Pages:
Author

Topic: Rusya’da Üç Farklı Üniversiteden Kripto Para Atağı - page 2. (Read 209 times)

newbie
Activity: 98
Merit: 0
Bütün dünya blockchain ve kripto konusunda büyük atılımlar yapıyor, bu kadar birikim sonunda ben artık bitcoinin sıfırlanacağını düşünemiyorum
full member
Activity: 602
Merit: 100
Bunu bilim olarak ele alıp eğitim sisteminin içerisine entegre edecek çalışmalar içerisine girilmesi memnuniyet verici bir gelişme olmuş, bizde atılan tek somut adım Tübitak bünyesinde blokzincir laboratuvarı kurulması geride bir şey yok.
newbie
Activity: 210
Merit: 0
Rusya bilim, teknoloji, eğitim, savunma kısaca bütün teknolojilerde hiç durmadan çalışıyor. Kim ne derse desin Putin Rusya'nın en büyük şansıdır. Adam tam bir devlet adamı.
member
Activity: 294
Merit: 10
Bu rusya ataklarıyla yıllardır kapıştığı ABD'yi rahatlıkla sollayacak artık. ABD kan ile para kazanmaya, dünyaya hükmetmeye devam etsin Rusya babalar gibi geliyor.
member
Activity: 314
Merit: 10
Rusya’da artık üniversiteler, mezuniyet sonrası programlarına kripto paraları da dahil etmeye başlarken, konuyla ilgili düzenlenen eğitim brifinglerinin sayısı da gün geçtikçe artıyor. Bazı kurslarda; Avrupa, Hindistan ve Amerika’dan işin uzmanı bilim insanları yer alıyor.

Hedef Daha İyi Eğitim
Rusya’da üç üniversite, kripto paralar ve arkasındaki teknolojiler ile ilgili yeni başlayacak eğitim öğretim yılından itibaren kurslar açacağını duyurdu. Kriptografi ve Blockchain gibi çeşitli alanları içerek derslerde ayrıca dijital ekonomi, muhasebe ve pazarlama da öğretilecek. Kripto para dünyasında yer almak isteyen Ruslar için düzenlenecek bu kurslara  yabancı öğrenciler de katılacak ve eğitim dili İngilizce olacak.

Aralarında Voronezh State University, Don State Technical University ve Novosibirsk State University’nin bulunduğu okullar, yeni dönemde kripto paralar ve ilgili konular hakkında kurslar açarak bu konu ile ilgili bilgisi ve donanımı tam olan öğrenciler mezun etmeyi planlıyor.

Almanya, Danimarka, Belçika, Norveç, Fransa, Hindistan, ABD ve Rus uzmanların katılacağı derslere, sadece Rusya’dan değil, dünyanın birçok yerinden ciddi bir katılımın beklendiği de gelen haberler arasında. Rus üniversiteleri, program sonunda uluslar arası geçerliliği olan diplomalar ve akreditasyon programlarını verebilmek için de çalışmalarına devam ediyor.

Daha önce aralarında İspanya, Arjantin ve Venezuela’nın da bulunduğu ülkeler, kripto para konusunda daha donanımlı nesiller yetiştirebilmek için, aynı Rusya gibi taşın altına elini sokmuştu.

kaynak : https://koinbulteni.com/rusyada-uc-farkli-universiteden-kripto-para-atagi-22806.html?utm_source=bildrm&utm_medium=anlik&utm_campaign=direk
Pages:
Jump to: