Pages:
Author

Topic: Rota virüsü - page 2. (Read 170 times)

legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
May 18, 2024, 02:44:52 AM
Hiç duymamistim varlığından bile haberim yoktu bu yıl felaket bir salgın var sadece su değil virüslü birisi ile ortak tuvaleti kullanmanız yetiyormuş virüs havada asılı kalıyor. Çok şükür gecti yıllardır aldığım kiloların çoğunu bırakmış olduk.

Hocam kendime zor geldim tuvalete git gel zaten bütün halim canım kaçtı. Çok fazla sağa sola da gitmeden evde bir haftayi geçirdik. Çok şükür şimdilik iyiyiz.
sr. member
Activity: 714
Merit: 407
May 18, 2024, 02:27:39 AM
Hocam geçmiş olsun. Rota virüsü genelde sulardan geliyor diye biliyorum. İçme suyunu musluktan doldurunca dahil vücut kaldıramazsa virüsü kapıyor ve bulaşıcı. Bunun için çocuklar belli yaşa gelmeden 2 doz özel aşısı vardı. Onu vurdurmanız gerekiyordu tabi belli yaştan sonra sanırım vurulmuyor mu öyle bir şeydi. Bize önermişlerdi kardeşim için küçüklüğünde. Vurdurmuştuk ilk o zaman duymuştum. Çok geçmiş olsun. İshal ediyor ve önü alınmaz bir şekilde. En çok çocuk etkileniyor umarım iyileşmişsinizdir.
legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
May 18, 2024, 02:19:19 AM
Kreşe giden oglandan bizi ziyarete gelen yeni virusümuz günlerdir çektiğim karın ağrısını bu yasa geldim yasamadim. Benim evlat 2. Günde yediği serumla toparladı ben 2 kere serum yemek zorunda kaldım 4-5 gün çok ciddi karın ağrısı kusma ve ishal yaşadım deli gibi salgın varmış virüsün bulaşmasi neredeyse covidden farksız normalde 5 yaşına kadar her çocuk bir şekilde bunu geciriyormus ancak evde ondan da bana bulasinca ortalık karıştı.

Günlerdir halim yok vücudum anormal su kaybetti. İshali kesecek denemediğim şey kalmadi bu arada bununla ilgili ufaktan işe yarayan bir kür buldum 12 tane kuru karanfili kırıp az su ile yutuyorsun. Malesef ilaçların virüse karşı koruyuculuğu yok kimisini 10 gün hastanede yatırmış. Vücutta mineral kaybı olunca onu kapatmak için ara ara kaya tuzu emdim. 8. Günde etkileri geçti.
Pages:
Jump to: