Pages:
Author

Topic: Robinhood’da Listelenen Altıncı Kripto Para Olacak - page 2. (Read 252 times)

member
Activity: 522
Merit: 13
etc zamanında beni epey bir batıran para olmuştu binance tan çıkıp tekrar geri girse almam o derece kötü bir imajı var bende.
legendary
Activity: 3276
Merit: 2442
Robinhood borsasını ben çok daha küçük ve dandik bir borsa sanıyordum bu açıdan çok faydalı oldu konu. Etc değişik bir coin çok yavaş hareket edebiliyor dikkatli olun yatırım yaparken.

Robinhood'un hedef kitlesi sadece Amerikanlar olması lazım yanılmıyorsam. Amerika'da çok çok büyük bir şirket. Kurdukları fonlar ve hisse alım-satımını çok basite ve ucuza indirgemesi vs ile acayip büyük bir kullanıcı kitlesine ulaştılar. Zamanında üye olmaya çalışmıştım da Amerikan vatandaşı değilim diye olamamıştım. bitcoin gibi dünyanın en global finansal yatırım aracına ulaştıktan sonra kendilerine pek de gerek kalmadı.
full member
Activity: 476
Merit: 100
CAT.EX Exchange
Bu tür haberleri fiyat yükselmeden önce nasıl öğrenebiliriz, coin fiyatı yükseliyor daha yeni haberimiz oluyor buda fırsatı kaçırmamıza sebep oluyor.
full member
Activity: 420
Merit: 117
Bu borsa fiyatları etkileyecek kadar büyük olduğunu bilmiyordum . Borsanın hacimini aradım ( marketcap ve exchangewar' da ) bulamadım
jr. member
Activity: 546
Merit: 2
Robinhood borsasını ben çok daha küçük ve dandik bir borsa sanıyordum bu açıdan çok faydalı oldu konu. Etc değişik bir coin çok yavaş hareket edebiliyor dikkatli olun yatırım yaparken.
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
Demek ki bu haber Etc'nin fiyatının artmasına sebep olmuş. Bende diyorum ki neden Etc fiyatı artıyor? Etc'nin birçok platforma eklenmesi güzel. Fiyata olumlu yansıyor bu durum. Daha önceden kademeli alım yapmıştım Etc için. Şuan pusuda bekliyorum. Eminim ki Etc'de Eth gibi yüzümüzü güldürecek ve birgün Etc fiyatı 100 Doların üzerine çıkacak. Hodl'a devam.
jr. member
Activity: 131
Merit: 1
Ethereum Classic, son dönemde yaptığı atakla platformda kripto paralara da yer veren borsa Robinhood’da listelenen 6. kripto para oldu.

Coinbase’in açıklamasının ardından Robinhood’un da Ethereum Classic’e destek vereceğini açıklaması, ETC yatırımcıları arasında büyük bir sevince yol açtı.

Bu karar ile birlikte izin verilen ABD eyaletlerinde ikamet eden kullanıcılar, diğer geleneksel borsa enstürmanları ile birlikte ETC işlemleri de yapabilecek. Şu an için Robinhood’un kripto para hizmetleri son olarak Georgia ve Iowa’ya da girdi ve toplam rakam 19’a çıktı.

Robinhood’da daha önce Bitcoin, Litecoin, Dogecoin, Bitcoin Cash ve Ethereum listeleniyordu. Platformun kullanıcıları, eklenmelerini istedikleri koinleri listeye ekleyebiliyor ve eğer uygun görülürse bu koinler daha sonra platforma ekleniyor.

Yaklaşık 5 milyar dolarlık bir firma değeri olduğu belirtilen Robinhood, kripto para piyasalarına girdiğinden bu yana çok çok başarılı bir görüntü çiziyor. Bilindiği üzere daha önce de Coinbase ETC ile ilgili benzer bir çıkış yapmış ve koinin borsaya listelenmesi için çalışmaların başladığını ifade etmişti. Bu iki haber, ETC yatırımcılarını oldukça mutlu edeceğe benziyor.

kaynak :  https://koinbulteni.com/ethereum-classic-icin-bir-iyi-haber-daha-robinhoodda-listelenen-altinci-kripto-para-olacak-23996.html
Pages:
Jump to: