Pages:
Author

Topic: Rusya'da yasadışı Bitcoin madenciliği evde yangın çıkması - page 2. (Read 248 times)

sr. member
Activity: 548
Merit: 251
Türk medyasına hiç güvenmemek gerekiyor arkadaşlar, bunlar her zaman birilerinin köpekliğini yapmıştır, para karşılığında kendinizi istediğiniz şekilde gösterebilirsiniz bu tür haber sitelerinde 1000 liraya sizi kral olarak bile yayınlayabilirler. Hiç kulak asmayın.
full member
Activity: 252
Merit: 100
Bu haberde yasadışı olan bir şey varsa o da kaçak çekilen elektriktir. Bitcoin madenciliği yapmak yasalara aykırı değildir ve yasak değildir. Ya algı yapmaya çalışıyorlar ya da cahiller başka açıklaması olamaz.
sr. member
Activity: 628
Merit: 251
Bizim ülkede bir şey yasaklanmadan önce medyaya emir gider, önce bok atılır, sonra iftira atılır daha sonra da üstüne çullanılır.. fakat üstüne çullanmadan önce bize vergilerinizi ödeyin demekten çekinmezler.. Ben vergi olayının ortaya çıkması için 2019 seçimlerinin geçmesini bekliyorum. 2019 seçimlerinden sonra ülkede ekonomi falan kalmaz.
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
Bunlar insanları uzaklaştırmak korkutmak için yapılan algı operasyonları . Bu tipte haberler arttıkça insanlar tepki ile yaklaşmaya başlayacak . Ki başlamaya da başladılar .
Bende başlığı okuduğumda noluyor lan dedim . Yasa dışı mi ?

jr. member
Activity: 210
Merit: 6
haberden ziyada haber başlığından geçen 'yasadışı bitcoin madenciliği' ifadesine takıldım.
devlet medyaya yavaş yavaş bitcoin=yasadışı=terör örgütü gazı verinmi dedi anlamıyorum.

pkk'ya bitcoinle para gönderen 2-3 haber yapılır.
bitcoinle ödeme alan tetikçi haberi
bitcoinle uyuşturu satan haberide yazdılarmı tamamdır.

bu işin sonu diğer uydurma terör örgütleri gibi 'bitcoin terör örgütüne' kadar gider.
BTÖ üyesi yakalandı falan okuruz artık.

haber
http://haber.sol.org.tr/dunya/rusyada-bitcoin-yangini-8-daire-yandi-228002

Rusya'nın Vladivostok kentinde yasadışı Bitcoin madenciliği yapılan bir binada yangın çıktı. Yangının çıkmasına kaçak çekilen elektrik hatlarındaki aşırı ısınmanın sebep olduğu belirtiliyor.

Yangın sonucunda 8 daire yanarken, olayda ölen olmadığı açıklandı.
Pages:
Jump to: