doğru değil.

Xrp in 1$civarı olması için henüz çok erken hele ki 1milyar koin adedi var ken. Ancak Bankaların Ripple ı kullanmaya başlaması bir güven ortamı sağlayacaktır. Nihayetinde kullanmış olduğu teknoloji güvenlik , hız gibi özelliklerinin bir çeşit onayı gibi olacak bu anlamada merkezi olması kabul görmeyeceği anlamına gelmemeli. Sanal para topluğunda her iş için kullanılmaz belki ama mutlaka hem yatırım hemde genişleyen kullanım alanları dolayısıyla piyasada yer edinmesi ve yükselmesi bence mümkün. Hele ki bu tür gelişmeleri dikaate alırsak uzun vadede piyasada tutunacağını söylemek yanlış olmaz.

aynen uzun vadede piyasada tutunabilir, kendine yer edindi zaten. ama bitcoin ve ethereum gibi topluluk odaklı projelere rakip olması mümkün değil, söylemek istediğim şey bu sadece.
full member
Activity: 938
Merit: 115
November 17, 2017, 02:01:28 AM
acıkcası benim hoşuma gidiyor kimsenin sevmemesi guvenmemesi.
yatırım dunyasında klasiktir,herkes bir yatırım aracına giriyorsa hemen cıkacan,herkes satıp cıkıyorsa sen alacan.
ömrümde görmedim herkesin kazandıgını.
sadece sinir oldugum şey bir bok bilmeden sırf koini karalamak için bok atan zihniyet.

herneyse bakalım bence american express henüz fiyatlanmadı.
analistler 2 dolar tahmin ettiğimizden daha yakın olaiblir diyorlar.

https://www.profitconfidential.com/cryptocurrency/ripple/xrp-price-forecast-16-nov-american-express-partnership/

Ripple'ın kendi 2 $ da görmesi için 10'a katlaması gerek .

10'a katlaması demek ethereum'u geçmek hatta 2 ye hatta 3 e katlamak demek . Biraz gerçekci olsunlar .

Bencede Cheesy
.

Peki ben bir şey sormak istiyorum. Ripple iddia edilen 2$ lı rakamlara gelirse, savunduğu ucuz transferi nasıl sağlayacak. Çünkü bildiğim kadarıyla her transfer için belli bir xrp gerekiyor. Ve coinleri finans kuruluşlarına satıyor.

Arkadaşlar, güzel bir soru var burada, benimde bu coinde kafamın yatmadığı en önemli nokta bu? Bilen araştıran bu coine güvenen arkadaşlar cevaplayabilirler mi? Belki biz yanlış düşünüyoruz.
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
November 17, 2017, 01:27:56 AM
ripple merkezsiz bir proje olmadığından bitcoin ya da ethereum kadar geniş bir topluluk desteğine ulaşması imkansız. isterse dünyanın bütün bankaları kullansınlar diğerleri kadar geniş bir topluluk desteği olmadan ripple'dan çok şey beklemek doğru değil.

Xrp in 1$civarı olması için henüz çok erken hele ki 1milyar koin adedi var ken. Ancak Bankaların Ripple ı kullanmaya başlaması bir güven ortamı sağlayacaktır. Nihayetinde kullanmış olduğu teknoloji güvenlik , hız gibi özelliklerinin bir çeşit onayı gibi olacak bu anlamada merkezi olması kabul görmeyeceği anlamına gelmemeli. Sanal para topluğunda her iş için kullanılmaz belki ama mutlaka hem yatırım hemde genişleyen kullanım alanları dolayısıyla piyasada yer edinmesi ve yükselmesi bence mümkün. Hele ki bu tür gelişmeleri dikaate alırsak uzun vadede piyasada tutunacağını söylemek yanlış olmaz.
sr. member
Activity: 883
Merit: 262
November 17, 2017, 12:32:43 AM
member
Activity: 378
Merit: 20
November 17, 2017, 12:24:43 AM
yatırım dunyasında klasiktir,herkes bir yatırım aracına giriyorsa hemen cıkacan,herkes satıp cıkıyorsa sen alacan.
sadece sinir oldugum şey bir bok bilmeden sırf koini karalamak için bok atan zihniyet.

https://www.profitconfidential.com/cryptocurrency/ripple/xrp-price-forecast-16-nov-american-express-partnership/

10'a katlaması demek ethereum'u geçmek hatta 2 ye hatta 3 e katlamak demek . Biraz gerçekci olsunlar .

Bencede Cheesy
.

Peki ben bir şey sormak istiyorum. Ripple iddia edilen 2$ lı rakamlara gelirse, savunduğu ucuz transferi nasıl sağlayacak. Çünkü bildiğim kadarıyla her transfer için belli bir xrp gerekiyor. Ve coinleri finans kuruluşlarına satıyor.
member
Activity: 154
Merit: 10
November 16, 2017, 09:33:09 PM
 Amex Türkiye'de pek kullanım alanı olmadığı için fazla bilinmiyor.  Asıl Amex biraz da zenginlere hitap ediyor aslında. 2000li yılların başında Akbank verdi, daha sonraları Garantiye geçti. Aidat fenadır. Amex Çok büyük bir şirket, Ripple için çok  güzel bir haber.
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
November 16, 2017, 09:19:07 PM
http://coin-turk.com/son-dakika-american-express-ripple-agina-katildi

Süper gelişme. poloniexde grafiğine bakıyorum 16 kasımda hemen anlık alımlar olmus ama btc den dolayı hemen inmiş fiyatı ama piyasa muhakkak bu haberi satın alacaktır.  ileri ki günler bence Ripplenin günleri olacak gibi.
full member
Activity: 336
Merit: 100
November 16, 2017, 08:48:47 PM
Ripple şu an 2x'te yapsa 3 ay sonra 4x'te yapsa üzülmem şahsen. Bu tarz uçuk rakamlı coinleri sevmiyorum. Power Ledger'da 2 haftada 4x yaptım, Ripple'da bunu kaç ayda yapabileceksiniz? Yatırımcı arkadaşlara başarılar.
member
Activity: 224
November 16, 2017, 07:57:01 PM
 Bu piyasa ne fiyat katlamaları gördü ki matematikçiler bile  şaştı kaldı,  Ripple stoğu olan biri  olarak  sevindim doğrusu, fiyat kaç olur bilemem ama bayağı değerli olacağı açık.
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
November 16, 2017, 07:50:37 PM

sr. member
Activity: 812
Merit: 260
November 16, 2017, 06:48:31 PM

yavaş yerler yaşşşşşş  Grin
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
November 16, 2017, 06:20:56 PM

full member
Activity: 420
Merit: 100
November 16, 2017, 06:11:06 PM
hala ripple firması ile anlaşıldı xrp ile alakası yok diyenler görüyorum hemde bunlar rutbeli uyeler inanılr gibi değl gercekten.
dunyadan bi habersiniz ancak cehaletinizi insanlarla yaymaktanda hiç çekinmiyorsunuz,bir biizm turklerde gördüm cehaletini hiç sakınmayan su forumda başka da  gormedim.

ripple in bankalara entegre ettiği iki asset var.
bunlardan birisi xcurrent diğer ise xrapid.
xrapid direk transferde xrp kullanıyor.yani ripple  xrp yi kullanıyor kendi zincirinde bu transferi gercekleştirmek için.
AMEX direk birebir xrapid kullanıcak transferlerde.

bitcoinin bile yatırım dısında bir boka yaramdıgı,gercek dunyada kulalnımı olmadını varsayarak soyluyorum;
gercek dunyaya entegre olabilen,kullanımı olacak olan tek coin ripple olacak olabilir.
boyle birşey olursa olacakları su anda tezahür bile edemiyorum.

guvenirsiniz guvenmezsiniz ayrı ama emin olmadıgınız şeylerle insanların aklını bulandırmayın.once bi açın okuyun.

Hocam  çok sağolun,   etrafta bolca ve  sürekli bu coini sevemedim, balon diyenler var. Güzelce izah etmişsiniz ilişkiyi.  Bir de yorumlamadan önce konuları  okuma huyumuz olsa keşke.
sr. member
Activity: 602
Merit: 277
November 16, 2017, 03:19:13 PM
Geçen konusunu görünce aklıma geldi bu ara haber yapmadı hayırdır inşallah derken haber geldi. Arkadaşlar zaten açıklamışlar olayı genelde çıkan şu bankayla, firmayla anlaşıldı haberi sonra katlanıp bir sonra ki habere kadar pek bir numarası olmayan koin. Kendi sitesinde nasıl çalıştığı güzel bir videoyla anlatılıyor. https://ripple.com/
hero member
Activity: 728
Merit: 501
November 16, 2017, 02:49:53 PM
Valla şu piyasada en uzak durduğum coin ripple'dir.Hani bazen bir coin yükselince keşke alsaydım diye iç geçirdiğiniz olur ya bu benim için ripple konusunda hiç olmadı.Benden uzak olsunda ne olursa olsun ripple'ye. Grin
member
Activity: 140
November 16, 2017, 02:47:46 PM
Ripple beni zamanında çok üzdü. Herkesin ahını aldı. Bu saatten sonra başarı beklemem.
sr. member
Activity: 840
Merit: 253
November 16, 2017, 01:51:24 PM
nerede alınacağı belirsiz stokda dursa iyi kar bırakacak ama arada yaptıkları çok ilginç
adamların değerli coin olacağız diye bi dertleri yok fiyat pump a girdim sürüp fiyatı indiriyorlar
hero member
Activity: 629
Merit: 508
November 16, 2017, 01:35:24 PM
valla bu ripple adamın ocağını batırır.

ne zaman bulaşsam bişiyler çarpıyo benden acaip cenabet bi coin. zaten piyasada pek güvende yok buna bi pump yapıyolar 2 katı içine kaçıyo aq coini.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
November 16, 2017, 01:11:15 PM
ingilizce bilenler kısaca sunu okusalar anlarlar xrp ile ripple ilişikisini.

1) Ripple gets banks to use its payment technology.

2) Banks integrate Ripple's payment system into their system.

3) This helps to eliminate all the technical obstacles to banks routing payments through a crypto-currency. (Regulatory, compliance, business rules, integration effort, etcetera.)

4) Banks use the system to clear payments with each other, probably using mostly ILP. (ILP is a protocol that permits atomic, cross-ledger payments. Most importantly, it allows a "connector" to facilitate the payment even if that connector is not trusted by either the sender, the recipient, or the source and destination financial institutions.)

5) Ripple tries to make XRP the premium connector by targeting inefficient corridors.

6) If XRP can efficiently bridge X% of payments between banks that use Ripple, it will.

7) This will increase the demand for XRP as connectors need XRP to buy the destination currency for their trades.

8 ) If XRP is cheap to trade with other currencies, people who don't know what currency they'll need next may hold XRP.

9) If XRP is cheap to trade with other currencies, people who are willing to buy any currency they can get cheaply may hold XRP.

10) This can lead to a cycle of increasing demand.

Ripple may or may not succeed. Ripple's strategy may change. But that's Ripple's plan, in summary.

Or, even shorter, build a massive, level playing field in which assets can compete to bridge payments, then try to make XRP a winner on that playing field.

This is an ambitious, maybe even crazy, plan. But Ripple has raised tens of millions of dollars, has over a hundred full time employees, and our successes to date speak for themselves. That is, of course, no guarantee of success.
hero member
Activity: 678
Merit: 1000
November 16, 2017, 01:01:47 PM
bu ripple denen coine hiç bi şekilde güvenemiyorum 3-4 güne yine dump yiyeceğini düşünüyorum. bakalım ne olacak.
Pages:
Jump to: