7 Nisan 2021 de Full Member olduğum zaman kendime hedef koymuştum 11 Ağustos 2021 Sr. Member olacağım diye elimden geldiğince hedefim doğrultusunda ilerledim, sizlerden çok şeyler öğrendim aslında öğrenecek çok daha fazla şeyler var öğrenmenin sonu yoktur bana göre bilmediklerimizin yanında bildiklerimiz belki de %1'dir. Başta EFS ve Vispilio olmak üzere bu süreçte destek olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. İnsanız hatalarımız olabilir paylaşımlarımdan yorumlarımdan kırmış olabileceğim varsa özür diliyorum. Sizleri ve bu ortamı tanımak gerçekten güzel bazen yazdıkça içimizi dökmüş oluyoruz yazmak gerçekten iyi geliyor bir nevi karşılıklı konuşur gibi oluyorsunuz.
Rütbe atlamak çokta önemli değil ama hedefler koymak ve o hedefler için çalışmak ve hedefe varmak güzel şey doğrusu. Tekrardan hepinize çok teşekkür ederim.
Hocam Senior Member üyeliğiniz şimdiden hayırlı uğurlu olsun.Pozitif katkılarınızın devamını diliyorum.Yerel forumda ismini bildiğim ve sayabileceğim bir kaç kişiden birisiniz.Eldeki meritleri rütbe atlamaya yakın üyelere harcamaya korkmam.Herkesin böyle yapması daha iyi olur kanaatindeyim.
250 Activity puanı ile Senior Rütbesini birlikte almanız da, forumda yaptığınız pozitif katkıları anlatmak için yetiyor.
Rütbe atlamaya yakın üyelerde sıradaki üyelere de bir göz atalım :
@trendcoin Hero To Legendary 50 Merit,
@execijutere Full To Senior 24 Merit,
@bobita Hero To Legendary 61 Merit,