Pages:
Author

Topic: Rusya Devlet Bankası Yöneticisi: Kripto Paraların Parlaması İçin Henüz Erken - page 2. (Read 682 times)

member
Activity: 406
Merit: 11
Sberbank'ı Skerbank okuyarak zaten daha yazının başında olaydan koptum. Tespitleri doğru olabilir, henüz kripto paraların bütün dünyada kullanıma geçmesi için erken, daha çok az tanınıyor bu piyasa. Tanındıkça, bilindikçe, sektör kendisini geliştirdikçe normal hayatta da aktif olarak kullanılacaktır mutlaka.
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
Sberbank çok büyük bir banka denizbank için bulunduğum otelde bir toplantıları olmuştu tanışma fırsatım oldu yöneticileriyle,onların fikri benim içinde piyasa içinde önemli.
full member
Activity: 854
Merit: 109
Trident Protocol | Simple «buy-hold-earn» system!
Ne erkeni birader , tam zamanı şu anda savaş gerginliği ekonomideki çalkantı kriptoya itmesi lazım ama tam tersi olyuor.
full member
Activity: 251
Merit: 100
Yurt dışında yaşıyorum Bitcoin atm makinesi kullandım. Aynı makinelerin ülkemde olmasını isterim. Debit kart kullanımı oldukça yaygın,burada eft yi bile alıcının mail adresine gönderiyorum. Fiyat parlaması için henüz erken.
member
Activity: 532
Merit: 29
İnsanlar yurtdışında otobüste bile debit card, Apple Pay gibi ödeme yöntemlerini kullanıyorlarsa kripto paraların da zamanı gelecektir.

Kağıt paradan kartla ödemeye, hatta mobil ödemeye nasıl geçildiyse ileride de kripto paralar daha gelişince buna geçilecek. Bu haliyle ya da başka şekilde olabilir; fakat bu önlenemez bir süreç ve yıllar sonra da olsa bu geçiş olacak.
member
Activity: 182
Merit: 10
bu düşünce yanlış şöyle dense tamam blockchain teknolojisinin yaygınlaşması için henüz erken vs gibi söylemler tamam da neden kripto paraların parlaması için henüz erken olsun yavaş yavaş yaygınlaşıyor yaygınlaştıkça da parlayacak ve değerlenecek
full member
Activity: 392
Merit: 103
Adamlar daha yatırım yapmamış ufaktan ufaktan bekleyin mesajı veriyorlar ya da tam tersi kim bilir belkide artık burarlardan uzaklaşmanın zamanı gelmiştir yarın ola hayrola diyelim bakalım
sr. member
Activity: 509
Merit: 253
Kripto dünyası en büyük parlamayı 2017 yılında yaptı, geçen sene olanlar bile parlama konusundaki yorumları etkisiz kılar. Rusya kripto paraların ekonomi üzerindeki gelecekte oluşacak olumlu değişikliği erken kavrayan ülkelerden biri.
full member
CAT.EX Exchange
10 yıl içinde parlayacağını ön görüyorsanız daha şimdiden bu işe el atmanız gerekmiyor mu? Böyle açıklamalara artık alışmış olmalıyız. Böyle açıklamalardan sonra saman altından su yürütüyorlar resmen.
member
Activity: 546
İşkembeden sallayın bakalım önce kenarınıza epey bir stoklayın her coinden bol miktar sonra parlatırsınız. Adamlar köle gibi kullanıyor bizde ne desek inanıyoruz onlara göre hareket ediyoruz.
full member
Activity: 353
2030 yılını bekleyelim satış için öyleyse. Parlama erken ise nereye yatırım yapacağız. Reel paranın ölümü kesin ama kafası böyle olan yöneticiler yüzünden can çekişmesi uzun sürecek.
Rdu
jr. member
Activity: 224
Merit: 1
Ben katılmıyorum bu görüşe, zira kripto paraların geçmişi ne kadar ki, kısa sürede bu kadar parladıysa 10 yıla kadar uçabilir de, bazı uzmanlar önümüzdeki 4 yıl içinde büyük sıçramalar olacağını bile bekliyor, hal böyle iken kesin konuşmak anlamsız, hele de 10 yıl gibi uzun bir zamanda.
jr. member
Activity: 248
Erken doğru daha yeni yeni devletler kurallar getiriyorlar diğer türlü nolcak herkes kafası estiği gibi hareket edecek yavaş yavaş regule olması reguleden sonra parlama noktası gelicektir
jr. member
Activity: 182
Kesinlikle katılıyorum.Çok mantıklı noktalara değinmiş.Şuanda bende çok olgun ve mantıklı bir oluşum olduğunu düşünmüyorum ama şuan için öyle.3-5 sene sonra çok daha olgunlaştığında bazı ülkeler ve bunların içersinde Türkiye ve Rusya da olacaktır.Birlikte de olabilirler.Daha olgun bir piyasa içerisinde hareket ediyor olacaklardır.
full member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
Zaten kağıt para kullananmı kaldı ya herkes kart kullanıyor aslında paralarımız banka ekranlarındaki rakamlardan öteye değil. Blockchain kullanarak yapsak bu işi daha güvenilir olmaz mı?
sr. member
Activity: 798
Merit: 260
Aslında eskiden olsa böyle bir şey deseler inanmazdım sadece saman altından topluyorlar derdim ama artık bencede bunlar için erken daha böyle çok gider gibime geliyor artık sadece beklemek gerekiyor o da olmuyor
full member
Sberbank bizim buradaki denizbankında sabihi diye biliyorum. Henüz erken dese bile bunlarda kabul etmiş durumdalar. Yani diyor ki arkadaş; evet bir kripto gerçeği var ve bu gelecekte bizim başımızın belası olacak.
member
Merit: 31
bence de erken ve şuan marketcap hacmi bile aslında yeteri kadar ilgi olmadığını gösteriyor ne zaman ki marketcap hacmi minimum 1 milyar dolar olur o zaman artık kripto para piyasalarının dünya genelinde iyi yerlere geldiğini söyleyebiliriz uyarırım 1 milyar dolarlık market hacminde de bitcoin 25 bin doları taban gösterir.
full member
Activity: 567
Merit: 148
Rusya devlet banka yöneticisin bildiği şeyler var bizim tam olarak bilmediğimiz. Dünya çok kutuplu hale gelerek çıkar çatışmalarının etkisine girdi çatışmaların ortasında kripto para ticaretinin büyümesini isteyen bizler sabırlı olacağız.
member
Files.fm - Store, Share and Sell Files
Hedef 10 yılsa şimdiki coinlerin çoğunun  yok olacağı anlamına gelir bu. Saddece baba coinler kalır o zamana. Bilinirlik artacağı için daha kaliteli coinlerde çıkar.
Pages:
Jump to: