Pages:
Author

Topic: Rusya’nın ABD’yi Ters Köşe Edecek Bitcoin Planı - page 2. (Read 332 times)

hero member
Activity: 1638
Merit: 686
bu planlanan hamlenin haberi bu foruma kadar düstüyse.. ya hamle oldu bitti, ya da öyle bi hamle yok, ya da fasa fiso bir haber iste... bizim suriye'ye "bir gece ansizin gelebiliriz" mottosu gibi: gelecegiz, tedbirinizi alin diye önceden uyarma:) ben bu devlet islerini anlamiyorum... iyi ki memur degilim:)
jr. member
Activity: 896
Merit: 9
Bu hamle Bitcoine ve dolayısı ile de bizlere zarar verir gibi. Amerika elinde ki gücü kaybetmeme pahasına Bitcoin'in tepesine binmeye çalışacaktır böyle bir durumda.
sr. member
Activity: 779
Merit: 253
 ABD'ninde cok umrunda rusya BTC kullanıp doları dumplıycakmıs Smiley ABD zaten kafasına göre para basıyor sanki ülke kaynakları kadarmı para bastı bu güne kadar. BTC kullanımı degil anca 3.cü dünya savası dengeleri bozar onun dısında gerisi hikaye.
member
Activity: 588
Merit: 22
Rus hükümetine bağlı bir akademisyenden ABD-Rusya arasındaki para ilişkilerine dair sürpriz bir Bitcoin açıklaması geldi.
Rus hükümetiyle yakın bağlara sahip öğretim üyesi Vladislav Ginko, Kremlin’in yeni ABD yaptırımlarından kurtulmak için Bitcoin’e çok miktarda yatırım yapmaya başlayacağını kaydetti. Ginko’ya göre bu hamle “haftalar içinde” gelebilir.
Bitcoinist’e göre Rusya Ulusal Ekonomi ve Kamu Yönetimi Başkanlık Akademisi’nde çalışan Vladislav Ginko hükümetle 20 yıldan uzun süredir irtibat halinde. Ginko son zamanlarda çok sayıda Rus medya platformunda Bitcoin’in “sığınılacak bir liman” olduğunu vurguluyor. Micky’e özel bir röportaj veren Ginko:

ABD yaptırımlarının önüne yalnızca Bitcoin kullanımıyla geçilebilir. Rusya’daki elit kesim ABD varlıklarıyla ABD dolarını dump’lamaya ve Bitcoin’lere büyük miktarda yatırım yapmaya mahkum. Rusya merkez bankası halihazırda 466 milyar dolar rezervi kontrol ediyor ve gelecekte fırsatların kısıtlı hale gelmesi durumunda zorda kalmamak için bu rezervleri çeşitlendirmek zorunda.
...................

Kaynak: https://coin-turk.com/rusyanin-abdyi-ters-kose-edecek-bitcoin-plani
Pages:
Jump to: