Pages:
Author

Topic: Roger Ver'in Bitcoin'i Bitirme Planı - page 2. (Read 416 times)

sr. member
Activity: 1667
Merit: 271
December 20, 2017, 11:05:05 AM
Açıkcası ben Roger'ı hiç güvenilir bulmuyorum. Bitcoin Cash'ide öyle, evet Bitcoine karşı savaş açmış durumda fakat Bitcoini tahtından edebileceğini zannetmiyorum. sonuçta Bitcoin müridleri var ve insanlar Bitcoini biliyor, Taklitler asıllarını yaşatır. Yinede BCH'in bu kadar değer kazanması beni şaşırttı..
full member
Activity: 1358
Merit: 193
December 20, 2017, 10:29:18 AM
blockchain teknojisinin gelecekte hataımızda yeri olacaksa btc üzeinden olacaktır gerisi geçici heveslerdir. büyük ihtimalle tabiki Smiley
member
Activity: 560
Merit: 11
December 20, 2017, 09:45:44 AM
bitcoincashi takip ediyorum hacmi oldukça güzel ve pek yerinde durmuyor. 5-15 dakikalık grafikte bakıldığı zaman bile teknik analizi doğru yere koyarsanız fırsatlardan bazılarını yakalayabilirsiniz.

bitcoincashte kart olacağını okudum ve çıksın bakalım ne kadar aktifler bir görelim. kriptocuların genel sorunu direkt banka kartı ile alışveriş. bence bitcoincash hafife alınmamalı bir bitcoin olabilir mi bilmiyorum fakat en azından %10 bile potansiyeli var.
sr. member
Activity: 617
Merit: 250
December 20, 2017, 09:12:15 AM
Bir kaç haftadır tabloya karşıdan baktığımda aynı yatırımcılar Bitcoin ve Bitcoincash arasında al sat yapıyor gibi görünüyor. İkisi arasındaki trafik sırayla ikisininde fiyatını yükseltiyor. Roger Ver'in Bitcoini bitirmek gibi bir niyeti olduğunu düşünmüyorum. Bitcoinden rol çalıyor sadece.
member
Activity: 560
December 20, 2017, 08:28:10 AM
900 küsür dolardan almıştım ve çok aşağı, yukarı hareket yaptılar. daha da düşer korkusu ile sattım ve çok oyaladılar. şimdi 3300 doları geçti gidiyor. şimdiki aklım olsa satar mıydım?

Zarar etmeyi göze alınabilecek bir tutarda alıp ardından 3-5 ay hiç bakmamak lazım.
sr. member
Activity: 562
Merit: 251
ALCEDO
December 20, 2017, 06:52:33 AM
BitPay şirketinin Bitcoin forku sonucu ortaya çıkan Bitcoin Cash (BCH) ie ödeme alacağını beyan etmesi bu coine yaradı, fiyatı oldukça arttı. Bu normal bir durum. Yeni borsalarda işlem açılması iyi olmuş. Blockchain sitesinde çok fazla onaylanmamış Bitcoin işlemi olması düşündürücü. Bu problemler altcoinlere yöneliyor.
member
Activity: 158
UCY
December 20, 2017, 05:54:33 AM
Roger Ver Bitcoin Cash'i yükseltmek için son dönemde epey agresifleşti;

https://kriptokoin.in/bitcoinden-bitcoin-cashe-akim/

Bitcoin ve Bitcoin Cash arasındaki rekabet hiç de duracağa benzemiyor. “Esas Bitcoin Bitcoin Cash olacak” mottosuyla yola çıkan Roger Ver ve ekibi Bitcoin Cash için yeni kullanım alanları yaratmaya devam ediyor. Geçtiğimiz cuma BitPay’in Bitcoin Cash’i ödeme seçenekleri arasına ekleyeceği haberinin ardından yükselişe geçen BCH, CoinBase ve GDAX’ın da Bitcoin Cash’i borsalarına eklemesiyle hızla ivme kazandı ve BCH fiyatı tüm zamanlar rekoru olan 3.500 dolara kadar yükseldi. Bitcoin Cash’in bu atılımlarının CME Group’un başlayan vadeli Bitcoin işlemleri ile aynı dönemde gerçekleşmesi ise manidar…

Son 24 saat Bitcoin Cash için epey umut verici olsa da aynısını Bitcoin için söylemek mümkün değil, zira dünyanın ilk ve en değerli dijital koini olan Bitcoin, dün %15’e yakın değer kaybetti. CME Group’un vadeli Bitcoin işlemlerine başlamasıyla “balinaların” eline düşen Bitcoin, Roger Ver’in planlarından kötü etkilenmiş gibi görünüyor.

Bunun haricinde Blockchain.info sitesinde de belirtildiği üzere 200 binin üzerinde onaylanmamış Bitcoin işlemi var, görünüşe göre düşük fiyattan Bitcoin’i satın almak isteyen ve “zararın neresinden dönsek kardır” mantığı ile ilerleyen yatırımcılar Bitcoin al-sat işlemlerine yoğun talep gösteriyorlar

Pages:
Jump to: