Pages:
Author

Topic: "Rise and Rise of Bitcoin" filmini direk youtube dan izle - page 2. (Read 5147 times)

sr. member
Activity: 472
Merit: 254
Anlik Coin Fiyatlari BTCkur.com
Wall bende torrent linkini paylasmistim ama silinmisti. Simdi moderatorun kendisi paylasti. Ne oluyor anlamadim. Neyse link var. Onemli olan o. Oradan indirin iste. Ben 10 dakkada indirmistim. hemde HD kalitesinde.
legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
Biraz önce vimeo'nun on demand'de belgeseli 5 dolara kiraladığını görüp sonra da bu başlığa rastlayınca şaşırdım biraz. Pek tabi youtubedan kaldırılmış belgesel. Bitcoin ile belgeselin satıldığı bir yer biliyor musunuz?

En iyisi torrentten indirip BTC adreslerine bağış yapmak.

Yalnız adamların sitesinde adamların telif hakkı sorunu yaratabilecek filmini paylaşmak sıkıntı olmasın Cheesy

kimse filmi paylasmiyor, paylasilmis linki paylasiyor, ayni sey degil.
member
Activity: 99
Merit: 10
Biraz önce vimeo'nun on demand'de belgeseli 5 dolara kiraladığını görüp sonra da bu başlığa rastlayınca şaşırdım biraz. Pek tabi youtubedan kaldırılmış belgesel. Bitcoin ile belgeselin satıldığı bir yer biliyor musunuz?

Yalnız adamların sitesinde adamların telif hakkı sorunu yaratabilecek filmini paylaşmak sıkıntı olmasın Cheesy
hero member
Activity: 969
Merit: 1000

vay anasını torrent paylaşan moderator sevdim valla ben burayı Grin
EFS
staff
Activity: 3822
Merit: 2123
Crypto Swap Exchange

full member
Activity: 149
Merit: 104
legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
404 not found diyor bana youtube

Telif hakki muhabbetine kaldirilmis.
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
404 not found diyor bana youtube
sr. member
Activity: 472
Merit: 254
Anlik Coin Fiyatlari BTCkur.com
Rise and Rise of Bitcoin filmini izlemek isteyenler, buyrun efendim
https://www.youtube.com/watch?v=Igg0BCF_JcM

Not: Actigim basliklar genellikle neden sunulmadan ve savunma yapmama izin verilmeden siliniyor.
Umarim bu baslikta silinmez. Silinme ihtimaline karsi bizim facebook grubuna katilirsaniz orada bu konularda haberleri alabilirsiniz.
https://www.facebook.com/groups/1429924400570999/
Pages:
Jump to: