Pages:
Author

Topic: Roger Ver ve 25.000 bitcoin'i hakkında - page 2. (Read 1097 times)

member
Activity: 112
Merit: 10
November 12, 2017, 09:14:32 PM
Söylentisi bile çok fazla dalgalanmalra sebep oldu ama kimsenin beklediği gibi bir pump dump olmadı. Tabi o coinler hala borsada bakalım ilerleyen saatlerde neler olacak. Bcc kıpır kıpır yerinde durmuyor.
full member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
November 12, 2017, 08:14:03 PM
25k bitcoini borsaya atmış. Bozmadığı sürece nolucak sanmıyorum zaten bozacağını fiyatı dumplacağını da sanmıyorum bitcoincashten bir kazancı olacak muhtemelen
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
November 12, 2017, 04:58:23 PM
Suyun vanasını kapatmış gibi  Cheesy bana pek inandırıcı gelmedi. Ancak bcc fiyatını artırıp, millete kaptırdıktan sonra btc geçiş mantıklı geliyor. Şu 2mb geçiş olayı btc adıyla yapılabilseydi iyi olacaktı. Bu hız muhabbeti, blok boyut muhabbeti bitmeden btc de sorunlar bitmez.
sr. member
Activity: 798
Merit: 260
November 12, 2017, 04:44:01 PM
Bende zannetmiyorum yapacaklarını her şey geçer bitcoin asıl olarak kalır bu coin dünyasında
full member
Activity: 840
Merit: 103
November 12, 2017, 02:23:45 PM
Wu makineleri kapatmış mı? Cidden doğru mu bu haber Hiro? Öyleyse bu adamın bir garipliğine daha şahit olmuş olacağım.
Ahahah makineleri kapatmak nedir ya Cheesy Onun yüzünden mi bekleyen işlem sayısı patladı?

Blok sayısını 2MB'a yükseltseler düzelir bu durum geçici bir çözüm ama düzelir. Wu için ise böyle bir twit okudum mining yapan makinalarını kapadı diye. Blok yoğunluğuna bakarsak yalan gibi durmuyor her türlü oyunu oynuyorlar ama fazla sürmez arkadaşın da dediği gibi 25.000 btc ile belki dump yapabilirler ama bu çok tutmaz.
Oyle bahsettiginiz gibi hash gucunun azalmasindan kaynakli bir durum yok bitcoin agina saldiri 1sat/byte lik odemelerle saldiri yapiyorlar ve islemleri bilerek yavaslatiyorlar.
full member
Activity: 350
Merit: 108
The World’s First Blockchain Core
November 12, 2017, 02:22:25 PM
wu makineleri kapatmis lafi bordo berelilerin telsiz kapatmasi gibi geldi bana Cheesy
full member
Activity: 742
Merit: 140
November 12, 2017, 02:21:59 PM
Sanki Bitcoin'in ipini alenen çekmeye çalışıyorlar. Büyük yatırımları olanları bir şekilde razı edebilirlerse durum daha tehlikeli hale gelebilir. Zaten Bitcoin Cash denilen çakma coin malesef Bitcoinin gelişmişi ve onu hedef almak için çıkarıldı.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
November 12, 2017, 01:49:05 PM
Wu makineleri kapatmış mı? Cidden doğru mu bu haber Hiro? Öyleyse bu adamın bir garipliğine daha şahit olmuş olacağım.
Ahahah makineleri kapatmak nedir ya Cheesy Onun yüzünden mi bekleyen işlem sayısı patladı?

Blok sayısını 2MB'a yükseltseler düzelir bu durum geçici bir çözüm ama düzelir. Wu için ise böyle bir twit okudum mining yapan makinalarını kapadı diye. Blok yoğunluğuna bakarsak yalan gibi durmuyor her türlü oyunu oynuyorlar ama fazla sürmez arkadaşın da dediği gibi 25.000 btc ile belki dump yapabilirler ama bu çok tutmaz.
Geçici çözüm. 8 mb yapsalar 10 yıl sonra yine şişecek bekleyen işlemler...
sr. member
Activity: 266
Merit: 279
November 12, 2017, 01:42:56 PM

hero member
Activity: 644
Merit: 504
November 12, 2017, 01:36:40 PM
ho ho ho hiç güleceğim yoktu elleri klavyede alım yapmak için bekleyen çok insan var ekşi sözlükte bile 5000 olsun evi satıp alırım diyenleri görmeye başladıysak 25.000 Btc bu piyasada çok çabuk eriyecektir. Geçti bolluk pazarı yiğidim.7 bin dolarda dump'a niyet  20 bin dolarlara kısmet..
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
November 12, 2017, 01:34:42 PM
sr. member
Activity: 266
Merit: 279
November 12, 2017, 01:25:31 PM
Twitterda Roger Ver'in 25000 bitcoin ile btcyi dumplayıp bccyi yükselteceği ile ilgili bir haber var. Ekran görüntüleri paylaşıyor ve bunun bile haberi bcc'yi fiyatlandırıyor. Wu makinaları kapatmış. 1 BTC 10 saatte gideceği yere varmıyor. Bir sürü spekülatif haberler dolaşıyor. Roger Ver ABD'ye giriş yasağı bulunan üçkağıtçı bir kapitalist BCC'yi fiyatlandırıp. Elindeki bccleri neden  bir anda btcye çevirmesin sonuçta tek gerçek btc ve kimse bitmain'in madenci araçları için btc'yi bırakıp bcc'yi desteklemez. Sonuç olarak btc'de ki sorun düzeltilmeyecek bir sorun değil ortadaki durumun düzeltilmeyecek bir durum olmadığını blockchain ile ilgilenen herkes bilir. Zengin zarar etmez ve bu söylediklerim yatırım tavsiyesi değil sadece olaylara farklı bir yönden bakmak sizi farklı bir pencereden dışarıya baktırmak istedim. Yorum sizin. Benim BTC'den şüphem yok, savaşı kazanan BTC olacaktır, aslında bir savaşta yok sadece belli bir kesim elindeki BTC'leri arttırmaya çalışıyor onlarında savaşmak gibi bir amacı yok bunların amacı BTClerini arttırmak.
Pages:
Jump to: