Pages:
Author

Topic: Ronnie Moas 'ın Çılgın BTC Tahmini - page 2. (Read 297 times)

hero member
Activity: 896
Merit: 519
December 18, 2017, 09:09:18 AM
5 bin dolar ile 300 bin dolar arasında uçurum fark var. 5 bin dolar tahmini tutmamış zaten, 20.000 dolar oldu neredeyse. Bol keseden sallıyorlar, olmaz demiyorum da yani bende 1 milyon dolar olur diyeyim kuru kuru bir anlamı olur mu. Önümüzde ki aylarda yıllarda ne olacak onun tahminini yapsaydı uçacak kaçacak şeklinde zaten herkes konuşuyor.
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
December 18, 2017, 08:48:51 AM
Bu adam kesinlikle çok dolu bir adam. Tepe noktası diye gördüğü rakamlar hiç de olmayacak rakamlar değil. 400-500 bin dolar seviyelerinden bahsediyor, bunu çeşitli hesaplamalar ve istatistiki verilere dayanarak söylemiştir mutlaka.
newbie
Activity: 16
Merit: 0
December 18, 2017, 06:53:45 AM
peki 300-400 bin USD bandina geldiginde ve bu kadar cok milyoner olusacagina gore, USD'nin degeri ne olacak? ayni kalir mi? yoksa deger kaybi yasayacak mi? kimse bunlari konusmuyor..
full member
Activity: 686
Merit: 104
December 18, 2017, 04:16:05 AM
bir istatistiğe baktım, dünyada 1milyon doları üzeri malvarlığı olan insan sayısı 7-8 milyon kişi arasında bir yerlerde.

yıllar sonra bitcoin 500bin dolara vurduğunda 21milyon adetle kabaca ortalama herkeste 1 adet bitcoin olsa, 10milyon küsür insan milyoner seviyesinde bir stats yapıyor.

bu imkansız seviyeler değil. arada keskin düşüşler olsa da yıllar içinde o seviyleri göreceği kesin gibi.

kaybolan bitcoin sayısı, ölen insanların pasif hale gelen bitcoinleri, üretiminin her gün zorlaşması maliyetinin artması, otomatik olarak o fiyatları getirecek.
member
Activity: 322
Merit: 12
December 18, 2017, 03:58:04 AM
Evet oldukça mantıklı sınırlı sayıda oluşu değerini oldukça arttıracaktır ve tabii ki üretiminin zor olması da bu sebeplerden biri. 300 bin doları rahat bir şekilde geçecek yarım milyonu bulacaktır.
member
Activity: 574
Merit: 14
December 18, 2017, 01:42:51 AM
dikkate değer ve gerçekleşebilir. Bitcoin fiyatının 5 rakamlı seviyesindeyiz ve günde birkaç dolar yükselmesini beklemiyoruz. Bu bant fiyat kademesi daha da arttıkça genişleyecektir. 100 bin dolara ulaşırsa bir günde 20 bin dolar yükselmesine kimse yadırgamaz sanırım. ether, lite, dash, zec bazı altcoinlerde bundan olumlu etkilenecektir.
full member
Activity: 280
Merit: 103
December 18, 2017, 01:26:37 AM
Bitcoin fiyatlarındaki hareketlilik sürerken, Temmuz ayında Bitcoin'le ilgili 5 bin dolar tahiminini yapan Standpoint Research'ün kurucusu Ronnie Moas'tan çok konuşulacak bir tahmin daha geldi. Moas, Bitcoin'de hedef olarak 300-400 bin dolar bandını koydu.
Standpoint Research'ün kurucusu Ronnie Moas çok çarpıcı bir tahmin yaptı. Geçtiğimiz Temmuz ayında Bitcoin 2 bin 600 dolar seviyesindeyken 5 bin dolarlık tahmini ile dikkatleri üzerine çeken Moas, CNBC televizyonuna yaptığı açıklamada yeni hedefin 300-400 bin dolar bandı olduğunu duyurdu.

Bitcoin'in öncelikle 20 bin doları geçeceğini iddia eden Moas, ardından 6 haneli rakamlara ulaşılacağını öngördü.Moas, "Bitcoin benim önerdiğim seviyenin halihazırda yüzde 500 üzerinde ve ben mevcut seviyeden bir yüzde 500'lük artış daha öngörüyorum" dedi.

Moas, şöyle devam etti:

"Bence Bitcoin için oyunun sonu 300-400 bin dolar bandı olacak ve dünyadaki en değerli para birimi haline gelecek. Dünyada sadece 21 milyon adet Bitcoin olacak ve dijital para birimi içn artacak talep fiyatları bu seviyeye çekecek.

Dünya üzerinde ne kadar altın olduğunu bilmiyorum ama ne kadar bitcoin olduğunu biliyorum. İki yıl içinde dünyada 300 milyon insanın bitcoin yatırımcısı olacağını düşünüyorum. Arz ve talep arasındaki bu dengesizlik de fiyatları yukarı itecek."
kaynak:haberturk

Pages:
Jump to: