Pages:
Author

Topic: Ripple Yeni Versiyon Duyurusu - page 2. (Read 304 times)

member
Activity: 302
Merit: 12
June 02, 2018, 08:23:50 AM
Eskiden bu tür haberler çıktığında o coine büyük bir etkisi oluyordu.Burada herhangi bir etki yapmadı.Ben insanların rippleye olan ilgisinin azaldığını düşünüyorum.Şimdi insanlar Neo'ya yöneliyor.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
June 02, 2018, 07:49:40 AM
Ripple sıkıntılı.Uzak durmak en güzeli.Bu tür coinler ancak vur kaç coini olur.Hold olmaz bundan kaybettirir.Terste kalırsanız da bekleyeceksiniz artık 3-5 ay .O yüzden böyle sıkıntılı durumlar yaşamak istemiyorsanız en güzeli uzak durmak.
full member
Activity: 518
Merit: 100
June 02, 2018, 07:00:06 AM
Iyı haber fakat rıpple hıcbır sey etkı etmıyor ustunde ancak coınbase veya amazon ıle anlasma olursa o zaman bıraz atağa geçebılır dıye dusunuyorum rıpple da cok balınaa var.d
jr. member
Activity: 196
Merit: 2
June 02, 2018, 06:51:46 AM
3,80 i görmüş yapacağını yapmış piyasanın da durumu malum ortada versiyon güncellemesi oldu diyerek bir şey beklenmez.
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
June 02, 2018, 06:47:24 AM
Teknik olarak bir sürü laf edilmiş. Piyasadaki yatırımcıların %90 ı ne işe yarayacagini benim gibi anlamamıştır eminim. Bunu daha açıklayıcı şekilde anlatmaları lazımdı. Ne gibi kolaylıklar olacak falan diye
full member
Activity: 994
Merit: 152
June 02, 2018, 06:30:06 AM
güzel haber ama hep etki etmemiş gibi görünüyor. eskiden bu tip haberlerin hepsine piyasa olumlu tepkiler verirdi.

Aslında piyasa henüz yapılan güncellemenin ne olduğu konusunu pek anlamamış da olabilir. Bu güncellemeden sonra platforma ilk eklenen özellik yükselişi de birlikte getirecektir diye düşünüyorum.
full member
Activity: 630
Merit: 104
June 02, 2018, 05:58:52 AM
evet tepede tokenlerde kalanlar yani kısacası malda kalanlar her gelişmeyi takip ediyor lakin bazı gelişmeler taaa token çıkmadan önce fiyatlanıyor o yüzden sana bana bişi kalmıyor.
member
Activity: 252
Merit: 10
June 02, 2018, 05:15:56 AM
ripple artık düzeltmesini yaptığını düşünüyorum yükselmemesi için hiçbir sebeb yok piyasaya olumlu yansımasını dilerim artık yeşillensin ripple gördüğü 3.80 dolarları yeniden görür işallah
sr. member
Activity: 784
Merit: 259
June 02, 2018, 04:36:33 AM
güzel haber ama hep etki etmemiş gibi görünüyor. eskiden bu tip haberlerin hepsine piyasa olumlu tepkiler verirdi.
member
Activity: 612
Merit: 10
June 02, 2018, 02:10:50 AM
Ripple dün Rippled‘ın 1.0.0 versiyonunu çıkarttığını duyurdu. Rippled, XRP Ledger‘ın üzerinde işlem yaptığı eşler arası ağın ismi.

Bu sürüm ile beraber XRP Ledger üzerinde tamı tamına 6 yıllık bir çalışma yapılmış oluyor. Güncelleme önceki sürümde eklenen bir kaç özelliği daha iyi bir hale getiriyor. Güncelleştirme gelecekteki güncellemeleri takip etmek ve organize edebilmek için anlamsal sürümleme’yi (semantic versioning) kullanmaya devam edecek.

Resmi açıklama ise şu şekilde:

”v1.0.0,  yazılımın büyümekte olduğunu ve dünyanın dört bir yanında yazılımın çalışmasını sağlayan büyüyen düğüm ağının ve merkeziyetsizliğin kararlılığını da sembolize ediyor.”

Rippled 1.0.0 için ağ düğümlerinin güncellenmesi gereken son tarih ise Haziran’ın 14‘ü. 1.0.0 versiyonuna geçişin başarısız olması durumunda ise sunucu bloku ”tadilat” işlemi görecek ve o süre boyunca engellenecek. Bu engellenen sunucular cüzdanı doğrulayamayacak, işlem yapamayacak, konsensüse katılamayacak ve gelecekteki işlemler için de oy kullanamayacak. Ripple takımı sunucularına çoktan kendi kontrolü altında 1.0.0 versiyonunu uygulamaya başladı.

Bu güncelleme sharding protokolünün geçmişini de değiştiriyor ve bundan itibaren cüzdan isteklerini yerine getirebilmek için shard kullanabiliyor olacak. Sharding ise blockchain’lerin ölçeklenme süreci olarak tanımlanabilir. Veya daha basit bir anlatım ile, Sharding için verinin bütününü Veri-Kırıkları (Data-Shards) ismi verilen daha küçük ve hızlı parçalara ayırma yöntemi olarak da tanımlayabiliriz.

Bir çok özelliğin yanı sıra bu Ripple’ın xRapid ürünü için de önemli bir dönüm noktası çünkü xRapid’in işlemlerinin önemli bir kısmı XRP Ledger üzerinden yapılmakta. XRP Ledger’ın konsensüs protokolü sayesinde saniyede 1500 işlem yapılabilmekte ve bunların tamamlanması yaklaşık olarak 4-5 saniye arasında sürmekte.

Konu hakkında XRPTrump isimli kullanıcı Twitter üzerinden şu yorumda bulundu:

”Sadece bir kaç yıl içerisinde XRP Ledger (rippled 1.0) bütün dünya tarihindeki en değerli ve dönüşümsel yazılım olarak biliniyor olacak ve etkisi bundan on yıllar geçse bile hala hissedilecek.”

Kaynak:  Amb Crypto
Pages:
Jump to: